Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΣΩΠΑΙΩΝ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ;




Μπήκαμε στο site του ΙΣΤΑΜΕ ( Ίδρυμα Ανδρέας Παπανδρέου ) που έχει κάνει την  έρευνα και μελέτη της Δημόσιας περιουσίας που μπορεί να "αξιοποιηθεί' βάσει Μνημονίου και στην μελέτη αυτή ανακαλύψαμε ότι συμπεριλαμβάνεται και η καινούργια Λαική Αγορά Κέρκυρας.


Ακόμη στην λίστα αυτή συμπεριλαμβάνονται 489 στέμματα στον πρώην Δήμο Κασσωπαίων και περίπου 2.200 στρέμματα στον πρώην Δήμο Μελιτιαίων !!!


Από Κυβερνητικές και όχι μόνο δηλώσεις που έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες έχει γίνει γνωστό ότι αυτή η μελέτη θα είναι η βάση αναφοράς για την περιουσία που θα "αξιοποιηθεί. 


Πρέπει λοιπόν να ενεργοποιηθούν άμεσα όλοι οι τοπικοί φορείς ώστε να αποτρέψουν αυτόν τον Κυβερνητικό σχεδιασμό ξεπουλήματος της Κερκυραικής περιουσίας!!! 


http://www.istame-apapandreou.gr/page/default.asp?id=4&la=1




"ΤΟ ΠΟΛΥΣΥΝΘΕΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ" 


Σειρά:POLICY BRIEF - ΚΕΙΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (Τεύχος 9, Νοέμβριος 2010)



Η παρούσα μελέτη αποσκοπεί στην εξέταση ειδικών προβλημάτων και στην παρουσία προτάσεων αναφο­ρικά με την αξιοποίηση της δημόσιας ακίνητης περιουσίας. Η κυρίαρχη σκοπιά ανάλυσης είναι η Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου, από το αρχείο και τις επιμέρους δράσεις της οποίας αντλήθηκαν τα περισσότερα στοιχεία. Η μελέτη εξετάζει αρχικά ειδικά προβλήματα που αφορούν το Μητρώο καταγραφής ακινήτων, όπως το νομικό καθεστώς και η συνολική αξία της δημόσιας ακίνητης περιουσίας. 



6. παράρτημα - ενδεικτικοί πίνακες ακινήτων προς αξιοποίηση


Πίνακας Α. Διεύθυνση Αναπτυξιακών και Επενδυτικών Προγραμμάτων. 


 Κωδικός             Νομός                         Δήμος                  Εμβαδόν (τ.μ.) 
506 -517
Κέρκυρας
Κασσωπαίων
489.560

468
Κέρκυρας
Μελιταίων
1.788.000

497
Κέρκυρας
Μελιταίων
12.753



Πίνακας Β. Διεύθυνση Διαχείρισης, Εκμετάλλευσης και Αξιοποίησης Ακινήτων.

Δήμος Κερκυραίων Ν. Κέρκυρας

Λαϊκή Αγορά πόλης Κέρκυρας. Νέες εγκαταστάσεις. Συμμετοχήστα έσο­δα.

11 σχόλια:

  1. χα χα επιτελους να εμφανιζονται σιγα σιγα σε τι συμμετειχαν ολοι οι φωστηρες τοσων ετων ,ας σας πουν τωρα (με τις εξελιγμενες προπαγαντες)οι σοφοι και μη εξαιρεταιοι του τοπου που εχουν βαλει εδω και καιρο ξενες σημαιες ως σωβρακα...ας ξεβρακωθουν επιτελους μπας και παρετε καμμια εγκεφαλικη στροφη που φαινεται ουτοπια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΕΥΤΥΧΗΣ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ?http://www.sae.gr/?id=20287&tag=%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1:+%CE%9F+%C2%AB%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%BD%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%82%C2%BB+%CF%84%CF%89%CE%BD+%CE%BE%CE%AD%CE%BD%CF%89%CE%BD+%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%89%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%AE%CF%84%CF%89%CE%BD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΒΑΝΟΙ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΒΙΑΖΑΝ 13ΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΓΙΑ 1600 ΕΥΡΩ!!!

    ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΜΙΑ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΦΥΛΛΑΔΑ" Ή ΚΑΠΟΙΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ...
    Mία φρικιαστική υπόθεση βιασμού και σωματεμπορίας με θύμα μία 13χρονη αποκαλύψθηκε από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έγιναν γνωστές από την Ασφάλεια Αττικής, οι Αλβανοί βίαζαν την 13χρονη Ελληνίδα και στην συνέχεια την πούλησαν σε Έλληνα μαστροπό αντί 1.600 ευρώ και το κύκλωμα επί 4 συναπτές ημέρες την ανάγκαζε να δουλεύει νυχθημερόν σε δύο οίκους ανοχής και τα βράδια σε μπαρ.

    Το μαρτύριο της ανήλικης έλαβε τέλος όταν ύστερα από δήλωση εξαφάνισης που κατέθεσαν οι γονείς, η 13χρονη εντοπίστηκε σε οίκο ανοχής από αστυνομικούς.

    Η συγκλονιστική ιστορία ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι όταν η 13χρονη, παιδί χωρισμένων γονιών που έμενε πότε με την μητέρα της και πότε με τον παππού της, γνώρισε έναν 28χρονο Αλβανό, ο οποίος εκείνη την περίοδο είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους.

    Αρχικά ο νεαρός της ζητούσε χρήματα, στην συνέχεια την βίασε προχωρώντας σε απειλές και ξυλοδαρμούς. Στην συνέχεια την προώθησε σε έναν φίλο του συμπατριώτη, ο οποίος με την σειρά του την βίαζε κι αυτός και τελικά τον Οκτώβριο ύστερα από βασανισμούς και κακοποιήσεις την ανάγκασε να δουλεύει σε οίκους ανοχής βρίσκοντας για αγοραστή έναν Έλληνα μεσάζοντα

    Οι άνδρες της αστυνομίας την βρήκαν σε άθλια κατάσταση, καθώς είχε εξαναγκαστεί να συνευρεθεί με 80 συνολικά πελάτες μέσα σε 4 ημέρες. Εκτός αυτού, την κρατούσαν σχεδόν νηστική, της έδιναν ελάχιστα χρήματα και την κυκλοφορούσαν με συνοδό κυρίως τη νύχτα στα διάφορα μπαρ.

    Το τμήμα ανηλίκων σχημάτισε δικογραφία, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα και στον ανακριτή. Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί 7 συλλήψεις από τα 7 εντάλματα που εκδόθηκαν.

    Χθες οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν για απολογία στον ανακριτή, οι 5 εξ αυτών προφυλακίστηκαν ενώ στην υπόθεση εμπλέκονται 4 γυναίκες που εργάζονταν ως υπηρετικό προσωπικό στους οίκους ανοχής.

    ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κυριοι εκπροσωποι του πασοκ στο δημο τι εχετε να δηλωσετε για το ξεπουλημα;...ειστε ηθικοι αυτουργοι στο εγλημα κατα τις πατριδας!!!

    αν σας εχει μεινει εστω και λιγη αξιοπρεπεια θα πρεπει να διαγραφειτε απο το κομμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ-ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΙΚΟΥΛΟΥΚΙ ΤΟΥ ΔΡΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΤΖΕΛΑΣ-ΤΟΥ ΔΡΥ ΠΟΥ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ ΤΟ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΜΟ20 Φεβρουαρίου 2011 στις 2:13 μ.μ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΤΗ ΓΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΟΥΣΤΑΛΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΝΟΦΑΣΚΙΑ ΤΟΥ-ΣΤΑ ΚΟΥΖΙΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ-ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΝΖΕΛΑΣ20 Φεβρουαρίου 2011 στις 4:40 μ.μ.

    http://taxalia.blogspot.com/2011/02/blog-post_1177.html

    RE KATI DIMOKRATES ARISTEROI POY THELOUN NA FIMONOUN BLOGS...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. e kai ayta symbainoyn. ti simasia exei an einai ellinida?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ-ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΑΛΟ-ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΟΦΥΓΑ ΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΝΤΖΕΛΑΣ21 Φεβρουαρίου 2011 στις 1:47 μ.μ.

    ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΑΝΤΖΕΛΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΩΡΕ ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΦΑΔΙΚΟ ΟΜΙΛΟ http://toblogtonkirion.gr/2011/02/%CE%B3%CE%BF%CF%85%CE%AF%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BC-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%AD%CE%B9%CF%84-%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%AF%CE%B4%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%AD%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%83/ΠΡΑΣΙΝΟΣΤΕΜΜΑΤΟΙ!!ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΗΛΙΟΦΩΤΟΣΤΕΦΑΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ-ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ-ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΙ-ΜΕΓΑΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙ-ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ-ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕ ΣΑΝ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ22 Φεβρουαρίου 2011 στις 1:00 π.μ.

    ΑΦΟΥ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑ INVITATION ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟ ΠΡΙΓΚΗΠΙΚΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΖΕΥΓΟΣ. ΕΙΔΑΤΕ ΩΡΕ ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΤΙΜΑΤΕ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΑΤΟΙ ΟΥΤΕ ΑΓΝΩΣΤΟΙ. ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...