Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Στο λιμάνι από το Σάββατο χριστουγεννιάτικο χωριό «μινιατούρα»

Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά είναι αναμφισβήτητα οι πιο όμορφες γιορτές του χρόνου, γεμάτες με μαγεία, φαντασία…



 Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά είναι αναμφισβήτητα οι πιο όμορφες γιορτές του χρόνου, γεμάτες με μαγεία, φαντασία και λάμψη, όπου μικροί και μεγάλοι τις περιμένουμε με ανυπομονησία! Το χριστουγεννιάτικο αυτό χωριό- μινιατούρα είναι μια προσωπική συλλογή μου από πορσελάνινα σπίτια και κτίρια- μνημεία, ζωγραφισμένα στο χέρι με πολλές- πολλές μικρές ανθρώπινες φιγούρες να αναπαριστούν σκηνές της καθημερινής ζωής μας!

 Οι πλατείες του έχουν ντυθεί με τα γιορτινά τους, οι δρόμοι χιονισμένοι αστράφτουν από τα Χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια, οι βιτρίνες των καταστημάτων στολισμένες, οι κάστανα δες ψήνουν στις γωνιές του πάρκου κάστανα, παντού ακούγονται φωνές χαρούμενων παιδιών που παίζουν χιονοπόλεμο. Πυκνά δάση αγκαλιάζουν το χωριό, σκιέρ κατεβαίνουν επικίνδυνες χιονισμένες πλαγιές, ενώ έλκηθρα και τελεφερίκ μεταφέρουν τους αλπινιστές στις κάτασπρες βουνοκορφές!

Και κάπου εκεί στο βάθος ξεπροβάλλουν τα παλάτια και οι εκκλησίες έτσι απλά για να μας ταξιδέψουν σε κάποια γωνία του κόσμου. Buckingham Palace, Kensington Palace, Notre Dame, Ramsford Palace,….., πασπαλισμένα με χρυσόσκονη, γεμάτα λάμψη, ειναι έτοιμα να υποδεχθούν μικρούς και μεγάλους επισκέπτες.

Η πόλη των θαυμάτων του Alex και του σκύλου του Bond, σας καλεί να την επισκεφθείτε, σας καλεί να ταξιδέψετε σε μια πόλη φανταστική-παραμυθένια, σας καλεί να ονειρευτείτε και να νιώσετε χαρά μαζι με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Μοναδικός σκοπός της να μεταφέρει το εορταστικό κλίμα σε μεγάλους και παιδιά!

Μέρες και ώρες λειτουργίας 
Το χωριό-μινιατούρα βρίσκεται στο νέο λιμάνι, (δίπλα στην ACS), στην διεύθυνση Ανδρέα Κάλβου 1. Το χωριό θα είναι επισκέψιμο από αύριο Σάββατο 9 Δεκεμβρίου.
Αναλυτικά, 9,10,11,16,17,22,23,26,29 και 30/12/2017.
Καθώς και 1,5,6,7/01/2018. Ωρες κοινού: 6-8μμ.

 Η είσοδος είναι ελεύθερη

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...