Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

By "tromeric"

3 σχόλια:

  1. ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΗΜΑ του ΔΟΛ.
    Του συγκροτήματος που οι δυό εφημερίδες του αναγκάστηκαν μετά από την κατοχή να αλλάξουν όνομα μετά από καταδικαστική απόφαση Δικαστηρίων για τους δοσίλογους. Πριν και κατά την διάρκεια της Κατοχής κυκλοφορούσαν με τα ονόματα "Αθηναϊκά Νέα" και "Ελεύθερο Βήμα". Για να κυκλοφορήσουν όμως ξανά μετά την δικαστική απαγόρευση άλλαξαν τα ονόματα τους σε "Νέα" και "Βήμα" σκέτο, όπως ακριβώς κυκλοφορούν και σήμερα.
    Πάντα με τις δυνάμεις κατοχής τα παιδιά του συγκροτήματος έχουν αναπτύξει μιά παράδοση που δεν σπάει. Μεταμορφώνονται σαν τους χαμαιλέοντες και κυκλοφορούν κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.
    Ακόμη και κατά την διάρκεια της 21ης Απριλίου δεν έχασαν ούτε μιά μέρα...
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ "ΚΑΤΟΧΗΣ" ΕΙΝΑΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τα χουντακαναλα τυπου μεγκα αντενα σκαι κτλ που ηταν εκεινη την μερα;....γραφουν στ α@@@@@@@@@..τους κανονικα το κοσμο που κατεβηκε...μονο γαργαλιστικεσ λεπτομεριες γιατο χρεοσ και τη τροικα προβαλουν!!..μην ξαναπαρακολουθεισετε ειδησεις απο αυτα τα καναλια!! μας θεωρουν μαλακες!αν δεν ειμαστε ηδη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...