Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Θέλει Γκράσι η Κέρκυρα

Η Κέρκυρα δεδομένα θα κινηθεί για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής κατά την ερχόμενη (χειμερινή) μεταγραφική περίοδο.

Ο 31χρονος Ιταλός κεντρικός αμυντικός της Νέας Σαλαμίνας, Ντάβιντε Γκράσι, αποκάλυψε σε ΜΜΕ της γειτονικής χώρας (Tutto Mercato Web) ότι έχει στα χέρια του πρόταση από τους Φαίακες. Ο Γκράσι γεννήθηκε στο Μοντέκιο της κεντρικής Ιταλίας και ξεκίνησε την καριέρα του από την Κατόλικα. Από μικρή ηλικία μετανάστευσε, καθώς το 2006 πήγε στη Σλοβενία και την Μπονίφικα.

Η επόμενη σεζόν (2007-2008) τον βρήκε στην Ισπανία και την Μέριδα, ακολούθησε η Σαντ Αντρέου στην Καταλονία, η Αμπερντίν στη Σκωτία. Το 2010 επέστρεψε στην πατρίδα του και τη Σορέντο, εν συνεχεία αγωνίστηκε στην Τριεστίνα πριν ξενιτευτεί εκ νέου.

Αυτή τη φορά για το Βέλγιο και την FC Brussels. Ξανά στη Σκωτία και την Νταντί, πρώτο πέρασμα από την Κύπρο και τον Άρη Λεμεσού, το 2014 τον βρήκε στη Γερμανία και την Όσναμπρικ, το 2015 στη Ρουμανία και τη Ραπίντ Βουκουρεστίου, το πρώτο μισό του 2016 στη Μαλαισία και τη Σαραβάκ, το δεύτερο στην Κύπρο και τη Νέα Σαλαμίνα, με την οποία αγωνίζεται σήμερα.

 Έχει αγωνιστεί, δηλαδή, σε εννιά διαφορετικές χώρες στη μέχρι τώρα καριέρα του (Ιταλία, Σλοβενία, Ισπανία, Σκωτία, Βέλγιο, Γερμανία, Ρουμανία, Μαλαισία και Κύπρος).

Όντως, η νησιωτική ομάδα ενδιαφέρεται να τον εντάξει στο δυναμικό της, έχουν γίνει οι σχετικές συζητήσεις, αλλά πρέπει πρώτα να λύσει το συμβόλαιό του με τη Νέα Σαλαμίνα (εκπνέει το καλοκαίρι του 2018) για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.

Την τρέχουσα σεζόν έχει εννιά συμμετοχές κι ένα γκολ με τη φανέλα της κυπριακής ομάδας.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...