Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Αναβλήθηκε για τον Ιούνιο η δίκη του Ν. Γεωργιάδη για εμπλοκή σε κύκλωμα παιδεραστίας



Σε αναβολή για τον ερχόμενο Ιούνιο οδηγήθηκε από το Γ’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, η δίκη του Νίκου Γεωργιάδη, πρώην βουλευτή Κέρκυρας της ΝΔ και πρώην στενού συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ κατηγορείται για την πολύκροτη υπόθεση εμπλοκής του σε κύκλωμα παιδεραστίας στη Μολδαβία και αντιμετωπίζει κατηγορίες ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου έναντι αμοιβής, κατά συρροή (αφορά τρεις περιπτώσεις) και στη μια περίπτωση, κατ΄ εξακολούθηση.

Η υπόθεση αναβλήθηκε συγκεκριμένα για τις 6 του ερχόμενου Ιουνίου, καθώς όπως είπε η πρόεδρος του Δικαστηρίου και συμφώνησε και ο εισαγγελέας της έδρας, δεν έχει ευοδωθεί ακόμα «η διαδικασία δικαστικής συνδρομής που έχει κινηθεί και αφορά σε βασικούς μάρτυρες της υπόθεσης , όπως είναι οι τρεις ανήλικοι που φέρονται ως παθόντες», αλλά και γιατί έγγραφα της δικογραφίας «είναι ανεπικύρωτα και δεν είναι δυνατόν να αναγνωστούν και να αξιολογηθούν».
Τον απόντα από το ακροατήριο κατηγορούμενο εκπροσώπησε ο δικηγόρος, Πάνος Μπιτσαξής, ο οποίος χαρακτήρισε «κατασκευασμένα τα στοιχεία» και μετέφερε την «απόλυτη άρνηση της κατηγορίας» από την πλευρά του πελάτη του τονίζοντας μάλιστα ότι τα τρία ανήλικα αγόρια «δεν τα έχει δει, δεν τα γνωρίζει».
Ακόμα ο κος Μπιτσαξής, είπε ότι ο πελάτης του είναι έτοιμος να δικαστεί και θέλει την «πρόοδο της δίκης καθώς είναι σε δικαστική ομηρία».
link

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...