Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Ένοπλη ληστεία σε φαρμακείο!

farmakeia rodou

Συνελήφθη ύστερα από άμεση αστυνομική επιχείρηση 30χρονος για ένοπλη ληστεία σε φαρμακείο στην Κέρκυρα. - Η δράση του εντοπίστηκε σε δύο ακόμη ληστείες και δύο κλοπές σε εμπορικά καταστήματα, καθώς και σε κλοπές μοτοσυκλετών


Σε βάρος του σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για τα αδικήματα των ένοπλων ληστειών, διακεκριμένων κλοπών κατ΄ εξακολούθηση καθώς και άλλων αδικημάτων

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, υπόθεση ένοπλης ληστείας σε βάρος 51χρονου ιδιοκτήτη φαρμακείου στην Κέρκυρα και συνελήφθη ύστερα από άμεση αστυνομική επιχείρηση, 30χρονος άνδρας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Τον 30χρονο, στην κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, βαρύνουν οι κατηγορίες της διάπραξης ένοπλων ληστειών καθώς και διακεκριμένων κλοπών κατ΄ εξακολούθηση, καθώς η δράση του εντοπίζεται σε δύο ακόμη υποθέσεις ληστειών, δύο κλοπών μοτοποδηλάτων και μιας απόπειρας καθώς και δύο κλοπών από εμπορικές επιχειρήσεις.
Ο εντοπισμός του 30χρονου πραγματοποιήθηκε ύστερα από αιφνιδιαστική αστυνομική επιχείρηση το μεσημέρι του Σαββάτου 21.05.2016, ενώ είχε προηγηθεί πολύμηνη αστυνομική έρευνα στο πλαίσιο της οποίας αναλύθηκαν μεθοδικά στοιχεία που αφορούσαν την συστηματικότητα της δράση του, στην διάπραξη ένοπλων ληστειών καθώς και κλοπών, με συγκεκριμένη, κατά περίπτωση, μεθοδολογία.
Αναλυτικότερα ως προς την δράση του 30χρονου, διαπιστώθηκε ότι το μεσημέρι του Σαββάτου (21.05.2016), έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά απείλησε με μαχαίρι τον ιδιοκτήτη φαρμακείου στην πόλη της Κέρκυρας και αφαίρεσε χρήματα από το ταμείο καθώς και συσκευασίες με απαγορευμένα φαρμακευτικά σκευάσματα.
Από την εξέλιξη των ερευνών εντοπίστηκε η δράση του 30χρονου σε δύο ακόμη περιπτώσεις ληστειών στην πόλη της Κέρκυρας και συγκεκριμένα σε εμπορική επιχείρηση, το απόγευμα της 06.10.2015 και της 28.01.2016 κατά τις οποίες ακολουθώντας τον ίδιο τρόπο δράσης αφαίρεσε από το ταμείο το χρηματικό ποσό των 1300 και 1000 ευρώ αντίστοιχα.
Επιπλέον κατά την περαιτέρω αξιολόγηση αστυνομικών ευρημάτων διαπιστώθηκε ότι ο 30χρονος εμπλέκεται σε δύο κλοπές δίκυκλων μοτοσυκλετών και μια ακόμη απόπειρα στις 19.04.2016, 09.03.2016 και στις 30.04.2016 αντίστοιχα καθώς και σε δύο υποθέσεις κλοπής από καταστήματα στην πόλη της Κέρκυρας κατά τις οποίες αφαίρεσε δύο ρολόγια.
Κατά την διάρκεια των ερευνών που πραγματοποιήθηκαν παρουσία δικαστικού λειτουργού στην κατοικία του 30χρνου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το μαχαίρι με το οποίο απείλησε τον ιδιοκτήτη του φαρμακείου, κινητά τηλέφωνα, τέσσερα (4) πτυσσόμενα μαχαίρια, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα.
Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας.
Ο 30χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας.
link

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...