Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015

ΙΤΑΛΙΑ: Οι μη Λευκοί μετανάστες υπεύθυνοι για το 52% των βιασμών στη Ρώμη, το 59% στο Μιλάνο και το 40% σε όλη την Ιταλία

Οι μετανάστες αντιπροσωπεύουν μόνο το 6 τοις εκατό του πληθυσμού της Ιταλίας, αλλά είναι υπεύθυνοι για ένα εντυπωσιακό 40 τοις εκατό των βιασμών της Ιταλίας.

Το 6.3 τοις εκατό των βιασμών στην Ιταλία πραγματοποιούνται από Μαροκινούς. Στη Ρώμη, οι μετανάστες είναι υπεύθυνοι για το 52 τοις εκατό των βιασμών. Στο Μιλάνο ο αριθμός ανεβαίνει στο 59 τοις εκατό. 8 τοις εκατό των βιασμών στο Μιλάνο πραγματοποιούνται από Αιγυπτίους και 7 τοις εκατό από Μαροκινούς. Στην Μπολόνια, το 53 τοις εκατό των βιαστών ήταν μετανάστες, εκ των οποίων 11 τοις εκατό ήταν Μαροκινοί.

Οι τσιγγάνοι μετανάστες από την Ρουμανία βρίσκονται σημαντικές ψηλά στις στατιστικές βιασμών, λόγω του τεράστιου αριθμού εκείνων που μετακόμισε από την Ρουμανία στην Ιταλία και αποτελούν σχεδόν το ένα πέμπτο των μεταναστών της. Αλλά οι Ρουμανο-τσιγγάνοι δεν αποτελούν περισσότερο από το ένα πέμπτο των στατιστικών βιασμών, σε κάθε πόλη, πράγμα που σημαίνει ότι, παρά τους φαινομενικά υψηλούς αριθμούς, οι Ρουμανο-τσιγγάνοι πραγματικά αναλογικά υποεκπροσωπούνται στα στατιστικά στοιχεία βιασμών της Ιταλίας.

Ενώ υπάρχουν περίπου ένα εκατομμύριο Ρουμάνοι στην Ιταλία, υπάρχουν μόνο μισοί Μαροκινοί, αλλά όταν πρόκειται για τα στατιστικά στοιχεία βιασμών, οι Μαροκινοί είναι μόνο μερικά σημεία πίσω από τους Ρουμάνους.

Σε εθνικό επίπεδο, 7,8 τοις εκατό των βιαστών είναι Ρουμάνοι και 6,3 τοις εκατό είναι Μαροκινοί, που σημαίνει ότι ακόμη και αν υπάρχουν μόνο μισοί Μαροκινοί από τους Ρουμάνους, καταφέρνουν να αντιπροσωπεύουν μόνο το 1,5 τοις εκατό λιγότερο των βιασμών.

Η Μπολόνια έχει 6.200 Ρουμάνους και 3.400 Μαροκινούς και οι Μαροκινοί είναι υπεύθυνοι για το 11 τοις εκατό των βιασμών και οι Ρουμάνοι είναι υπεύθυνοι για το 10 τοις εκατό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...