Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δημαρχείο για τα μέτρα του Πάσχα

Σύσκεψη με θέμα τη διαχείριση της κυκλοφορίας τις ημέρες του Πάσχα για την καλύτερη εξυπηρέτηση οχημάτων και πεζών  και την απρόσκοπτη λειτουργία της πόλης πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης, στο Ιστορικό Δημαρχείο, υπό την προεδρία του Δημάρχου Κέρκυρας Κώστα Νικολούζου.


Στη σύσκεψη πήραν μέρος εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας, του Κεντρικού Λιμεναρχείου, του Οργανισμού Λιμένος, του Επιμελητηρίου, του Αστικού ΚΤΕΛ, του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου και του Επιμελητηρίου. Από πλευράς Δήμου, παρών ήταν ο και ο αντιδήμαρχος Γιώργος Ραιδεστινός. 
Οι συμμετέχοντες διαβεβαίωσαν για τη συμβολή τους στην υλοποίηση των απαραίτητων μέτρων,  στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους, και συμφώνησαν να συναντηθούν ξανά τη Μ.Τρίτη.


Σε γενικές γραμμές τα μέτρα αφορούν κατά κύριο λόγο τη Μ. Παρασκευή και το Μ. Σάββατο, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων,  και περιλαμβάνουν:
•    Διακοπή της κυκλοφορίας στη βόρεια και τη νότια είσοδο της πόλης 
•    Λειτουργία χώρων στάθμευσης στο Νέο Λιμάνι, το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο και τα Γενικά Λύκεια
•    Μεταφορά των επισκεπτών, δωρεάν, από το Αστικό ΚΤΕΛ, από τους χώρους στάθμευσης προς την πόλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...