Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Ρατσιστικές συμπλοκές στο κέντρο λαθρομεταναστών Σάμου: αφγανοί, πακιστανοί και σύριοι συνεπλάκησαν μεταξύ τους - 30 τραυματίες - ΒΙΝΤΕΟ

Άναψαν και φωτιές - Χρειάστηκε παρέμβαση των ΜΑΤ
Ένα 24ωρο μετά τις άγριες συγκρούσεις στο Hot Spot της Μόριας στη Λέσβο, άγριες συμπλοκές ξέσπασαν αργά το βράδυ της Πέμπτης στο κέντρο λαθρομεταναστών στη Σάμο.


Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το απόγευμα της Πέμπτης (02/06) το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων της Σάμου, όταν συνεπλάκησαν μεταξύ τους αφγανοί, πακιστανοί και σύριοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν τουλάχιστον 30 τραυματίες, ορισμένοι εκ των οποίων μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του νησιού με σοβαρά τραύματα.




"Είναι χαρακτηριστικό πως μπροστά μας ένας Πακιστανός δέχθηκε σε σιδερένιους λοστούς άγρια χτυπήματα στο κεφάλι και φυγαδεύτηκε σοβαρά τραυματισμένος από ομοεθνείς του έξω από το Κέντρο!" μεταφέρει το i-samos.gr

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία της συμπλοκής, ωστόσο τα επεισόδια ήταν πολύ άγρια, με τα ΜΑΤ να εισβάλουν στο κέντρο φιλοξενίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο κέντρο έφτασε και η πυροσβεστική, καθώς οι λαθρομετανάστες είχαν ανάψει φωτιές.





πηγή

2 σχόλια:

  1. re seis pios kleinei ta nera ka8e vradi kai to kassiopi den ehei stalla nero.....oeoooo....!!! poios arage????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος τα κάνει αυτά ρε παιδιά;Πείτε κάποιο συνθηματικό....

      Διαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...