Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Ανθελληνική τροπολογία Μουζάλα για να μείνουν όλοι οι λαθρομετανάστες για πάντα στην Ελλάδα: Υπερψηφίστηκε και από την Νέα Δημοκρατία!

Για άλλη μία φορά η κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ προέβη στην συνταγματική εκτροπή των μεταμεσονύκτιων τροπολογιών, προκειμένου να νομοθετήσουν εν κρυπτώ.

Βεβαίως το ζητούμενο και το πραγματικό σκάνδαλο δεν είναι μονάχα αυτό, ούτε κυρίως αυτό, αλλά αυτά που κρύβουν οι μεταμεσονύκτιες τροπολογίες.
Τελευταίο παράδειγμα η τροπολογία Μουζάλα σε σχέση με τις απελάσεις των παράνομων αλλοδαπών.  

Σύμφωνα, λοιπόν, με την εν λόγω τροπολογία συστήνονται «Ανεξάρτητες Επιτροπές Προσφυγών» με σκοπό την εξέταση των απορριφθέντων αιτημάτων ασύλου.
Η σημερινή νομοθεσία ορίζει πως όποιος παράνομος αλλοδαπός καταθέσει αίτηση ασύλου παραμένει στην χώρα, έως ότου εξεταστεί η αίτησή του. Τώρα ο Μουζάλας νομοθέτησε έτσι ώστε οι όλοι οι παράνομοι αλλοδαποί να παραμείνουν στην χώρα για πάντα.

Συγκεκριμένα, οι «ανεξάρτητες επιστροπές» που συστήνει ο Μουζάλας όχι μόνο διπλασιάζουν τον χρόνο παραμονής του παράνομου αλλοδαπού, αλλά ακόμα χειρότερα μεταφέρουν λειτουργίες του κράτους στις ΜΚΟ, αφού ένα εκ των μελών της επιτροπής ορίζεται από την «Ύπατη Αρμοστεία» και φυσικά θα είναι «αλληλέγγυος» και διαπλεκόμενος με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Αν, μάλιστα, απαιτηθεί η ομοφωνία της επιτροπής τότε είναι απολύτως βέβαιο πως το μέλος που θα ορίζει η «Ύπατη Αρμοστεία» θα λέει να παραμείνει ο αλλοδαπός, πριν ακόμα δει τον όποιο φάκελο της υποθέσεως.

Η ανθελληνική τροπολογία που μετατρέπει την χώρα σε ένα απέραντο γκέτο λαθρομεταναστών υπερψηφίστηκε από τον Σύριζα, την ΝΔ, τους Ανέλ και το Ποτάμι!
LINK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...