Σάββατο 28 Μαΐου 2016

O Βουλευτής του Σύριζα που ψήφισε ΝΑΊ σε ΌΛΑ,σε λίγο θα μας πείσει, οτι αν ζούσε Ο ΆΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΏΤΗΣ, ΘΑ ΨΉΦΙΖΕ ΤΟ 4ο ΜΝΗΜΌΝΙΟ!!!

Με τη θετική ψήφο του Βουλευτή Κέρκυρας με το Σύριζα Κώστα Παυλίδη, υπέρ του πολυνομοσχεδιου που προβλέπει, μεταξύ άλλων, την αύξηση του ΦΠΑ στο 24%, την δημιουργία υπερταμείου για 99 χρόνια ,διαχείριση-ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας απο τους Δανειστές μας ,και την λειτουργία αυτόματου κόφτη δημοσίων δαπανών, εγκρίθηκε το πολυνομοσχέδιο με 153 «ναι» επί της αρχής και 145 «όχι».

Στην ομιλία του στην Βουλή, ο Ψευτο αντάρτης Βουλευτής Κ.Παυλίδης, που ανήκει στους κόλπους της λεγόμενης Ομάδα των 53ων ( ενα είδος εσωτερικής Ψευτο Αντιπολίτευσης μεσα στον Σύριζα,  που και καλά ,είναι ο φύλακας προστάτης των Αριστερών θέσεων  του Κόμματος,ελέγχοντας την Κυβέρνηση του Τσίπρα, αλλα σε κάθε ψηφοφορία,ψηφίζουν Ναι σε όλα! Ο Κ.Παυλίδης στην ομιλία του, δεν εξήγησε στους Κερκυραίους που τους Κοροίδεψε, και έκλεψε τις ψήφους τους, το γιατί ψηφίζει υπέρ στο πολυνομοσχέδιο σκλαβία,και 4ο μνημόνιο!
Ο Κ.Παυλίδης αρκέστηκε στην ομιλία του να  αποδείξει  στην Αντιπολίτευση ( ΝΔ-ΠΑΣΟΚ= Κυριοι φταίχτες, της κατάντιας της χώρας μας ) οτι ο Σύριζα στους 17 Μήνες της διακυβέρνησης του, δεν μεγάλωσε το χρεος κατα 85 δις, όπως ισχυρίζεται η αντιπολίτευση, και οτι ο προϋπολογισμός,και η δείκτες της οικονομίας ειναι πολυ καλύτερη, με μικρο πλεόνασμα,που κάποιος Χέστηκε κυριολεκτικά, διότι ο φτωχός και άνεργος Έλληνας, και ληστρικά φορολογούμενος, θέλει δουλειά,για να ταΐσει την οικογένεια του, και οχι να φάει αέρα πλεόνασμα….Γι Αυτο Κ.Παυλίδη,  Απάντησε,Γιατί φορολογία στα αγροκτήματα, Αύξηση και συνέχεια του ΕΝΦΙΑ, Αύξηση τον ασφαλιστικών εισφορών του ΟΓΑ,
Μισθοί και συντάξεις πείνας?  Καμαρώστε εδώ της δηλώσης του Ρομπέν τον Δασών, και ψευτο προστάτη των αδυνάτων!



λινκ

2 σχόλια:

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...