Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Απίστευτες πρακτικές! Η εφορία μπορεί να υποθηκεύσει σπίτια για χρέη – Μακαρόνια και αγελάδες γλιτώνουν από τις κατασχέσεις

Θέατρο του παραλόγου επικρατεί στο οικονομικό επιτελείο, καθώς στην αγωνία να υπάρξουν άμεσα έσοδα υπό το φόβο του κόφτη, υπάρχουν προβλέψεις που μόνο οργή προκαλούν και σε κάποιες περιπτώσεις γέλια.

Η αρχή έγινε με τη Γενική Γραμματεία Εσόδων που απέστειλε ήδη προειδοποιητικές επιστολές σε 50.000 οφειλέτες και τους καλεί να πληρώσουν τα χρέη τους τα οποία ξεκινούν από 30 έως και 500 ευρώ.Είναι το πρώτο βήμα. Το δεύτερο θα είναι η αποστολή κατασχετηρίου και το τρίτο η κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων ακόμα και για τόσο μικρές οφειλές.
Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt στο σαφάρι με τα ραβασάκια μπαίνουν και οι εφορίες, οι οποίες όμως προχωρούν ένα βήμα περισσότερο. Οι εφορίες όταν εντοπίζουν έναν οφειλέτη του Δημοσίου, αρχίζουν και ψάχνουν το Ε9 του οφειλέτη.
Εάν σε αυτή την έρευνα εντοπίσουν ακίνητο ελεύθερο από οποιοδήποτε οικονομικό βάρος, αυθαίρετα και χωρίς να ενημερώσουν τον οφειλέτη το βάζουν σε υποθήκη για το χρέος προς το Δηόσιο και κατόπιν ενημερώνουν και τον οφειλέτη.
Ουσιαστικά αυτό σημαίνει πως ένας οφειλέτης που έχει ένα ακίνητο αλλά και χρέη προς την εφορία μπορεί ξαφνικά να ενημερωθεί πως το ακίνητό του είναι ήδη υποθηκευμένο.
Το κωμικοτραγικό όμως έρχεται από το άρθρο 17 του Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων, το οποίο προβλέπει τι δεν μπορεί να κατάσχει το δημόσιο σε περίπτωση ληξιπρόθεσμων οφειλών.
Σύμφωνα λοιπόν με το συγκεκριμένο άρθρο δεν μπορούν να κατασχεθούν τρόφιμα για τρεις μήνες. Τι σημαίνει αυτο; Εάν ένας οφειλέτης του Δημοσίου έχει σπίτι του μακαρόνια, καφέδες κτλ που για να τα καταναλώσει δεν χρειάζονται τρεις μήνες περιθώριο, τότε αυτά δεν κατάσχονται. Εάν όμως πχ ένα εκατοντάδες πακέτα μακαρόνια που για να τα καταναλώσει χρειάζονται περισσότεροι από τρεις μήνες τότε το δημόσιο θα κατάσχει αυτά τα πακέτα μακαρόνια.
Επίσης, ήσυχοι θα πρέπει να κοιμούνται όσοι έχουν παράσημα, καθώς ούτε αυτά μπορεί να τα κατάσχει το Δημόσιο. Το ίδιο ισχύει και για τις αναμνηστικές φωτογραφίες. Τέλος, για τους δικούς του λόγους το οικονομικό επιτελείο αναφέρει πως δεν μπορούν να κατασχεθούν έξι αγελάδες και έξι κατσίκες. Εάν έχετε περισσότερα δυστυχώς….
Την ίδια ώρα συνεχίζεται η προσπάθεια και για μεγαλύτερα ποσά (υπενθυμίζεται ότι τα ληξιπρόθεσμα χρέη των ιδιωτών και των επιχειρήσεων προς την εφορία ξεπερνούν τα 87 δισεκατομμύρια ευρώ).
Για το σκοπό αυτό η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων σκοπεύει να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο και ο στόχος της για φέτος είναι να έρθει σε επαφή και να ασκήσει πίεση ή να κάνει ακόμα και κατασχέσεις με περισσότερους από τους μισούς οφειλέτες προς το Δημόσιο.
Με τον τρόπο αυτό εκτιμά ότι θα καταφέρει να εισπράξει σημαντικά ποσά και να πετύχει τους στόχους που έχουν τεθεί για την είσπραξη των ληξιπρόθεσμων.
πηγή

7 σχόλια:

  1. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ!

    ΝΤΡΟΠΗ!!! Γράφω αυτό το σχόλιο σαν αγανακτισμένος γονέας! Στο σχολείο έβαλαν τα παιδιά να γράψουν τραγούδι για τους πρόσφυγες... Αλήθεια θέλω να ρωτήσω τη μαριετίνα, τον πετράν και τους άλλους "φωστήρες" τα παρακάτω:
    πότε γράψατε τραγούδι για τα Ελληνόπουλα της Βορείου Ηπείρου που καταπιέζονται από τον αλβανικό φανατισμό;;;
    πότε γράψατε τραγούδι για τα Ελληνόπουλα των Σκοπίων και της Βουλγαρίας που δεν έχουν κανένα δικαίωμα στην μητρική τους παιδεία και εθνική ταυτότητα;;;
    πότε γράψατε τραγούδι για τα Ελληνόπουλα της Κωνσταντινούπολης, της Ίμβρου, της Τενέδου και τους κρυπροχριστιανούς του Πόντου;;;
    Πότε γράψατε τραγούδι για τους Ελληνοκύπριους πρόσφυγες;;;
    πότε κάνατε εκδηλώσεις για τη σφαγή των Ελλήνων της Κύπρου από τους Τούρκους;;;
    Ασχοληθήκατε ποτέ κύριοι δάσκαλοι με τους Αγωνιστές του 1821, τον Κολοκοτρώνη, με τον Καραϊσκάκη κτλ;;;
    και πόσα άλλα θα μπορούσα να αναφέρω...
    Όμως γράψατε τραγούδι για τα "προσφυγόπουλα"...
    Μα πόσο επιλεκτική ευαισθησία έχετε;;; Τα καταπιεζόμενα Ελληνόπουλα δεν έχουν δικαιώματα;;; γιατί δεν ενδιαφέρεστε και για αυτά;;; Γράφετε τραγούδια για τους "πρόσφυγες" και την ίδια στιγμή, την οποιαδήποτε αναφορά στα δικαιώματα των Ελλήνων την θεωρείται δεν ξέρω και εγώ τι... ΝΤΡΟΠΗ σας...
    Δήθεν ανθρωπιστές, βολεμένοι αριστεροί του χαβιαριού... ΝΤΡΟΠΗ σας...
    Εκμεταλλεύεστε τα παιδιά μας για να κάνετε μιντιακού τύπου προπαγάνδα... Τα παιδιά μας όμως, ότι και να κάνετε, δεν σας ανήκουν!

    ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
    https://www.youtube.com/watch?v=T_yh3r0qYuA&feature=youtu.be

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα καλά αυτές οι μανάδες και οι πατεράδες των παιδιών δεν νοιάζονται καθόλου για το μέλλον των παιδιών τους;

    Οι Μουσουλμάνοι είναι 200 φορές πιθανότεροι να βιάσουν παιδάκια στην Αγγλία!

    Τρομερά στοιχεία έδωσε πριν λίγο καιρό στην δημοσιότητα γνωστός Άγγλος δικηγόρος και ακτιβιστής σχετικά με τους βιασμούς ανηλίκων από συμμορίες Μουσουλμάνων μη Ευρωπαίων μεταναστών στην Αγγλία.Το "αγγλικό" κράτος κρύβει τα πραγματικά δεδομένα για τους βιασμούς μικρών κοριτσιών και διαπράττει έγκλημα εναντίον του Αγγλικού λαού και των υπολοίπων Ευρωπαίων με σκοπό να παρουσιάζεται η πολυπολιτισμικότητα πετυχημένη.

    https://www.youtube.com/watch?v=oILZ3vh-_Go

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΣΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΑΝ ΓΟΝΙΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΒΙΑΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΓΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ (ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ, ΞΕΝΟΙ, ΜΗ ΚΕΡΚΥΡΑΟΙ, ΜΗ ΓΝΩΣΤΟΙ, ΜΗ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΜΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ) ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ "ΨΩΦΗΣΟΥΝ".... ΚΑΠΟΥ ΜΑΚΡΙΑ ΟΜΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΥΡΙΣΕΙ Η ΚΑΘΑΡΗ ΑΥΛΗ ΤΟΥΣ. ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ,ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ, ΒΑΡΕΜΑΡΑ, Η΄ ΚΕΚΤΗΜΕΝΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ; ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΑ. ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ; ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΑΣΚΑΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΧEΙΜΑPΡΑΣ. ΞΕΡΕΤΕ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΧEΙΜΑPΡΑΣ; ΑΜΦΙΒΑΛΩ. ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ. ΟΜΩΣ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ -Ο ΟΠΟΙΟΣ- ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ. ΜΑΘΕ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ...... ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ ΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ. ΤΟΥΣ ΨΑΞΑΜΕ; ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ; ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ; ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΥΡΙΕ Η' ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΑΥΤΗ ΠΕΡΙ ΝΤΡΟΠΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ, ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΟΒΑΡΟΙ ΛΟΙΠΟΝ. ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ. ΣΤΑ ΦΑΝΕΡΑ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΕΤΣΙ....ΜΕ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ....ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΧΕΤΕ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΗΜΟΝΑΣ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΕΚΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΧΟΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΜΕ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΚΑΙ ΜΗ ΒΙΑΣΤΕΙΣ ΝΕ ΜΕ ΠΕΙΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ. ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΚΙΟΛΑΣ ΤΙ ΕΡΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΝΙΓΕΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ

      Διαγραφή
  4. Αν διαφωνεί κάποιος με μια πράξη δεν σημαίνει ότι απορρίπτει όλο το έργο αυτού που την έχει κάνει! Ούτε αν κάποιος είναι εναντίον της υποδοχής όλων αυτών των προσφύγων και των λαθρομεταναστών είναι απαραίτητα Ελληναράς, ρατσιστής και απορρίπτει ό,τι δεν θυμίζει Ελλάδα! Μην τρελαθούμε τελείως ή θα πάμε δηλαδή στο ένα άκρο να φύγουμε εμείς από τη χώρα μας και να την δώσουμε στους μετανάστες ή στο άλλο άκρο να πνίξουμε στη θάλασσα όποιον μπει παράνομα στη χώρα! Τίθεται πλέον θέμα επιβίωσης δικής μας, δεν είναι πρόσφυγες η μεγάλη πλειοψηφία των εισερχόμενων το ξέρουμε όλοι. Δεν είναι αθώο το προσφυγικό και δυστυχώς σε όλη την Ελλάδα χρησιμοποιείται επίτηδες η ευαισθησία των Ελλήνων για να αναγκαζόμαστε να τα ανεχόμαστε όλα! Είναι ιδιαίτερα λυπηρό και επικίνδυνο να χρησιμοποιούνται τα παιδιά μας σε αυτό το παιχνίδι. Τα παιδιά καλύτερα να μείνουν απέξω. Πιστεύω ότι οι δάσκαλοι το κάνουν από ανθρωπισμό και ευαισθησία ή από οδηγίες του υπουργείου. Αυτό όμως είναι αφέλεια στην σημερινή κατάσταση και πρέπει να είναι πιο υποψιασμένοι και συγκρατημένοι γιατί οι καιροί είναι πονηροί και τα παιδιά πολλές φορές έγιναν στο παρελθόν θύματα της πολιτικής προπαγάνδας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι δουλεύτε όλοι αντάμα να κάμομε τα παιδιά βουτυροχλεχλέδες για να τα σφάξουν ευκολοτερα οι λαθρομετανάστες που φυσικά δεν είναι πρόσφυγες εκτός μόνο από μια πολύ μικρή μερίδα. Αντί να μαθαίνετε τα παιδιά παπ@ριές καλύτερα να τα μάθετε να επιβιώνουν. Για δέστε λίγο τα μεταναστόπουλα. Είναι ικανά και δραστηρια και τσαμπουκαλεμένα και όχι βουτυρόπαιδα που ζωγραφίζουν όλοι μέρα καραβάκια και παιδάκια και φτιάχνουν χαζοτράγουδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχώς γράφουμε όλοι ανώνυμα και είναι ευνόητο καθώς ούτε ζούμε σε πραγματικά δημοκρατικό καθεστώς ούτε και έχει εκλείψει η διάθεση εκδίκησης όταν κάποιος είναι αρνητικός απέναντί μας. Ετσι κι εγώ γράφοντας ανώνυμα θα πώς ότι κατανοώ τη θέση των διδασκόντων αλλά δεν συμφωνώ με αυτή τη στάση που θεωρούν σωστή, δηλαδή αυτήν της ανεκτικότητας, της μη ξενοφοβίας κ.λ.π. Τα χρόνια που έχουν περάσει από την αρχή της μετανάστευσης, αρχές του '90, έδειξαν ότι επίτηδες μας δημιούργησαν τα ΜΜΕ το φόβο να μην είμαστε ρατσιστές, ξενοφοβικοί κ.λ.π. για να μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν αυτοί που κυβερνούν. Γι αυτό τα παιδιά πρέπει να τα προσέχουμε, να μην βιαζόμαστε να τα κάνουμε να ανέχονται τους πάντες γιατί μπορεί εν αγνοία μας και άθελά μας να τα μετατρέπουμε στα θύματα του κοντινού μέλλοντος! Εχει φανεί καθαρά ότι δεν είναι πρόσφυγες η πλειοψηφία των εισερχόμενων και ότι χρησιμοποιούν κάποια παιδάκια που πνίγονται για καμουφλάζ. Περισσότερη προσοχή λοιπόν αγαπητοί διδάσκαλοι, η ευαισθησία των παιδιών μας μπορεί να τα οδηγήσει στη θυματοποίηση. Το θέλουμε αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...