Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Καλό καρναβάλι!

17 σχόλια:

  1. na thema gia sizitisi !!!

    "Ντόρα: "Δεν θα δεχθούμε ποτέ τη λογική του αίματος"

    Διαμετρικά αντίθετη με την απόφαση του ΣτΕ για την αντισυνταγματικότητα του νόμου περί απόδοσης της ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς, χωρίς να ισχύει το δίκαιο του αίματος, εμφανίσθηκε σήμερα η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, σε συνάντηση που είχε με τους πολιτικούς συντάκτες.
    Παράλληλα, η θέση την οποία εκδήλωσε σήμερα η Ντόρα Μπακογιάννη γεννά πολλούς και σοβαρούς προβληματισμούς από μερίδα στελεχών του κόμματος της, καθώς δεν κρύβουν ότι αιφνιδιάσθηκαν. Δεδομένου ότι η σημερινή της δήλωση δεν ταυτίζεται με την ιδρυτική Διακήρυξη της Δημοκρατικής Συμμαχίας, το περασμένο Νοέμβριο.
    Συγκεκριμένα, ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους, όπως ενημερώνει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, σήμερα στα γραφεία του κόμματος της στη λεωφόρο Συγγρού, για το μεταναστευτικό είπε: "Η λογική του αίματος δεν μπορεί να ισχύσει στην Ελλάδα και δεν θα τη δεχθούμε ποτέ"."

    i nea taksi pragmatwn simfvnei me tis apopseis tis ntoras. oi ekprosopoi tis ntoras sto dimo mas ti pisteyoyn??

    ellinas telika einai aytos poy katiki stin ellada??
    opote an genitho stin kina tha eimai kinezos??

    geia soy re giwrgo me thn ntora soy
    na thn xairese

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επικίνδυνη μόδα έχουν γίνει οι εισβολές ολόκληρων ομάδων ληστών σε σπίτια την ώρα που οι ιδιοκτήτες είναι μέσα.

    http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/02/blog-post_5563.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο κυριος δημαρχος δεν ειναι μαζι με τη ντορα; τι εχει να πει για αυτο; η δεν θα μπει καν στο κοπο να απαντησει; μαλλον τωρα ειναι πολυασχολοσ με την ηλεκτρονικη διακυβερνηση..ε ρε δουλεμα που τρωμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΗΤΑΝ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. ΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ; ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΛΠ; ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ...ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ (ΤΟ ΛΕΩ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ!).ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ; ΠΑΛΙ ΜΟΥΓΚΑ ΕΕ;; ΠΑΛΙ ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΛ.Κ.Α ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. BLOGER ΒΑΛΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΣΧΟΛΙΟ

    http://les-malakies.blogspot.com/2011/02/blog-post_12.html

    ΚΥΡΙΕ ΦΑΤΗΡΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΣΑΡΑΚΗΝΕ

    ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΣ. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΕΠΠΑΣ ΗΤΑΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΥΜΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ. ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΚΙΑ ΠΡΩΗΝ ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΛΑ ΜΕΛΗ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ...
    ΚΥΡΙΕ ΣΑΡΑΚΗΝΕ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΝΕΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ.

    ΚΥΡΙΕ ΦΑΤΗΡΑ ΘΗΜΗΣΟΥ ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΕΠΙ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΙΜΙΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ.

    ΤΕΛΙΚΑ ΚΥΡΙΕ ΦΑΤΗΡΑ ΤΡΑΒΗΞΑΤΕ ΟΤΙ ΤΡΑΒΗΞΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΚΟΥΛΟΥΚΙ ΠΡΩΗΝ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ....

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
    ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. BLOGER ΔΕΣ ΤΟ ΚΑΙ ΕΔΩ

    http://img691.imageshack.us/img691/678/reppasxountamarked.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://redskywarning.blogspot.com/2009/07/cambodian-killer.html αφιερωμενο στους κομμουνιστες του χωριου, δειτε το και απολογηθητε για την ευημερια των κομμουνιστικων καθεστωτων που ευαγγελιζεστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ λειτουργουσε μονον και παντα για συγκεκριμενους ΜΑΛ.Κ.Α ,μη δουλευομαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. a re fatira ti sou mele na patheis sta geramata. apo to i ellada stoys ellines, pigate sto i ellada sto dnt. kai apo to katw i xounta, twra akolouthite xountikos. a re fatira ti sou mele na deis sta geramata. an eisouna entimos tha eixes paraitithei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΟΥΗ ΑΡΕΣΕ Η ΛΕΞΗ ΕΝΤΙΜΟΙ ΣΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ.ΠΑΛΙ ΓΕΛΑΣΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. re pasokia den vrexei.i koinwnia einai pou sas ftynei katamaoutra.katalabes fatira?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ-ΚΟΥΛΟΥΚΙ ΤΗΣ ΑΝΤΖΕΛΑΣ-ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΑΡΙΟΛΕΣ17 Φεβρουαρίου 2011 στις 8:54 μ.μ.

    ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΦΑΤΗΡΟΣΑΡΑΚΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ...

    http://corfuonair.blogspot.com/2011/02/blog-post_6101.html

    Κασσιώπη 15/2/2011
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Συμπολίτες της ευρύτερης περιοχής Κασσωπαίων,

    Με την αίσθηση της δικαίωσης του αγώνα που όλοι μαζί δώσαμε, σαν τοπική κοινωνία με τους φορείς της, για την αποτροπή της εγκατάστασης μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας στο ΚΑΠΑΡΕΛΙ, με ιδιαίτερη ανακούφιση πληροφορηθήκαμε, και σας ενημερώνουμε, ότι: η απόφαση του πρώην Γ.Γ. της ΠΙΝ κ. Γεωργαλίδη που αφορούσε την εγκατάσταση ιχθυοκαλλιέργειας στο Καπαρέλι ακυρώθηκε από τον Γενικό Γραμματέα της αποκεντρωμένης διοίκησης κ. Αποστολόπουλο.
    Αποδεχόμενος την προσφυγή μας, o Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κατά τη συγκεκριμένης απόφασης, και ακυρώνοντάς την, δίνει ένα οριστικό τέλος σε μια χρονίζουσα παράνομη και περιβαλλοντικά καταστροφική απειλή εις βάρος της οικολογικά και τουριστικά ευαίσθητης περιοχής μας που οι επιπτώσεις θα επηρέαζαν όλη την Θαλάσσια περιοχή και την ακτογραμμή της Β.Α. Κέρκυρας.
    Έρχεται επίσης η απόφαση αυτή, του κ. Αποστολόπουλου, να κάνει σαφές ότι το κράτος δικαίου, όταν θέλει να λειτουργήσει, έχει τη δύναμη (και επιτέλους) να συγκρούεται με τα κυκλώματα και τα διαπλεκόμενα συμφέροντα και να επιβάλει και να αποκαθιστά τη νομιμότητα.
    Χαιρετίζουμε σαν κομματική οργάνωση ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κασσωπαίων την απόφαση του Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και καλούμε όλους τους φορείς με το ίδιο σθένος και την ίδια δυναμική που αντιμετωπίσαμε την υπόθεση ΚΑΠΑΡΕΛΙ να αγωνιστούμε για την αποκατάσταση της νομιμότητας και της περιβαλλοντικής ισορροπίας στον όρμο ΒΑΘΥ.

    Η Σ.Ε. της Τ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κασσωπαίων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από λαθρομετανάστες έπεσε Ελληνίδα στα Πετράλωνα! Η είδηση αφιερώνεται στους αντιρατσιστές και στον «μεγαλόψυχο ανθρωπιστή»......Στέλιο Μάινα

    Θύμα άγριου ξυλοδαρμού με σκοπό την ληστεία από δύο λαθρομετανάστες έπεσε μια Ελληνίδα στα Πετράλωνα. Οι δυο αλλοδαποί ξυλοκόπησαν με ανελέητο τρόπο την 53χρονη με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Το θύμα υποβλήθηκε σε απανωτές χειρουργικές επεμβάσεις προκειμένου να αποκατασταθούν τα τραύματα που της προξένησαν οι δυο δράστες.

    Ήταν τέτοια η δολοφονική μανία των κακοποιών, που της προκάλεσαν 17 συντριπτικά κατάγματα στο πρόσωπο! Η 53χρονη όπως είναι φυσικό έχει υποστεί, εκτός από σωματικές βλάβες, και ισχυρό ψυχικό σοκ ψελλίζοντας διαρκώς στους δικούς της ανθρώπους «εγώ δεν θα ξαναπάω στα Πετράλωνα»…

    Η επίθεση συνέβη μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα στη περιοχή των Πετραλώνων. Εκεί όπου διαμένει η μητέρα της παθούσας την οποία κάλεσε η ίδια να επισκεφτεί λόγω προβλήματος υγείας. Η 53χρονη, αφού πάρκαρε το αυτοκίνητό της, μόλις 40 μέτρα από την είσοδο του σπιτιού, δέχτηκε την επίθεση από τους δράστες με σκοπό να της αρπάξουν τη τσάντα.

    Η αστυνομία κατάφερε και συνέλαβε τον έναν από τους δυο, έναν 31χρονο αλλοδαπό Μαροκινής καταγωγής ο οποίος αρχικά διατεινόταν πως είναι Παλαιστίνιος που ζητά… πολιτικό άσυλο. Ο δράστης είχε απελαθεί από την Ελλάδα στις 29 Νοεμβρίου 2010, αλλά είχε επιστρέψει σαν πολιτικός πρόσφυγας με άλλα χαρτιά…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο προδότης
    Είναι τραγικό όταν ο υπ' αριθμόν 1 πολίτης μιας χώρας συνιστά ταυτοχρόνως τον υπ' αριθμόν 1 δημόσιο κίνδυνο για αυτήν τη χώρα.

    Μιλώ για τον Πρωθυπουργό.

    Τον Γιώργο τον Β' Παπανδρέου τον Γ' -κυβερνά ήδη κοντά 16 μήνες και εξακολουθεί να κυβερνά χάριν του ονόματός του - ένας οποιοσδήποτε άλλος, ένας Σωτηρόπουλος φέρ' ειπείν, στη θέση του «θα είχε δαγκώσει το μαύρο χώμα», που έλεγε και ο Ομηρος.

    Το όνομα των Παπανδρέου έχει γίνει κάτι σαν θανατερή καρικατούρα του Ελ Σιντ, και νεκρό νικάει, αλλά πλέον δεν φελάει -έχει γίνει κίνδυνος για την πατρίδα.

    Ο Παπανδρέου εξαπάτησε τον λαό (υπάρχουν τα λεφτά) και πήρε την εξουσία.

    Στη συνέχεια διέσυρε τους Ελληνες διεθνώς ως «διεφθαρμένους» και τεμπέληδες, μετέτρεψε το πρόβλημα του δανεισμού σε κρίση χρέους.

    Τίναξε τα σπρεντ στον θεό κι άρχισε τα καραγκιοζιλίκια των λεονταρισμών μπροστά στη Μέρκελ και τους λοιπούς Ευρωπαίους με τα ρεβόλβερ και τις μπλόφες

    ώσπου εν τέλει, με κοινοβουλευτικό πραξικόπημα, κατάφερε να ψηφισθεί αγλεπίς το Μνημόνιο απ' τη Βουλή, να υποκατασταθεί από δαύτο το Σύνταγμα και να αρχίσει η ξενική κατοχή.

    *****

    Απτόητος ο ποδηλάτης με τα καγιάκ και τα γυμναστήρια έβαλε χέρι στο λαϊκό εισόδημα, ανέτρεψε τις εργασιακές σχέσεις, απελευθέρωσε την ανεργία, συνέχισε τη σπατάλη στις δημόσιες δαπάνες, την υπόθαλψη των φοροεισφοροφυγάδων και το 'ριξε σε ανοησίες όπως η οπενγκαβ(ωμάρα) και άλλες προσφιλείς του ενασχολήσεις, όπως η χρηματοδότηση των μη-κυβερνητικών-οργανώσεων, ...

    Αναγνώρισε ένα χρέος (που εν πολλοίς είναι παράνομο) και συμφώνησε να το πληρώνουμε ώσπου να μην το αποπληρώσουμε ποτέ. Ολα αυτά τα αποφάσισε

    μόνος του. Σε κρυφές συναντήσεις με Τραπεζίτες στο εξωτερικό και Δυνάστες. Είναι ή βαλτός ή ευήθης -και τα δύο το ίδιο θανατηφόρα.

    Επί 16 μήνες ούτε μία ιδέα του ούτε μία πράξη του μάς βγήκε σε καλό, έχει απομείνει να τον επικροτούν μόνον δωσίλογοι όπως το ΛΑΟΣ και πρόθυμοι όπως η Ντόρα.

    Η φάρσα αυτή της διαρκούς δίκης του Λαού και της καταδίκης του σε ισόβια κάθειρξη για τα εγκλήματα των Γιωργοκωστάκηδων και των Σημιτοτσουκάτων πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα.

    Το Μνημόνιο αποδεικνύεται Συμβόλαιο Θανάτου για την Ελλάδα. Ενα Εδικτο Διαμελισμού...

    ΣΤΑΘΗΣ Σ. 18.ΙΙ.2011 stathis@enet.gr
    http://deltio11.blogspot.com/2011/02/blog-post_9427.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ..ΟΙ ΤΕΛΕΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.. ΚΡΙΜΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗ ΖΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΟΛΥΜΠΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ..ΚΑΙ Ο ΣΩΣΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΩΘΗΤΟ .ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΙΓΟ ΧΛΩΜΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ..ΠΑΛΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΓΛΥΩΔΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΜΕ ΣΥΝΑΦΗ ΑΤΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΜΜ Η ΤΕΛΕΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ..ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ..ΜΟΝΟΝ ΚΑΘΙΣΤΕ !!!ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΙ ΕΦ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ..ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΡΟΥΧΟ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΤΟ ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ ..ΑΦΗΝΩ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΟΡΓΙΑΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η ΕΥΘΗΝΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΙΧΑΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ..ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ,ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΛΕΙΦΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΛΕΦΤΑΔΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ,ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΜΠΕΣΑ¨,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΞΑΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΣΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ,ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΟΜΟΙ ΤΟΥΣ.....ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ .ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΕΣΧΑΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...