Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Σοκαριστική καταγγελία ξενοδοχοϋπαλλήλων κατά του ΔΣ του Σωματείου: "Εξυπηρετείτε μόνο τα μέλη του ΚΚΕ"

Μια σοβαρή καταγγελία μεταξύ άλλων, περιείχε η ανακοίνωση από μέλη του σωματείου ξενοδοχοϋπαλλήλων Κέρκυρας του συνδυασμού Αγωνιστική Παρέμβαση Ξενοδοχουπαλλήλων, τα οποία κατηγορούν την διοίκηση πως εξυπηρετεί μόνο τα μέλη του ΚΚΕ.

Μάλιστα τους κατηγορούν πως το σωματείο ξοδεύει κάθε χρόνο 20.000 ευρώ για αγώνες που είναι ενταγμένοι στο πλαίσιο δράσης του ΚΚΕ .


 “Ο Σύνδεσμος έχει πάψει προ πολλού να εκφράζει το σύνολο των εργαζομένων στον κλάδο, και πλέον εκπροσωπεί κι εξυπηρετεί μόνο τους φίλους και τους οπαδούς – ψηφοφόρους του Κομμουνιστικού Κόμματος” , αναφέρουν τα μέλη της Αγωνιστικής Παρέμβασης Ξενοδοχουπαλλήλων, τα οποία σημειώνουν πως “μέσα από το Συνδικάτο εκπορεύεται μια απαράδεκτη κομματική προπαγάνδα, καμουφλαρισμένη με τον μανδύα της δήθεν προστασίας των εργατικών δικαιωμάτων και διανθισμένη από σπουδαίους και πομπώδεις ταξικούς αγώνες η οποία όμως χρηματοδοτείται από τις εισφορές των εργαζομένων ξενοδοχοϋπαλλήλων”.

Επισης κατηγορούν το ΔΣ για την ουσιαστική κατάργηση της Τοπικής Συλλογικής Σύμβασης. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει η ανακοίνωση: Συναδέλφισσες , Συνάδελφοι Ο Σύνδεσμος Ξενοδοχοϋπαλλήλων, εδώ και 11 χρόνια υπό την συγκεκριμένη πλειοψηφία, έχει πάψει προ πολλού να εκφράζει το σύνολο των εργαζομένων στον κλάδο, και πλέον εκπροσωπεί κι εξυπηρετεί μόνο τους φίλους και τους οπαδούς – ψηφοφόρους του Κομμουνιστικού Κόμματος.

Μέσα από το Συνδικάτο εκπορεύεται μια απαράδεκτη κομματική προπαγάνδα, καμουφλαρισμένη με τον μανδύα της δήθεν προστασίας των εργατικών δικαιωμάτων και διανθισμένη από σπουδαίους και πομπώδεις ταξικούς αγώνες η οποία όμως χρηματοδοτείται από τις εισφορές των εργαζομένων ξενοδοχοϋπαλλήλων.

Περισσότερα από 20.000 ευρώ ξοδεύονται κάθε χρόνο για τους “σκληρούς” αυτούς αγώνες που είναι ενταγμένοι στο πλαίσιο δράσης του ΚΚΕ και αποφασίζονται από την Αθήνα. Και ποια είναι εν τέλει τα αποτελέσματα από αυτούς τους αγώνες; το απόλυτο τίποτα.

Ο κλάδος βρίσκεται σε διάλυση, οι ξενοδόχοι πληρώνουν ό,τι και όποτε θέλουν ενώ η Τοπική Συλλογική Σύμβαση αφέθηκε από τους “μεγάλους αγωνιστές” στην τύχη της και φυσικά έληξε προς μεγάλη ικανοποίηση των ξενοδόχων.

Οι αλλοδαποί δήθεν μαθητευόμενοι έχουν κατακλύσει τα ξενοδοχεία, οι καμαριέρες, οι σερβιτόροι, και το προσωπικό στις κουζίνες και στις λάντζες φτάνουν στα όρια της εξάντλησης κάθε καλοκαίρι από τον μεγάλο φόρτο εργασίας και τις απαράδεκτες συνθήκες που επικρατούν μέσα στα ξενοδοχεία.

Η στάση του Συνδέσμου σε όλα αυτά ξεκινάει και τελειώνει στους σημαιοστολισμένους αγώνες έξω από τα ξενοδοχεία, αγώνες που έχουν βασικό σκοπό την προβολή των ίδιων και του Κόμματος και όχι την ουσία και το αποτέλεσμα.

Συνάδελφοι, είναι ντροπή να προσπαθούν να σας κοροϊδέψουν με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο. Ήρθε η ώρα να απαλλάξουν τον κλάδο μας από την παρουσία τους που μόνο δεινά και προβλήματα συσσώρευσε παρά λύσεις και διεξόδους για τους εργαζόμενους.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...