Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Βρισιές και ξύλο...

Μεγάλη ένταση και προπηλακισμοί σημειώθηκαν λίγο πριν την έναρξη τηλεοπτικής εκπομπής ανάμεσα σε μέλη του Επιμελητηρίου Κέρκυρας.
Σύμφωνα με το corfunews.gr, λίγα λεπτά πριν αρχίσει η τηλεοπτική εκπομπή «Λόγος Αντίλογις» σε τοπικό κανάλι, μέλη Επιμελητηρίου έπαιξαν ξύλο μεταξύ τους.
Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες συνεργάτες και υποψήφιοι του συνδυασμού «Ανοιχτό Επιμελητήριο» επιτέθηκαν σε υποψήφιο του συνδυασμού ‘«Επιμελητηριακή Αναπτυξιακή Συνεργασία» με αποτέλεσμα να προκληθεί επεισόδιο.
Τέλος στον καβγά έδωσαν οι εργαζόμενοι του τηλεοπτικού σταθμού Corfu tv , χωρίζοντας τους άνδρες.
Το θέμα, όπως αναφέρει το corfutvnews.gr, δημοσιοποίησε σήμερα ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιώργος Χονδρογιάννης, ο οποίος καταδίκασε τα γεγονότα αυτά.
Μεταξύ άλλων ο κ. Χονδρογιάννης υποστήριξε τα εξής: «Μετά τη χθεσινή απρόκλητη και πισώπλατη επίθεση που δέχτηκε μέλος του Επιμελητηρίου και ο υποψήφιος με την παράταξη μου, κ. Στέφανος Σπάτουλας από υποψήφιους και συνεργάτες του αντίπαλου συνδυασμού, νιώθω την ανάγκη να προστατεύσω τα μέλη του συνδυασμού μου, καθώς και του συναγωνιζόμενου ψηφοδελτίου, αλλά και τους επιχειρηματίες της Κέρκυρας, από ανθρώπους που διεκδικούν την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους ή θέλουν να ηγηθούν κιόλας και ενώ ευαγγελίζονται το νέο και το υγιές, με τις συμπεριφορές και τις ανήθικες ενέργειες τους, απέδειξαν ότι μόνον τη μισαλλοδοξία, το σκοταδισμό και τις πεζοδρομιακές πρακτικές υπηρετούν.
Καταγγέλλουμε την ενέργεια αυτή και θεωρούμε ότι προσβάλλει τον επιχειρηματικό κόσμο της Κέρκυρας, το θεσμό του Επιμελητηρίου και αμαυρώνει την πλέον δημοκρατική διαδικασία που είναι οι εκλογές για την ανάδειξη του Προέδρου και του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου, που θα οδηγήσει το θεσμό σε ένα δύσκολο οικονομικά περιβάλλον, το οποίο απαιτεί σταθερότητα, οργάνωση ήθος και συνέπεια».
Πηγή: corfutvnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...