Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Πιο κοντά στις "αριστερές" υπογραφές για τον Ερημίτη...

Λίγο πιο κοντά στις τελικές υπογραφές βρίσκεται η πρώτη αποκρατικοποίηση του ΤΑΙΠΕΔ στον τομέα της ακίνητης περιουσίας.
Ο λόγος για την Κασσιώπη στην Κέρκυρα η οποία τέλη Ιανουαρίου 2013 αποφασίστηκε να παραχωρηθεί, για 99 χρόνια, έναντι εφάπαξ τιμήματος 23 εκατ. ευρώ στην αμερικανικών συμφερόντων NCH Capital. Ωστόσο, τρία χρόνια και δύο μήνες μετά, η έκταση των 490 στρεμμάτων παραμένει αναξιοποίητη.
Σήμερα, το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων προσπαθεί να τακτοποιήσει τις χρονίζουσες εκκρεμότητες της συγκεκριμένης "έτοιμης" ιδιωτικοποίησης με στόχο το αμέσως προσεχές διάστημα, ενδεχομένως έως τις αρχές του δεύτερου τριμήνου της χρονιάς, να υπογραφεί η σύμβαση του έργου.
Στο πλαίσιο αυτό, πριν από μερικές ημέρες, το υπουργείο Περιβάλλοντος ενέκρινε την μελέτη γεωλογικής καταλληλότητας της έκτασης στη θέση Αρταβάνη (Ερημίτης) στον Άγ.Στέφανο της Κέρκυρας. Η μελέτη αυτή υπήρξε ένα από τα προαπαιτούμενα προκειμένου μέσα στο 2016 να ξεκινήσει η υλοποίηση του επενδυτικού σχεδίου της NCH Capital που περιλαμβάνει παραθεριστικές κατοικίες και ξενοδοχειακές μονάδες. Ένα ακόμη από τα τελευταία προαπαιτούμενα σχετίζεται με την σύγκληση του Κεντρικού Συμβουλίου για την Αξιοποίηση της Δημόσιας Περιουσίας (ΚΣΔΑΔΠ), του καθ’υλην αρμόδιου φορέα για τις ιδιωτικοποιήσεις κρατικών ακινήτων.
η συνέχεια εδώ

2 σχόλια:

  1. Μαλακες Συριζαιοι
    τρεχατε να κανετε ψιφους για το τσιπρακι
    ευκολοπιστα αριστερα γουρουνια
    νουμερα
    παρετιθικε κανεις ;;;
    ποιος κουτος απο συριζαιος δεν υπαρχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καθαρα Δευτέρα στο αυλακι, μαζευτήκανε του ΠΑΜΕ με στελεχη του Συριζα όλοι οι συνδικαλιστές και εργατοπατέρες υποτιθέμενοι επαναστάτες για να διαδηλώσουν κατά του ξεπουλήματος του ερημίτη που απο την άλλη οι ίδιοι προωθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...