Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Βαλκανική πρωτιά για την Εθνική Κρίκετ


ethniki
Η εθνική ομάδα κατέκτησε το τριεθνές βαλκανικό τουρνουά που έγινε στη Μεσογγή.



Με απολογισμό δύο νικών και μιας ήττας, η Εθνική Ομάδα του Κρίκετ κατέκτησε την πρώτη θέση στο βαλκανικό τουρνουά που διοργανώθηκε στην Κέρκυρα, και συγκεκριμένα στο γήπεδο της Μεσογγής.
Στο τουρνουά έλαβαν μέρος, πλην της ελληνικής ομάδας, η εθνική ομάδα της Βουλγαρίας μα κι εκείνη των Σκοπίων.

ethniki treis

Δεύτεροι στον Όμιλο, νικητές στον τελικό
Η α΄ φάση της διοργάνωσης περιλάμβανε αναμετρήσεις όλων εναντίον όλων, με τις δύο πρώτες χώρες να παίρνουν το εισιτήριο για τον τελικό.
Με τα Σκόπια, όπως αποδείχτηκε στον αγωνιστικό χώρο να αποτελούν το «σάκο του μποξ» για Έλληνες και Βούλγαρους, οι οποίοι είχαν πολύ εύκολο έργο, με συνέπεια να τα συντρίψουν στις μεταξύ τους δύο πρώτες αναμετρήσεις.
Με την συνάντηση Ελλάδας και Βουλγαρίας στο πλαίσιο του Ομίλου να αποτελεί μια τυπική διαδικασία. Στην οποία, βγήκε νικήτρια η χώρα του... Στόιτσκοφ.
Ωστόσο, στον τελικό, τα πράγματα ήταν διαφορετικά, με την Εθνική μας ομάδα να επικρατεί των Βουλγάρων, με σχετική άνεση, και να κατακτούν έτσι, το τρόπαιο.


Και...  Gala Dinner
Μετά την ολοκλήρωση, τέλος, της αγωνιστική δράσης η Ελληνική Ομοσπονδία παρέθεσε Gala Dinner προς τιμήν των ομάδων, ενώ, εκεί, έγιναν κι οι σχετικές βραβεύσεις.

link

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...