Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Roadshow με δεκάδες Ferrari στην Κέρκυρα τον Ιούνιο

Δεκάδες πολυτελείς Ferrari του club ιδιοκτητών «Passione Rossa» αναμένεται να καταφτάσουν στην Κέρκυρα τον Ιούνιο 2018, στο πλαίσιο ενός εντυπωσιακού roadshow.



Οι προετοιμασίες για την εκδήλωση έχουν ήδη ξεκινήσει, με τον πρόεδρο του δημοφιλέστερου club ιδιοκτητών αυτοκινήτων Ferrari της Ιταλίας, Φάμπιο Μπαρόνε -ο οποίος είναι κάτοχος δύο παγκόσμιων ρεκόρ ταχύτητας με Ferrari 458 Italia- να μεταβαίνει στο «νησί των Φαιάκων».

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, κατόπιν κληρώσεων μεταξύ των πελατών εμπορικών καταστημάτων της πόλης, ορισμένοι τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να είναι συνοδηγοί μιας Ferrari, σε μία εκ των διαδρομών που θα πραγματοποιήσουν τα αυτοκίνητα κατά διάρκεια των εκδηλώσεων.

 Παράλληλα, θα διοργανωθεί ο διαγωνισμός «Best Ferrari», με το οποίο δίνεται η δυνατότητα στο κοινό να αναδείξει το καλύτερο αυτοκίνητο Ferrari.

 Ο νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει ένα τριήμερο ταξίδι για δύο άτομα στο Μαρανέλο της Ιταλίας, έδρα της διάσημης ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Σκοπός των εκδηλώσεων, κατά τους διοργανωτές, είναι να καθιερωθούν διεθνώς, να πραγματοποιούνται κάθε χρόνο και να εμπλουτίζονται διαρκώς με νέες πρωτοβουλίες - πχ. με τη μεταφορά από την Ιταλία και έκθεση του μονοθέσιου της Formula 1 της Scuderia Ferrari και του αγωνιστικού μοντέλου αυτοκινήτου Ferrari FXX-K, αλλά και με τη συμμετοχή πρώην διεθνών πιλότων της Formula 1 κλπ.

Παράλληλα, οι διοργανωτές επιθυμούν να αναδείξουν τις φυσικές ομορφιές του νησιού, συμβάλλοντας στην οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της Κέρκυρας.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...