Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Ήθελα να βάλω τα κλάματα. Με έπνιγε το αόρατο χέρι του Μεγάλου Αδελφού

By "ΠΑΣΟΚ"



Φίλοι μου θέλω να διαβάσετε την παρακάτω καταγγελία....
Οταν είπε ο ΓΑΠ ότι θα αλλάξουμε την χώρα είναι πια ξεκάθαρο τι εννούσε....
Θα την κάνουμε όπως την θέλει η Παγκόσμια Νέα Τάξη Πραγμάτων.....
Ενας συμπολίτης μας έζησε λίγες στιγμές νεοταξίτικης τρέλας μέσα σε ένα τραπεζικό υποκατάστημα.....
Διαβάστε και πάρτε μια γεύση της αυριανής Ελλάδας.....
Το πρωί βρέθηκα στην Εμπορική τράπεζα για την.....
κατάθεση των μισθών δύο υπαλλήλων μου και αφού τελείωσα και πήγα να φύγω, με φωνάζει ο υπεύθυνος καταθέσεων και παρουσία άλλων δύο άρχισε να μου λέει...για μια ενημέρωση που πρέπει να μου γίνει όσον αφορά τους νέους όρους που θα διέπουν την διαχείριση των καταθέσεων των πελατών όλων των τραπεζών. Όταν είπα ότι θα ήθελα να τους διαβάσω και εάν έχω χρόνο να υπογράψω, μου είπε ότι είτε τους αποδεχθώ είτε όχι θα μπουν σε ισχύ πολύ σύντομα. Πριν προλάβω να συνέλθω από αυτά που άκουσα, άρχισε να μου λέει τα εξής:
- Ξέρετε, θα πρέπει η πληρωμή μισθοδοσίας να γίνεται πλέον μέσω τράπεζας.

- Ναι, το ξέρω. Οι δύο υπάλληλοί μου έχουν λογαριασμούς και πηγαίνω και τους τα καταθέτω στον λογαριασμό τους. Τον άλλο τον πληρώνω με μετρητά.

- Όχι. Δεν πρέπει να γίνεται έτσι. Πρέπει τα χρήματα που αφορούν πληρωμή μισθοδοσίας, να βρίσκονται σε μία τράπεζα και από εκεί με εντολή δική σας να πληρώνονται οι υπάλληλοί σας.

- Μα σπάνια χρησιμοποιώ το λογαριασμό μου. Τα έσοδά μου είναι σχεδόν μία η άλλη με τα έξοδά μου, οπότε δεν υπάρχει λόγος να τρέχω συνεχώς στις τράπεζες. Έχω μικρή επιχείρηση με τρεις υπαλλήλους και τον έναν μάλιστα τον πληρώνω κατευθείαν.

- Δεν έχει σημασία. Πρέπει τα λεφτά που του δίνετε να τα καταθέτετε στην τράπεζά μας σε λογαριασμό σας, να εκδίδετε μία εντολή με το ποσό που πληρώνεται ο υπάλληλος, να την στέλνεται σε εμάς και κατόπιν να βάζουμε το ποσόν στο λογαριασμό του υπαλλήλου που θα μας έχετε δώσει.

- Μα τι μου λέτε; Τι είναι αυτά τα πράγματα; Για να πληρώσω δηλαδή τον υπάλληλό μου πρέπει να βάλω εσάς μεσάζοντα;

- Πρέπει όλα να ελέγχονται. Πρέπει πλέον να σταματήσει το μαύρο χρήμα.

- Ποιο μαύρο χρήμα; Μαύρο χρήμα είναι ο μισθός του υπαλλήλου μου που του έχω κάνει τις κρατήσεις για το ΙΚΑ, την παρακράτηση και απόδοση του ΦΜΥ και κάθε χρόνο δηλώνω τα πάντα στην εφορία;

- Εσείς μπορεί να το κάνετε έτσι, οι άλλοι όμως;

- Δηλαδή για να καταλάβω, όλοι οι Έλληνες ξαφνικά απόκτησαν μία στάμπα που λέει «ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ»; Όλοι μας καλούμαστε να αποδείξουμε στις τράπεζες ότι δεν είμαστε απατεώνες καταθέτοντας τα χρήματα των υπαλλήλων μας σε εσάς; Γιατί δηλαδή να παίρνετε εσείς χρήματα που δεν θα βλέπατε ποτέ;

- Είπαμε, για να είναι όλα τακτοποιημένα πρέπει όλα να περνούν από την τράπεζα. Εάν δεν το κάνετε θα έχετε πρόστιμο!

- Γιατί; Ποιος ο λόγος; Δηλαδή η τράπεζα ανέλαβε καθήκοντα ελεγκτού του υπουργείου οικονομικών; Και γιατί τα χρήματά μου θα πρέπει να έρχονται σε σας;

- Εσείς γιατί δεν το θέλετε; (Ήταν σαν να μου έλεγε ότι δεν το θέλω γιατί είμαι απατεώνας και θέλω να κρύψω κάτι)!

- Γιατί μου μιλάτε με αυτό τον τόνο; Δηλαδή ξαφνικά για εσάς έγινα απατεώνας;

- Όχι, όχι. Απλά εφόσον είστε νομοταγής τι έχετε να φοβηθείτε;

- Από εσάς και το σκεπτικό σας πολλά! Δηλαδή τα χρήματα των εργοδοτών προς τους μισθωτούς, θα πρέπει να βρίσκονται όλα σε εσάς, σωστά; Και για να τα πάρει ο μισθωτός θα πρέπει να έχει και την κάρτα του πολίτη, σωστά;

- Ε βέβαια. Αυτό θα μπει πολύ σύντομα σε ισχύ.

- Και εάν ο μισθωτός δεν θέλει να πάρει την κάρτα;

- Γιατί να μην θέλει να την πάρει; Τι είναι; Φακελωμένος στην αστυνομία ή καταζητούμενος;

- Δηλαδή εάν κάποιος αρνηθεί να πάρει την κάρτα, κατευθείαν εντάσσεται στα ύποπτα στοιχεία;;!!

- Μα γιατί άλλο να μην την θέλει; Με την κάρτα του πολίτη όλα μπαίνουν σε τάξη. Θα μπορεί να έχει αφορολόγητο αφού όλες οι αποδείξεις θα καταγράφονται αυτόματα στην εφορία και δεν θα έχει ο φορολογούμενος όλο εκείνο το φόρτο καταγραφής τους. Για σκεφτείτε τους μεγάλους ανθρώπους πόσο θα διευκολυνθούν!

- Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι γίνεται επειδή σκέφτηκαν και πόνεσαν τους ηλικιωμένους!!!

- Και όχι μόνον αυτό. Σκέφτεστε ότι μέσα σε μία οικογένεια χωρίς την ατομική κάρτα, θα ανταλλάζουν αποδείξεις μέχρι να τακτοποιηθεί το αφορολόγητο όλων των μελών;

- Δηλαδή;

- Είδατε που δεν τα έχετε σκεφτεί όλα; Δηλαδή, εάν ο σύζυγος είχε μαζέψει τις απαιτούμενες αποδείξεις, το πλεόνασμα θα το έδινε στην σύζυγο. Οπότε άδικα η σύζυγος θα αποκτούσε αφορολόγητο. Ενώ με την κάρτα η απόδειξη από την εκάστοτε αγορά αφορά τον κάτοχο και μόνο!

- Και το βρίσκεται αυτό άδικο; Μία οικογένεια είναι. Οικογενειακό εισόδημα δηλώνουν. Οι αγορές γίνονται για το σπιτικό τους, για τα παιδιά τους. Μα τι μου λέτε τώρα; Και τα θεωρείται και δίκαια; Όσο περνάει από το χέρι μου δεν θα βγάλω ούτε κάρτα, ούτε και θα πληρώνω μέσω τράπεζας τον υπάλληλό μου.

- Να δούμε τότε πως θα δικαιολογεί τα χρήματά του!! Διότι όταν θα ισχύσουν οι νόμοι αυτοί, δεν θα μπορεί να εμφανίσει κάποιος χρήματα που δεν έχουν περάσει από τράπεζα. Θα χτυπάει σε κάθε αγορά που θα ξεπερνάει το ποσόν που έκανε ανάληψη!!!!!!!!!

Ξαφνικά αισθάνθηκα ένα πνίξιμο.

Κατάλαβα ότι θα πάθαινα εγκεφαλικό.

Σηκώθηκα βιαστικά κι έφυγα μην αντέχοντας να ακούω άλλο.

Ήθελα αέρα, πνιγόμουν.

Βγήκα έξω και όλοι μου φαινόντουσαν εχθροί.

Ήθελα να βάλω τα κλάματα.

Με έπνιγε το αόρατο χέρι του Μεγάλου Αδελφού.


Αισθανόμουν τόσο δούλος και τόσο υποταγής όσο δεν είχα αισθανθεί έτσι σε όλα μου τα χρόνια. Καταλάβαινα ότι ο έλεγχος επάνω μου σε λίγο καιρό θα είναι καθολικός.

Θα είμαι δούλος.

Δεν θα έχω αξιοπρέπεια σαν άνθρωπος, σαν οικογενειάρχης, σαν αυτοδύναμος μικροεπιχειρηματίας.


Και παρεμπιπτόντως, όταν τα συζήτησα με έναν γνωστό μου στην ALPHA μου είπε ότι όλα τα δάνεια θα πληρώνονται αυτόματα από τους λογαριασμούς, χωρίς να ερωτηθούμε και ότι θα μένει μέσα το ποσόν των 600,00 ευρώ το οποίο έχουν κρίνει ότι με αυτό καλύπτουμε τις απαιτούμενες ανάγκες διαβίωσης του μήνα!!!

Εάν δεν γίνει κάτι για να αλλάξουν αυτά που έχουν δρομολογηθεί, πέστε αντίο στην αξιοπρέπεια του Έλληνα.

Πέστε αντίο στην ευμάρεια της οικογένειάς σας και κλείστε καλά πίσω σας την πόρτα που γράφει «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ».

Θα είναι μία λέξη που θα την διαβάζουμε στα παιδιά μας και θα λέμε ότι κάποτε κάποιοι παππούδες μας την είχαν γιατί θα ντρεπόμαστε να τους πούμε ότι την είχαμε εμείς και την χάσαμε...

(κείμενο αγνώστου αγανακτισμένου Έλληνα).

(ευχαριστώ τον καλό φίλο Λάζαρο)

http://koukfamily.blogspot.com


http://www.on-news.gr/2011/02/blog-post_11.html#more

9 σχόλια:

  1. ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί τα κόμματα δεν σαλπίζουν λαϊκό προσκλητήριο ανατροπής της κυβέρνησης;
    http://olympia.gr/2011/02/12/%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%83%CE%B1%CE%BB%CF%80%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BB%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CF%8C-%CF%80/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aπόψεις: Pasok. gr : Οι πύλες του ανεξήγητου...

    Όποιος κάνει το λάθος και επισκεφτεί το pasok. gr, βρίσκεται αντιμέτωπος με τα εξής υπαρξιακά ερωτήματα: είμαι στα καλά μου; βλέπω καλά; ξέρω να διαβάζω ελληνικά; είμαι στην Ελλάδα ή μήπως σε άλλη χώρα; Αφού τσιμπιέσαι και βεβαιώνεσαι πως είσαι alive, έχεις σώας τα φρένας και φωνάζεις και έναν ακόμη για να είστε δύο μάρτυρες στα μεταφυσικά κείμενα που είναι αναρτημένα στην επίσημη ιστοσελίδα του κυβερνώντος κόμματος, αποφασίζεις να επαναλάβεις δυνατά την ανάγνωση γιατί όταν και βλέπεις και ακούς, ε.. πώς να το κάνουμε, είναι καλύτερα.

    Στο κάτω μέρος της σελίδας, υπάρχουν δύο θαυμάσιες υποενότητες. Η μια τιτλοφορείται "οι αξίες μας" και η άλλη "το όραμά μας" . Μέχρι εδώ, όλα καλά, υπέροχα δημοκρατικά και σοσιαλιστικά, μπαίνεις λοιπόν να διαβάσεις, να πάρεις λίγο θάρρος, γιατί στις δυσκολές εποχές που ζούμε, ένα πολιτικό όραμα, καλό θα σου έκανε. Εκεί λοιπόν, έρχεσαι αντιμέτωπος με την πρώτη αντίφαση...

    "Αγωνιζόμαστε για μια Ελλάδα, όπου οι αποφάσεις θα παίρνονται από τον ίδιο το Λαό της χωρίς ξένες εξαρτήσεις, επιρροές και επεμβάσεις για μια κοινωνία δίκαιη, όπου θα σταματήσει η εκμετάλλευση του ανθρώπου από άνθρωπο και η αποξένωσή του από το προϊόν του μόχθου του• για έναν άνθρωπο, που θα ολοκληρώνεται πνευματικά και πολιτιστικά και θα αναπτύσσει δημιουργικά τις πρωτοβουλίες του σε μια πραγματικά ελεύθερη κοινωνία δίχως άγχος, χωρίς καταπίεση. Το όραμα αυτό αλλά και η πορεία για την εκπλήρωσή του προσδιορίζουν την ιδεολογία και τη φυσιογνωμία του ΠA.ΣO.K." (1981: Συμβόλαιο με το Λαό)

    Κάνεις γρήγορους υπολογισμούς. Από την πρώτη φράση έχει ξεκινήσει το δούλεμα...Ξένες εξαρτήσεις, λες, έχουμε, κοινωνία δίκαιη δεν παίζει, η εκμετάλλευση πάει σύννεφο, το προϊόν του μόχθου μου πάει απευθείας στις δόσεις που χρωστάω,΄με άγχος ξυπνάω, με άγχος κοιμάμαι, πνευματικά δεν προλαβαίνω να ολοκληρωθώ γιατί όλη μέρα τρέχω σαν μαλάκας, άρα φίλε Γιώργο, κάτι δεν μου λες σωστά...

    Δίνω τόπο στην οργή και πάω παρακάτω. Στην υποενότητα "οι αξίες μας", διαβάζω εμβρόντητος:
    "Η δημοκρατία δεν χαρίζεται. Κατακτιέται με συνεχείς αγώνες, με καθημερινούς αγώνες. Αγώνες παντού. Από τη γειτονιά μέχρι και το Κοινοβούλιο"
    Σκέφτομαι πόσο υποτιμητικά μιλάνε οι υπουργοί του Πασοκ για τους κοινωνικούς αγώνες και τα κινήματα των πολιτών, πώς απαξιώνουν κάθε αντιδραστική πρωτοβουλία μας. Έχουν φαίνεται επιλεκτική ερμηνεία για τους αγώνες και θα εννοούν δίκαιους μόνο εκείνους που δεν αντιστρατεύονται τις δικές τους πολιτικές. Ωραίο όραμα αυτό...Πώς το εμπνεύστηκαν; Και εκεί που έχω αρχίσει να διπλοτσεκάρω την διεύθυνση που έχω μπει και να αναρωτιέμαι αν είμαι όντως στο site του Πασοκ ή στις Πύλες του Ανεξήγητου του Κώστα Χαρδαβέλλα, έρχεται το αποκορύφωμα του παραλόγου:

    "Είναι η πίστη μας σε μια Ελλάδα της αυτοπεποίθησης. Αυτό σήμαινε πάντα το «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες». Σήμαινε και σημαίνει το δικαίωμα, ο Ελληνικός λαός να επιλέγει ο ίδιος τη μοίρα του, όχι το δικαίωμα να επιλέγει πάτρωνα.
    Με το ΠΑΣΟΚ, ο Ελληνικός λαός απέκτησε το δικαίωμα να χαράσσει ο ίδιος την πορεία του σ' αυτό το διεθνές στερέωμα.
    Μια Ελλάδα που ξέρει να διεκδικεί, και όχι απλά να συναινεί.
    Που στηρίζει τα συμφέροντά της, με βάση το Διεθνές Δίκαιο, αντί ν' αναζητά στηρίγματα σε πρόσκαιρους προστάτες"

    Αν κάποιος θέλει να δει τα παραπάνω, ας μπει στο site, και θα διαπιστώσει και ο ίδιος πόσο εκτός πραγματικότητας είναι η κυβέρνηση της Ελλάδας. Προσπαθούν δηλαδή να μας τρελλάνουν απλά, γιατί αν δεν ήθελαν να κάνουν αυτό ακριβώς, δεν θα άφηναν τέτοιες γελοιότητες αναρτημένες στην επίσημη ιστοσελίδα τους, που είναι προσβάσιμη σε όλους μας, ανά πάσα στιγμή. Πολλοί από μας, έζησαν την εποχή διακυβέρνησης του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου και ο καθένας έχει πάνω κάτω τη γνώμη του για εκείνη την εποχή.

    Σίγουρα πάντως τότε τουλάχιστον υπήρχε μια αίσθηση της ντροπής και της εθνικής αξιοπρέπειας.

    http://witnessfree.blogspot.com/2011/02/pasok-gr.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΠΕΣΕΙ ΣΕ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ ,Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΩΣ ΟΝΕΙΡΟ ΘΑ ΤΗΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ,ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ,ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΣΠΕΙΡΕΙ ΤΟ ΦΟΒΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΥΩΔΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ,ΣΕ ΤΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΑΞΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ, ΚΟΥΛΟΥΚΙ ΤΗΣ ΑΝΤΖΕΛΑΣ, ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΦΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ. 7 ΓΡΑΜΜΑΤΑ17 Φεβρουαρίου 2011 στις 8:49 μ.μ.

    bloger des edw.valto prwto thema.o dimos kassopaion pros pwlisi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    http://listonplace.blogspot.com/2011/02/2200-50.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΄Οποιον και να κατηγορήσουμε είναι λίγο..απλά να αφήσουμε τις κομματικοποιήσεις και να ενωθούμε και να ξυπνήσουμε ,να ξεσηκωθούμε με σωστό τρόπο σαν ευσυνείδητοι πολίτες γιατί όταν θα περάσουν τα όποια μέτρα δίχως να κάνουμε αντίσταση θα ναι πλέον αργα....και αυτό θα χει συνέπεια όχι μονο για εμάς αλλά και για τις επόμενες γενιές...θα χαθεί κάθε έννοια του έθνους κάθε έννοια κουλτουρας, πολιτισμού(όχι μόνο στην χώρα μας), που κάποτε υπήρξε απο τους προγονους μας μια πραγματική ιδεα μια πραγματική ιδεολογία...δυστυχώς δεν μας εχουν αφησει πλεον τα περιθωρια να εχουμε ουτε ενα στοχο...ομως το πιστευω ο Έλληνας εχει το ζιζανιο μεσα του να μην υποταχθει ποτε,εστω κι αν αυτο ενοχλει καποιους ...ακομα μενουν εκεινοι που νιωθουν περηφανοι γι αυτη την χωρα που ολοι την ονομαζουν μπανανια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ θεωρητικοί και ιδεολόγοι ποτέ δεν επιτέθηκαν στον βασικό μηχανισμό του Καπιταλισμού. Παρότι οι αδικίες του καπιταλιστικού συστήματος έγιναν στόχος επίθεσης, μέσα σε άπειρους τόμους, και δίκαια φυσικά, ποτέ, ούτε καν δεν υπαινίχθηκαν για την Τοκογλυφία επάνω στην οποία το όλο σύστημα έχει κτισθεί και από την οποία όλες οι άλλες αδικίες πηγάζουν. ΄Ισως αυτό συμβαίνει διότι τόσοι πολλοί σο ΣΙΑ λησές Ηγέτες είναι εβραικής καταγωγής.
    Οι περισσότεροι από τους ‘Ρώσους Επαναστάτες’ του 1917 ήταν στην πραγματικότητα Εβραίοι από το πιό φτωχό ανατολικό τμήμα της Νέας Υόρκης. 275 απ’ αυτούς μεταφέρθηκαν στη Ρωσία με το ατμόπλοιο S.S.Christiana, καθοδηγούμενοι από τον Τρότσκυ και χρηματοδοτούμενοι από τους Εβραίους Τραπεζίτες Kuhn, Loeb, Schiff και Warburg.
    Αυτός ο ωραίος κύκλος Εβραίων και Μασόνων χρηματοδότησε και τις δυό πλευρές του Μεγάλου Πολέμου.
    Ο Μαρξ και ο ΄Εγκελς, άλλοι δυό Εβραίοι, έγραψαν το Κομμουνιστικό Μανιφέστο γιά λογαριασμό μιάς μυστικής εταιρίας η οποία αυτο-αποκαλούνταν ‘Η Κοινωνία των Δίκαιων Ανθρώπων’. Αυτή η μυστική εταιρία ήταν ένας βραχίονας των ‘Φωτισμένων’ (Illuminati), των οποίων η δύναμη και επιρροή ήταν καταλύτες γιά την Γαλλική Επανάσταση.
    ΄Ενα από τα ιδρυτικά μέλη των ‘Φωτισμένων’ ήταν και ο Οίκος των Ρότριλντ, ο Εβραικός Τραπεζικός Κολοσσός, ο οποίος κυριολεκτικά εφήυρε τον υπερ-εθνικισμό για προσωπικό όφελος.
    Η Κατάσταση Σήμερα
    Σήμερα οι τραπεζικές εργασίες έχουν γίνει πάρα πολύ σοφιστικές, αλλά ο μυστικός και τοκογλυφικός μηχανισμός, πίσω απ’ αυτές παραμένει ο ίδιος. ΄Υστερα από μιά μεγάλη έρευνα, η οποία αποσιωπήθηκε κατά το δυνατόν, η ιδιωτική Εβραική ‘Τράπεζα της Αγγλίας’ ‘εθνικοποιήθηκε’, κατ’ επίφαση, το 1946. Στη θεωρία, ο έλεγχος της ‘Τραπέζης της Αγγλίας’ θα έπρεπε να έχει περάσει από μιά ομάδα ιδιωτών στην Βρετανική Κυβέρνηση, αλλά αυτό ακόμη να συμβεί.
    Η ‘Εθνικοποίηση’ απλά πρόσθεσε ένα λεπτό πέπλο υπόληψης και σεβασμού.
    Το Αγγλικό Θησαυροφυλάκειο, σε συνεργασία με τους Συμβούλους της ‘Τράπεζας της Αγγλίας’ στην Κυβέρνηση, αποφασίζουν πόσο χαρτονόμισμα και πόσα νομίσματα θα κυκλοφορήσουν κάθε χρόνο. Αυτό πρέπει να συμβαδίζει με τον εθνικό πλούτο, γι αυτό τον χρόνο. Αλλά επειδή τα χαρτο-νομίσματα και τα νομίσματα είναι μόνο ένα πολύ μικρό ποσοστό όλων των οικονομικών συναλλαγών, δεν ενοχλεί τους Εβραίους Τραπεζίτες στο παραμικρό.

    http://tolimeri.blogspot.com/2008_12_28_archive.html#ixzz0hDMGZeCP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΤΟΥΣ MASTER ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΤΖΑΚΤ
    Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ (US Federal Reserve). Εμφανίζεται σαν ένα κλασσικό γραφειοκρατικό ίδρυμα. Όμως, αυτό το όνομα που μοιάζει να αντιπροσωπεύει έναν κρατικό οργανισμό, αποτελεί βιτρίνα για να μην μπορεί ο κόσμος να αναγνωρίσει την πραγματικότητα και την ουσία του γεγονότος ότι•πρόκειται για μια εταιρία ιδιωτικών συμφερόντων.
    Για αυτούς που είναι ενήμεροι των εξουσιών της FED τα ακόλουθα συντελούν σε μια πραγματικά ενδιαφέρουσα αποκάλυψη.
    "Σ' αυτή τη χώρα έχουμε το πιο διαφθαρμένο ίδρυμα που_ γνώρισε ποτέ ολόκληρος ο κόσμος. Αναφέρομαι στο Συμβούλιο των Ομοσπονδιακών Τραπεζών και τις Τράπεζες Ομοσπονδιακών Αποθεματικών, που από εδώ και πέρα θα αποκαλώ η FED...
    ...Δεν πρόκειται..για κυβερνητικές υπηρεσίες. Είναι ιδιωτικά μονοπώλια που,λυμαίνονται τον λαό των Ηνωμένων Πολιτειών προς όφελος των ξένων πελατών τους και δικό τους...
    ...Μέλη σ' αυτή την ομάδα των πειρατών της οικονομίας γίνονται αυτοί που θα μαχαίρωναν έναν άνθρωπο για να του πάρουν το μοναδικό δολάριο που έχει από την τσέπη του..."
    Ο Εντιμότατος Λιουις Τ. ΜακΦεήντεν (Louis T. McFadden), Πρόεδρος για μια δεκαετία της Τραπεζικής και Νομισματικής Επιτροπής
    Ερώτηση: Τι είναι η Τράπεζα Ομοσπονδιακών Αποθεματικών;
    Απάντηση: Πρόκειται για την Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ ή αλλιώς την Τράπεζα των Τραπεζών.
    Η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν έχει ούτε ένα μετοχικό, μερίδιο και δεν μετεχει στα κέρδη του Ομοσπονδιακού Αποθεματικού Συστήματος…….Αυτό που επισημαίνουμε είναι ότι οι Τράπεζες εξασφαλίζουν κρατικά ομόλογα κάνοντας, κυρίως, λογιστικές εγγραφές στα βιβλια τους.
    Οι Τράπεζες Ομοσπονδιακών Αποθεματικών δεν πληρώνουν κανένα φόρο για τις επιχειρηματικές τους συναλλαγές και δραστηριότητες αν και είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις. (Νόμος περί Ομοσπονδιακού Αποθεματικού, τμήμα 7 παράγραφος 15)
    Ο Πρόεδρος των_ΗΠΑ διορίζει τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της FED, οι Διευθυντές. των δώδεκα περιφερειακών Ομοσπονδιακών Τραπεζών_ δεν διορίζονται από κανένα πολιτικό σώμα.
    ….Ο Eustace Mullins_στο βίβλιο του "Τα μυστικά της Ομοσπονδιακής Τράπεζας" (The Secrets of the Federal Reserve) ρίχνει άπλετο φως στο ποιος ελέγχει τις μετοχές αυτής της γιγαντιαίας επιχείρησης. Στη σελίδα 179 αποκαλύπτει ότι κατά την 26η Ιουλίου 1983 οι ακόλουθες τράπεζες έλεγχαν το 66% όλων των μετοχών της Τράπεζας Ομοσπονδιακού Αποθεματικού της Νέας Υόρκης:
    Bankers Trust 6%
    Bank of New York 2%
    Chase Manhattan Bank 14%
    Chemical Bank 8%
    Citibank 15%
    European Amer.Bk&.Tr 2%
    J.Henry Schroder Bank 0,5%
    Manufacturers Hanover Trust 7%
    Morgan Guaranty 9%
    National Bank of North America 2%
    Ο κατάλογος μπορεί να φαίνεται φυσιολογικός όμως μόνο μέχρι να εκτιμήσετε την συνθέτη εμπλοκή που υπάρχει στον σχηματισμό των μεριδίων ελέγχου. Είναι σχεδόν αδύνατο να προσδιορίσετε το ποιος πραγματικά ελέγχει την κατάσταση.
    'Ενας άλλος κατάλογος, που κυκλοφόρησε πριν από μερικά χρόνια, αποπειράται να καταδείξει τα πραγματικά αφεντικά της Ομοσπονδιακής Τράπεζας.
    1. Rothschilds of London •
    2. Lazar Brothers of Paris
    3. Israel Moses Seif of Italy
    4. Warburg Bros of Hamburg
    5. Lehman Brothers of New York
    st1\:*{behavior:url(#ieooui) }

    6. Kuhn Loeb of New York
    7. Chase Manhattan of New York
    8. Goldman Sachs of New York Από τις διαθέσιμες πληροφορίες φαίνεται ότι ο
    παραπάνω κατάλογος αποδίδει την καθαρότερη εικόνα για τον ιδιοκτήτη της FED. Πρέπει να προσέξετε ότι οι μισοί από αυτούς δεν είναι καν Αμερικανοί.
    Οι αφοσιωμένοι στην έρευνα, από εσάς, θα παρατηρήσετε ότι παρά την ολοφάνερη παρουσία της αυτοκρατορίας των Ροκφέλερ(Rockefeller) στη FED, οι
    περισσότεροι από την παραπάνω λίστα είναι . πράκτορες-συνεργάτες Ρότσιλδ (Rothschilds).
    Ακόμη και η γιγαντιαία σε μέγεθος επιρροή της αυτοκρατορίας των Ροκφέλερ ξεθωριάζει στην αφάνεια όταν συγκρίνεται με τον απίστευτο πλούτο των Ρότσιλδ.

    http://tolimeri.blogspot.com/2008_12_28_archive.html#ixzz1EFyzyJDk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απάντηση του Παναγιώτη Τραϊανού και του Γεώργου Τράγκα στα όργανα των διεθνών τοκογλύφων και εγκληματιών του ΣΚΑΙ.
    Αυτοί που οδήγησαν την χώρα μας στην οικονομική διάλυση και στα δόντια των διευθνών τοκογλύφων σήμερα μας οδηγούν στην ηθική και εθνική διάλυση.
    Οι εγκληματίες και οι πράκτορες των ξένων υπηρεσιών στην Ελλάδα όπως το κανάλι ΣΚΑΙ χρηματοδοτούμενη από πηγές όπως η Εθνική Τράπεζα που προφάτως αφαίρεσαι την Ελλάδα από τον λογότυπο της.
    Δηλαδή από Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος έγινε ( Εθνική Τράπεζα άγνωστο ποιόν συμφερόντων και έθνους ... κατά πάσα πιθανότητα των ΕβραιοΣιωνιστών που βρίσκονται πίσω από τις καταστροφές της Ελλάδος εδώ και 2000 έτη και πλέον. Δείτε περισσότερα στις σχετικές παραπομπές: ΕΛΛΑΣ - ΣΚΑΙ - 1821 Απάντηση από τον Γιώργο Τράγκα στο «1821» του ΣΚΑΪ – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: Ανθέλληνες Εβραιόλαγνοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...