Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Συναγερμός στην Ξάνθη: όπλα και πυρομαχικά σε τζαμί

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές, μετά τον εντοπισμό οπλισμού και πυρομαχικών σε τζαμί στο νομό Ξάνθης.

Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από αποκλειστικές πληροφορίες της «Κ», οι υπηρεσίες ασφαλείας, κατόπιν ενδείξεων και πληροφοριών, προέβησαν πριν λίγες ώρες σε έλεγχο σε ένα τζαμί στο χωρίο Ηλιόπετρα του δήμου Τοπείρου, όπου και εντόπισαν κρυμμένα δύο πιστόλια, εκ των οποίων ένα με σιγαστήρα, καθώς και μεγάλο αριθμό φυσιγγίων, διαφόρων διαμετρημάτων.
Ο ιμάμης, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την λειτουργία του τζαμιού, μετέβη στον εισαγγελέα για παροχή εξηγήσεων.
Για την υπόθεση, η οποία έρχεται στο φως σε μια ιδιαίτερα ευαίσθητη περίοδο για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, έχει ενημερωθεί τόσο η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, όσο και ανώτατα κυβερνητικά στελέχη.

2 σχόλια:

  1. Άγρια γιούχα στον Τσίπρα στην Κέρκυρα: Πουθενά δεν μπορούν να σταθούν οι εκπρόσωποι του Μνημονίου - BINTEO

    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/agria-gioucha-ston-tsipra-sthn-kerkura-pouthena-den-mporoun-na-stathoun-oi#ixzz4eM9dBy2j

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.protothema.gr/greece/article/685036/dioxi-gia-xepluma-maurou-hrimatos-sto-zeugos-papadoniou-apagoreusi-exodou-apo-ti-hora/ 46 ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΑΙΑΣΜΟΥΣ ΕΧΙ Ο ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚΟΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΓΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ...ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ..ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...