Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Δεν τον θέλει ούτε ο κάδος!Απίστευτο ατύχημα επιδειξία σε κάδο απορριμάτων!

1 σχόλιο:

  1. Ο ΜΗΤΣΟΣ Ο ΠΑΣΟΚΟΣ1 Μαρτίου 2011 στις 10:06 μ.μ.

    ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΒΑΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚΟ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΣΣΩΠΗ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΜΗΤΣΟ ΠΑΣΟΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑ ΠΟΡΕΙΑ.

    Ο ΜΗΤΣΟΣ Ο ΠΑΣΟΚΟΣ

    Ο Μήτσος ο ΠΑΣΟΚΟΣ είναι σήμερα 65-66 χρονώ. Από νέος πρασινοφρουρός, εξ ου και το παρανόμι, αλλά με νου και γνώση.


    Δεν σπατάλησε τις δυνάμεις του, εκεί στη δεκαετία '75-'85, όπως εμείς οι υπόλοιποι στις αφισσοκολλήσεις, τα αμφιθέατρα και τις στρατολογήσεις, πιο...
    μπασμένος στην πιάτσα ο Μήτσος, εργατόπαιδο άλλωστε, έχτιζε μεθοδικά τα «κονέ του»!

    Κόλλαγε πού και πού και καμμιά αφίσσα για να 'χει μούτρα να δει τον Λαλιώτη, τσακωνόταν και με τους Κνίτες για να 'χει να το λέει, αλλά κυρίως ο Μήτσος ο ΠΑΣΟΚΟΣ ήτανε «κώλος (όπως απεδείχθη) και βρακί» με τους τοπάρχες του ΠΑΣΟΚ καθώς και «σταθερή βάση»

    για τους «πρωτοκλασσάτους» του κινήματος, καταπώς είχαν ήδη αρχίσει να αποκαλούνται τα ανώτερα στελέχη της πράσινης ανάπτυξης (του κόμματος)... Με όλα αυτά, όταν το ΠΑΣΟΚ πήρε την εξουσία το 1981, ο Μήτσος ο ΠΑΣΟΚΟΣ ήταν απ' τους πρώτους που διορίσθηκαν σε κρατική Βιομηχανία -κάργα φέρελπι εκείνη την εποχή για την οικονομία.

    Ο Μήτσος έπιασε δουλειά εργάτης, δαγκωτό ΠΑΣΚΕ και, βεβαίως, συνέχισε τον χαβά του με τα «κονέ».


    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

    http://taxalia.blogspot.com/2011/03/blog-post_7091.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...