Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

ΛΟΥΓΚΡΑ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟ ΞΕΣΟΒΑΝΤΙΣΜΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΕΙΧΕ ΓΚΟΜΕΝΟ!

By "ΜΑΚΗΣ"

κλικ στην εικόνα


ΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΠΕΤΡΑΚΗ


ΑΛΛΑ ΕΣΕΝΑ ΜΟΝΟ Η ΓΡΗΓΟΡΙΑ ΣΕ @@ ΚΑΙ ΑΝ....


ΕΧΟΥΜΕ ΦΥΤΕΨΕΙ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΑΚΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΠΕΣΙΑΛ


ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΠΟΥΚΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΓΕΥΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ


ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΝΑΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΑΛΑΦΟΥΖΟΛ....

2 σχόλια:

  1. "Και είπαν οι άθρησκοι που εβάλαμεν εις τον σβέρκο μας να μη μανθάνουν τα παιδιά μας Χριστόν και Παναγίαν, διότι θα μας παρεξηγήσουν οι ισχυροί. Και βγήκαν ακόμη να' ποτάξουν την Εκκλησίαν, διότι έχει πολλήν δύναμη και την φοβούνται.Και είπαν λόγια άπρεπα δια τους παπάδες.

    Εμείς, με σκιάν μας τον Τίμιον Σταυρόν, επολεμήσαμεν ολούθε, σε κάστρα, σε ντερβένια, σε μπογάζια και σε ταμπούργια. Και αυτός ο Σταυρός μας έσωσε. Μας έδωσε την νίκη και έχασε (οδήγησε σε ήττα) τον άπιστον Τούρκον. Τόση μικρότητα στον Σταυρό, τον σωτήρα μας!

    Και βρίζουν οι πουλημένοι εις τους ξένους και τους παπάδες μας, τους ζυγίζουν άναντρους και απόλεμους.

    Εμείς τους παπάδες τους είχαμε μαζί εις κάθε μετερίζι, εις κάθε πόνον και δυστυχίαν. Όχι μόνον δια να βλογάνε τα όπλα τα ιερά, αλλά και αυτοί με ντουφέκι και γιαταγάνι, πολεμώντας σαν λεοντάρια. Ντροπή Έλληνες"!

    ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ARKETA ME TOUS 8OLWMENOUS!!! EINAI ORA NA TO VOULWSOUN TA REMALIA!! MAS ALAKSAN TA FWTA TOSA XRONIA KATASTREPSANE TH XWRA. EXOUN KOMPLEX GIA KA8ETI ELLHNIKO. OPOU TOUS VRISKETE RIXTE TOUS NTOMATES, REZILEFTE TOUS, KAMETE TOUS NA SKASOUNE NA TO VOULOSOUNE EPITELOUS! OSO TOUS VLEPOUME KAI TOUS AKOUME TOSO MAS DHLHTHRIAZOUNE!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...