Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Έκτακτο: Αγνοείται 32χρονος στην Κέρκυρα – Σε εξέλιξη επιχείρηση για την ανεύρεση του


Έκτακτο: Αγνοείται 32χρονος στην Κέρκυρα – Σε εξέλιξη επιχείρηση για την ανεύρεση του


 Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και την ανεύρεση ενός 32χρονου στην περιοχή των Λιαπάδων Κέρκυρας, ο οποίος χάθηκε από το απόγευμα της Τρίτης και τον αναζητούν οι γονείς του και τα συγγενικά του πρόσωπα.

 Το πρωί της Τρίτης ο 32χρονος μαζί με τους γονείς του είχε πάει στα κτήματα τους, αλλά το μεσημέρι τα ίχνη του εξαφανίστηκαν.

 Όπως γράφει το corfutvnews.gr λίγη ώρα αργότερα οι γονείς του και οι συγγενείς τους ανησύχησαν και ειδοποίησαν αρχικά την Αστυνομία και λίγο μετά την Πυροσβεστική και την Ε.Ο.Δ. Αυτή την ώρα επικρατεί σκοτάδι στην περιοχή, η οποία είναι σε κάποια σημεία δύσβατη, ενώ χαρακτηρίζεται και δασώδης, δυσκολεύοντας το έργο των διασωστών.

Έχουν συγκροτηθεί ομάδες από πυροσβέστες, αστυνομικούς, μέλη της Ε.Ο.Δ, αλλά και συγχωριανούς του 32χρονου οι οποίοι σαρώνουν την περιοχή κάτω από αντίξοες συνθήκες, μέσα στο πυκνό σκοτάδι που επικρατεί.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...