Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Καρέ συλλήψεων για ρευματοκλοπή

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, σε αντίστοιχες περιπτώσεις, για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος και κατά περίπτωση για παράνομη οπλοφορία Συνελήφθησαν, το πρωί της 28ης Φεβρουαρίου, στην Κέρκυρα , από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, σε αντίστοιχες περιπτώσεις, τέσσερα (4) άτομα, 40, 19, 20 και 38 ετών για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής ηλεκτρικού ρεύματος και της παράνομης οπλοφορίας.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε οι τρεις από τους συλληφθέντες (40, 19 και 20 ετών), είχαν παρέμβει με αυτοσχέδιες κατασκευές (καλώδια, παρεμβάσεις στους μετρητές), στο δίκτυο της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε, προκειμένου να προμηθεύονται παράνομα ηλεκτρικό ρεύμα, στις κατοικίες τους.
Για αντίστοιχη υπόθεση ρευματοκλοπής αλλά και παράνομης οπλοφορίας συνελήφθη ένας ακόμη 38χρονος ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε επιπλέον και κατασχέθηκε ένα (1) τόξο (σκοπευτηρίου), με (11) βέλη.
Προανάκριση για τις υποθέσεις αυτές πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, ενώ οι έρευνες πραγματοποιήθηκαν με την συμμετοχή αστυνομικών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ), καθώς και συνεργείου της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
link

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...