Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Εξιχνιάστηκε διάρρηξη σπιτιού στην Κέρκυρα


Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, μια ακόμη υπόθεση διάρρηξης σε κατοικία στην Κέρκυρα και συνελήφθησαν κατά την διαδικασία του αυτοφώρου δύο 19χρονοι, ενώ αναζητείται ένας ακόμη 18χρονος συνεργός τους.



Αναλυτικότερα από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, πραγματοποιήθηκε μεθοδική αστυνομική διερεύνηση υπόθεση διάρρηξης κατοικίας, το μεσημέρι του Σαββάτου (07.05.2016), στην περιοχή του Πέλεκα στην Κέρκυρα, αποτέλεσμα της οποίας υπήρξε η ταυτοποίηση και ο εντοπισμός δύο εκ των τριών συνολικά εμπλεκόμενων στην υπόθεση.
Πρόκειται για δύο 19χρονους, οι οποίοι συνελήφθησαν το μεσημέρι της Κυριακής (08.05.2016), ενώ εξακολουθεί να αναζητείται ένας ακόμη 18χρονος συνεργός τους.
Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε στην κατοχή των δύο συλληφθέντων μέρος από τα χρυσαφικά, που αφαίρεσαν κατά την διάρρηξη αξίας 2000 ευρώ, τα οποία και επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους.
Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
λινκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...