Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Το “κράξιμο της αρκούδας” έφαγε βουλευτής της ΝΔ στην Πάτρα - ΒΙΝΤΕΟ

Οι δημόσιες εμφανίσεις δεν ταιριάζουν στα κυβερνητικά στελέχη και στους βουλευτές των συνεταίρων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Το συμπέρασμα αυτό μπορεί να επιβεβαιώσει ο μνημονιακός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας (ΝΔ) Θανάσης Νταβλούρος ο οποίος, όπως λέει ο θυμόσοφος λαός, μόλις πριν από ένα εικοσιτετράωρο «έφαγε το κράξιμο της αρκούδας» ενώ την γιούχα δεν απέφυγε και ο Υπουργός Πολιτισμού Κ. Τασούλας.

Ο Νταβλούρος παρευρέθηκε στο Ρωμαϊκό Ωδείο της Πάτρας, το οποίο μετά από ενέργειες του υπουργού Πολιτισμού Κ. Τασούλα, δόθηκε στον Οργανισμό Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων. Ο βουλευτής της ΝΔ, προφανώς, εκπροσωπώντας υπό μία έννοια την κυβέρνηση, ήθελε λίγο «χειροκρότημα» για αυτή τη μεγάλη παραχώρηση.
"Έξω, Αίσχος, Προδότες, Πουλημένοι, Κάτσε Κάτω, Αλήτες, Προσκυνημένοι", και άλλα πολλά «γαλλικά» που δεν μας επιτρέπεται να γράψουμε φώναζαν εν χορώ στον Νταβλούρο και στον Τασούλα, οι θεατές στο Ρωμαϊκό Ωδείο της Πάτρας.

1 σχόλιο:

  1. exoune kamei tsou syllogous oikogeniaki ypothesi... katvevenouna ta sogia tous kai tsou psifizoun... kai ama peis kai kouventa enantion tous kanoune tsi papies kai rixnoune thn laspi me to kilo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...