Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Σώος ο 32χρονος που χάθηκε στα βουνά των Λιαπάδων

Στην περιοχή Ξυλοΐστρα των Λιαπάδων, εντοπίστηκε σώος ο 32χρονος άνδρας που αναζητούνταν από το απόγευμα της Τρίτης, όταν οι γονείς του, που είχαν πάει στα κτήματά τους προκειμένου να μαζέψουν ελιές, αντιλήφθηκαν την απουσία του και ειδοποίησαν τις αρχές.


 Για τον εντοπισμό του 32χρονου, που φέρεται ότι πάσχει από προβλήματα υγείας, στήθηκε μία γιγαντιαία επιχείρηση, με τη συμμετοχή αστυνομικής δύναμης, πυροσβεστικής δύναμης, δύο ομάδες εθελοντών διασωστών, καθώς και ειδικής ομάδας της ΕΜΑΚ από Θεσσαλονίκη, με εκπαιδευμένο σκύλο, που έφτασε σήμερα νωρίς το πρωί στο νησί.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιονίων Νήσων Ευθύμης Γεωργακόπουλος, οι έρευνες για τον εντοπισμό του 32χρονου, που διήρκησαν καθ' όλη τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας, είχαν αίσιο τέλος, και ο νεαρός είναι καλά στην υγεία του».

 Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 32χρονος άνδρας που περιπλανήθηκε για ατελείωτες ώρες μέσα στο βαθύ σκοτάδι, στις δύσβατες περιοχές του ορεινού χωριού των Λιαπάδων, βορειοδυτικά της Κέρκυρας, εντοπίστηκε σε έναν παράδρομο αγροτικής οδού των Λιαπάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...