Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2010

Η Μάγια λέει οτι δεν θέλει να φύγει απο την ΕΡΤ και να σταματήσει να ταξιδεύει!

Η Πολίτης της Μπανανίας σας έλεγε οτι όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει Μάγια Τσόκλη! Μετά άλλαξα γνώμη γιατί έμαθα πόσα παίρνουν οι κλητήρες στην Βουλή, αλλα τώρα που το ξανασκέφτομαι, μάλλον Μάγια θα γίνω. Μιλάει για τα ταξιδάκια της και τα λεφτάκια της σαν να είναι πετσετάκια που δεν τα βρίσκει λέει πολλά για τους κόπους της (?), και λέει οτι βουλευτίνα έγινε γιατί έχει ταξιδέψει πολύ (?) και μπορεί η εμπειρία της αυτή να φανεί χρήσιμη. (?)

Όχι κυρία μου, η δική μας η ανεργία, και η γνώση της ζωής και του αγώνα που δίνουμε καθημερινά μπορεί να είναι χρήσιμη σε αυτό τον γελοίο τόπο, ΟΧΙ η εμπειρία σου στα ταξιδάκια και τα κονε σου! Εμεις είμαστε χρήσιμοι σε αυτή την χώρα, εσείς είστε οικογενειακά παράσιτα και κρίμα οι εκπομπές που είχες! Διαβάστε το άρθρο στο Βήμα......

Διαβάζω λοιπόν:

-Πλήρη ασυλία από τα ΜΜΕ έχει, φαίνεται, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και ταξιδεύτρια Μάγια Τσόκλη… Ενώ έγινε χαμός για τους μισθούς και τα προνόμια στην ΕΡΤ, ενώ υπήρξε θέμα για δύο συναδέλφους της βουλευτές, για την ίδια, που παίρνει και τα περισσότερα, υψώθηκε πέπλο προστασίας… Μίλησε λοιπόν στο Βήμα και πάει να βγει κι από πάνω! Μας λέει ότι καλώς συνεχίζει τις εκπομπές και ότι δεν μπορεί να σταματήσει τα ταξίδια… Και τότε γιατί δεχτήκατε να εκλεγείτε βουλευτής, κυρία μου; Υποστηρίζει ότι το κόστος κάθε επεισοδίου είναι 24.500 ευρώ, την εταιρεία που τα φτιάχνει την έχει ο σύζυγός της (!!!), το κόστος ανά επεισόδιο είναι 9000 ευρώ, άρα το καθαρό κέρδος αυτής και του συζύγου της είναι 15.500 ευρώ! Ανά εκπομπή!!! Τρελά πράγματα… Και δεν επαναστατεί κανείς… Κι έχουμε την κυρία Τσόκλη να παίρνει κάθε μήνα το βουλευτικό δεκαχίλιαρο και αυτή να ταξιδεύει ανά τον κόσμο… Και την ίδια στιγμή να εισπράττει δεκάδες χιλιάδες ευρώ από την ΕΡΤ (κάνοντας …το κομμάτι της ανά τον κόσμο), ενώ με τα λεφτά αυτά θα μπορούσαν να δουλέψουν στην ΕΡΤ δεκάδες δημοσιογράφοι – νέα παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...