Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

Χωροθέτηση τραπεζοκαθισμάτων στο άλσος της Γαρίτσας

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα για το άλσος της Γαρίτσας, υπο την προεδρεία του Δημάρχου Κώστα ΝΙκολούζου και τη συμμετοχή του αντιδημάρχου Σπύρου Καλούδη καθώς και των επαγγελματιών της περιοχής. 

Το νεώτερο στοιχείο που υπάρχει είναι ότι χωροθετήθηκαν οι θέσεις στις οποίες θα αναπτύξουν τραπεζοκαθίσματα οι δικαιούχοι επαγγελματίες, οι οποίες θα καταλαμβάνουν 45 τ.μ. και θα οριοθετούνται με ήπιες κατασκευές και πέργολες. 
Αυτό προβλέπεται από το σχέδιο που κατέθεσε ο Δήμος και εγκρίθηκε από το ΚΑΣ. Βεβαίως πριν τοποθετηθούν οί νέες κατασκευές θα πρέπει να κατεδαφιστούν οι παλαιότερες, οι οποίες ακόμη δεν έχουν κατεδαφιστεί πλην δύο που χρησιμοποιούσαν εστιατόρια που έκλεισαν. 
Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Σπύρο Καλούδη αν προκύψουν νέα καταστήματα που θα ενδιαφερθούν για την ενοικίαση νέων χώρων στο άλσος της Γαρίτσας θα πρέπει να περάσουν από τις ίδιες διαδικασίες, έγκριση νέου σχεδίου από το ΚΑΣ κλπ. Αυτό καθιστά σχεδόν απαγορευτική τη δυνατότητα ανοίγματος νέων καταστημάτων με ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στο άλσος.
link

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...