Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Μουσουλμάνοι αλλοδαποί: Νέο περιστατικό βιασμού 15χρονης στο ΚΕΠΑ Χίου

Βιασμό από 18χρονο Αφγανό κατήγγειλε μία 15χρονη αλλοδαπή από το Ιράν, η οποία διαμένει στο Κέντρο Παραμονής Αλλοδαπών στο Χαλκειός της Χίου.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Παράλληλα, το απόγευμα της Τετάρτης συνελήφθη στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης 28χρονος μετανάστης από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, την ώρα που επιχειρούσε να επιβιβασθεί σε πτήση με προορισμό τη Βιέννη.

Η εύθυμη πτυχή της υπόθεσης είναι ότι σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών(!) νομοθεσία βέβαια η οποία ουδέποτε εφαρμόζεται για όσους εισέρχονται παράνομα στη χώρα, παρά μόνο για εκείνους που επιχειρουν να την εγκαταλείψουν….
Επιπλέον, συνελήφθησαν στο Βαθύ της Σάμου δύο γυναίκες από τη Συρία, ηλικίας 25 και 37 ετών, διότι όπως διαπιστώθηκε, είχαν παραβιάσει περιορισμούς που τους είχαν επιβληθεί από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές, αναφορικά με την υποχρέωση παραμονής τους στο νησί της Κω και τη μη απομάκρυνσή τους από αυτό.

LINK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...