Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Nότης για rockfeller τράπεζες και διοδια

By "ΓΙΑΝΝΗΣ"

1 σχόλιο:

  1. ΛΑΘΡΟΕΠΙΒΟΛΗ ΜΕ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ ΤΗΝ ΣΑΤΙΡΑ - ΕΤΣΙ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΙΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ! (video)

    http://www.youtube.com/watch?v=VdmcvWVD4Qw&feature=player_embedded

    ΜΕ αφορμή το παρόν "Σατιρικον" κλιπάκι, το κόλπο παλιό και πολύ-φορεμένο, από τους πρώτους και "μάστορες" του είδους ο Γνωστός ΛΑΚΗΣ που σε διατεταγμένη υπηρεσία (εξυμνούσε το ΣΥΡΙΖΑ και έβριζε τον οποιονδήποτε μιλούσε για Ελλάδα) περνούσε την ΛΑΘΡΟ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ προπαγάνδα με δούρειο ίππο το γέλιο με σύμμαχο ψευτο πρροδεευτισμο της εποχής μας, αλλά ΠΑΝΤΑ με τεράστια ποσά στο πορτοφόλι του... (Σπίτια, σκάφη, ταξίδια κ.λ.π)..

    Αυτός ο Κύριος ΨΕΥΤΟ! συμπονιάρης και κατ΄επάγγελμα "αντιρατσιστής", εκμεταλλεύεται την ανάγκη του Έλληνα γι κάποιες στιγμές γέλιου και περνάει τα μηνύματα που του έχουν πει (και πληρώνεται αδρά) με δούρειο ίππο την "Σάτιρα"..

    Επανειλημμένως προσπαθεί να κάνει υπόγεια πλύση εγκεφάλου, όποιος πει το παραμικρό για την ελεεινή κατάσταση τής καθημερινή ζωής του Έλληνα από την ανεξέλεγκτη Λαθρο-Εγκληματικότητα, είναι το λιγότερο φαιδρός και η κλασσική στάμπα του "Φασίστα" από οποιονδήποτε πολιτικό χώρο και αν προέρχεται η αντίδραση.

    Αυτός ο ΨΕΥΤΙΚΟΣ και ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ (τον οποίο τον σιχαίνεται σφόδρα και ο άλλοτε παλιός κολλητό Καλυβάτσης)... πρόσφατα έχει αγοράσει ΠΑΛΑΤΙ!!!! στην Χαλκιδική!!!

    Οκ θα πει κάποιος μαγκιά του... μπορεί κατ παίρνει και το αγόρασε, πουλάει σήμερα ο ψευτο-προοδευτισμός, δεν διαφωνούμε, σαφώς και καλά να είναι ο άνθρωπος να χαίρεται τα πλούτη του, εμείς δεν έχουμε μίσος όπως το μίσος που διακατέχει όλο αυτό το ΑναρχοΣυριζο "αντιρατσιστικό" Ανθελληνικό συνονθύλευμα εναντίων μας.

    Μια ερώτηση στον Θολο-Κουλτουργίαρη ΚΑΝΑΚΗ!! ... για πες μας ρε μάγκα Κανάκη που το παίζει και τσαμπουκάς εκεί που σε παίρνει βέβαια...

    ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΣΟΥ στην Χαλκιδική... αλλά εσύ που λες φασίστα και σατιρίζεις τον οποιονδήποτε προσπαθεί να βρει κάποια λύση για να μπορέσει να επιβιώσει μέσα σε αυτήν την Λαθρο-κόλαση που μας έχουν επιβάλει, εσύ που είσαι ΤΟΣΟ!!!!

    πολύ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗΣ και φιλεύσπλαχνος... ΠΟΣΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΣΟΥ??? πόσους ταΐζεις ???

    Πόσους μεταφέρεις με το Πανάκριβο 4χ4 σου??? γιατί δεν έρχεσαι να μείνεις εσύ και η γκόμενά συ στον Αίγιο Παντελεήμονα ή σε κάποιο άλλο Γκέτο??? Εύκολο να παίζεις σατιρικά κλιπάκια και να σατιρίζεις τον οποιονδήποτε που προσπαθεί να ζήσει αξιοπρεπώς αλλά πάρα πολύ δύσκολο όταν πέφτουν οι μάσκες να κοιτάξεις στα μάτια τον Έλληνα που υποφέρει από αυτή την κατάσταση...

    Η "Ηλεκτρική Σκούπα" πρέπει να ξεκινήσει από κάτι "άδεια" άτομα και δοτά σαν και σένα, η Rock μορφή σου είναι παραλλαγή ενός βαθύτατα προσκυνημένου στο σύστημα...

    Γλοιώδη "τίποτα" είστε εκεί... λυπόμαστε μόνο για τον Γιάννη Σερβετα που είναι αναγκασμένος να σιγοντάρει και να χειροκροτά στα καραγκιοζλίκια σου και των άλλων παρακείμενων σαποιοκιλοιάδων... σας έχουμε πάρει πρέφα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...