Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Κατασχέθηκαν 360 κιλά χασίς με προορισμό την Κέρκυρα


Οι αστυνομικές αρχές των Αγίων Σαράντα Αλβανίας ανακοίνωσαν χθες ότι συνέλαβαν δύο άντρες με 360 κιλά χασίς που προοριζόταν για την Κέρκυρα.
Συνελήφθηκε βοσκός μαζί με τον δεκαεφτάχρονο γιο του για μεταφορά και εμπορία ναρκωτικών ουσιών στην περιοχή της Κακομέας Αλβανίας δίπλα στην Νίβιτσα.
Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές των Αγίων Σαράντα οι ουσίες είχαν συσκευαστεί σε δεκαοχτώ σακούλες, συνολικού βάρους 360 κιλών, στο Λαζαράτι ενώ η μεταφορά τους έγινε με μουλάρια από το βουνό Σοπότι. Την ώρα της σύλληψης πατέρα και γιου, βρέθηκαν σε κοντινή απόσταση και τα μουλάρια που μετέφεραν τα ναρκωτικά. Ο διευθυντής των συνόρων στην αστυνομική διεύθυνση Αγίων Σαράντα Ιλίρ Γκότσα επιβεβαίωσε την προέλευση των ναρκωτικών προσθέτοντας ότι προορισμός ήταν η Κέρκυρα.

4 σχόλια:

  1. ΕΛΑ ΡΕ... ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΑΝΕ ΤΟ ΧΑΣΙΣΙ ΟΙ ΚΟΥΤΟΙ? ΧΑΣΑΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!! ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΜΑ ΑΜΑ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΕΔΩ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΝΕΟΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΣΩΠΙΟΥ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Κ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΠΙΝΟΥΝ ΜΠΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΧΑ ΧΑ ΧΑ .......ΘΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΑ ΣΥΝ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χασαν μαλλον το κοροιδο εισαι εσυ!!ειναι ντροπη σου να γραφεις μ@λ@κιες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. giati leei malakies o xasan etsi einai.. ola ta kaimena paidakia (kai oxi mono) tou xwriou mas mastourwnoun bebaia to xorto to exoun gia orektiko! ... are polla lefta xamena pigan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. xaxaxaxaxaxaxa anoitoi tha sas gemissw olo to xwrio mpafous!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...