Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Μιχάλης Χρυσοχοίδης στο ΘΕΜΑ 989: «Υπάρχουν στρατοί κακοποιών οι οποίοι διαθέτουν οπλοστάσια»

«Η Χωρά αυτή τη στιγμή απειλείται από μαφίες - εγκληματικές ομάδες, κυρίως Αλβανών», είπε πριν από λίγο ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης στο ΘΕΜΑ 989, ενώ συνέχισε λέγοντας: «Υπάρχουν στρατοί κακοποιών οι οποίοι διαθέτουν οπλοστάσια».
Αν τα λέει αυτά ο υπουργός...Προστασίας του Πολίτη φανταστείτε τι κυκλοφορεί έξω.
Όσον αφορά τη δήλωση που είχε κάνει πως γίναμε Καμπούλ ο υπουργός είπε πως «Ακόμα είμαστε Καμπούλ».




34 σχόλια:

  1. Έξω ο πρασινος Φασισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεταφέρουμε από την Καθημερινή.
    Μια ιδιαίτερη είδηση πέρασε στα ψιλά αυτές τις μέρες. Η επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας των Οικολόγων-Πράσινων, πρώην υποψήφια ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ιδρύτρια του Ιατρικού Κέντρου Αποκατάστασης Θυμάτων Βασανιστηρίων εν Ελλάδι (και μόνιμη κατήγορος των σωμάτων ασφαλείας για …βασανιστήρια λαθρομεταναστών), τακτική εισηγήτρια της “ένωσης πολιτών κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας”, ιδρυτικό μέλος κάμποσων ΜΚΟ και χαίρουσα διαφόρων άλλων ιδιοτήτων και τίτλων κρατικής αναγνώρισης, Μαρία Πίνιου-Καλλή, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και ληστείας από… μετανάστες! Μεταφέρουμε από την Καθημερινή, μερικά άξια σχολιασμού αποσπάσματα:..Ηθελαν να μου πάρουν την τσάντα. Ηταν κρεμασμένη, όμως, στον ώμο μου, οπότε με τράβηξαν κι εμένα κάτω και άρχισαν να με σέρνουν στο οδόστρωμα». Μεγάλη ήταν η ατυχία της που, την ώρα της επίθεσης, ούτε ο οδηγός του ταξί ούτε η φίλη της αντιλήφθηκαν το παραμικρό, συνομιλώντας έντονα μεταξύ τους. Αντίθετα, από τις φωνές βγήκαν έξω οι θαμώνες παρακείμενου μπαρ. «Το θέαμα που αντίκρισαν πρέπει να ήταν τρομακτικό, μια κι επειδή εγώ πέφτοντας από το ταξί πλάκωσα την τσάντα μου, η ομάδα των νεαρών με χτυπούσε ανελέητα στο πρόσωπο, στα πλευρά, σε όλο το σώμα», διηγείται η κ. Πίνιου – Καλλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΘΙΚΑΝ ΕΔΩ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΠΕΥΘΗΝΟΥΣ ΜΠΛΕ-ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ-ΚΟΚΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΡΟΖ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΕΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΕ ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΥΣΤΗΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩ Ο ΤΖΕΦΡΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΑΙΣΧΟΣ!!!!!! ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΤΣΙΠΡΑ ΤΗ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΤΟ ΤΖΕΦΡΙ ΤΗ ΘΑΛΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΔΗΔΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΗΝΑ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΥ. ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΚΑΙ ΤΗ ΡΕΠΟΥΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ!! ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ. ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΘΕΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΩΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΙΩΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι κινέζοι "κατακτούν"την ΚΕΡΚΥΡΑ!!!!!

    ΚΕΡΚΥΡΑ: Σε μεγάλο πρόβλημα τείνει να εξελιχθεί η ραγδαία διείσδυση τών κινέζικων καταστημάτων στο νησί των Φαιάκων.Μόνο το τελευταίο μήνα άνοιξαν 3 μεγάλα καταστήματα (μεγαλύτερα των 500 τ.μ) στην εθνική Αχιλλείου, τα οποία προστέθηκαν στον ήδη μεγάλο αριθμό καταστημάτων που υπάρχουν στην πόλη της Κέρκυρας και των περιχώρων της.
    Οι κινέζοι εκμεταλευόμενοι την πλούσια χρηματοδότηση του κράτους τους έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μία μεγάλη αλυσίδα εμπορικών (κυρίως ρούχων) μαγαζιών.

    Το πρόβλημα στη Κέρκυρα είναι ότι μετά απο τα μεγάλα ξενοδοχεία,τουριστικά γραφεία,super market κ.λ.π τα οποία είναι ξένων συμφερόντων ήρθαν τώρα και οι κινέζοι να προστεθούν σε αυτούς που μαζεύουν το χρήμα των Κερκυραίων και το βγάζουν έξω απο το νησί,βυθίζοντας περισσότερο τα αντίστοιχα Κερκυραικά εμπορικά που είναι ήδη καταχρεωμένα.
    Ολα αυτά σε ένα νομό ο οποίος έχει ενα απο τους υψηλότερους δείκτες ανεργείας και ενα απο τα υψηλότερα ποσοστά λαθρομεταναστών.
    Η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο, κάτι πρέπει να γίνει.
    Μήπως έφθασε η ώρα και εμείς οι Κερκυραίοι να μάθουμε να υποστηρίζουμε τους ντόπιους;
    Μήπως έφθασε η στιγμή να γίνουμε και λίγο τοπικιστές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. diavasame sto in corfu gr.
    Σήμα Κινδύνου για το Μαγείρεμα σε Γκάζι
    Επιστήμη - Τεχνολογία
    Παρασκευή, 19 Φεβρουάριος 2010 13:29
    Σήμα κινδύνου εκπέμπουν οι ερευνητές σε όσους έχουν τη συνήθεια να μεγειρεύουν σε εστίες γκαζιού.

    Νορβηγοί επιστήμονες διαπίστωσαν ότι το αέριο προκαλεί υψηλότερα επίπεδα καρκινογόνων καπνών σε αντίθεση με το μαγείρεμα στο ηλεκτρικό μάτι της κουζίνας που είναι πιο υγεινό.

    Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι με την χρήση γκαζιού απελευθερώνονται περισσότερη ναφθαλίνη ,αλδεύδες και μικροσωματίδια παραφίνης τα οποία έχουν την ιδιότητα να διεισδύουν βαθύτερα στους πνεύμονες με συνέπεια να αυξάνεται κατά πολύ το ποσοστό εμφάνισης καρκίνου.

    Μάλιστα παλαιότερες έρευνες αποδεικνύουν ότι τα ποσοστά καρκίνου είναι υψηλότερα στους σεφ που εργάζονται χωρίς απορροφητήρα.Γι’ αυτό προσοχή-οι καπνοί του ψησίματος μπορεί να μας ανοίγουν την όρεξη, όμως είναι επικίνδυνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τα ξέρετε τα ιστορικά μνημεία του νησιού μας?
    1.Αγγελόκαστρο
    Το Αγγελόκαστρο χτίστηκε στις αρχές του 12ου αιώνα . Στην ακμή του μπορούσε να προστατέψει, σε περίπτωση ανάγκης, ολόκληρο τον πληθυσμό της περιοχής (4000 ανθρώπους). Πολιορκήθηκε μόνο μία φορά το 1386 από τους ενετούς. Το 1537 προσπάθησε να το πολιορκήσει ο Μπαρμπαρόσα αλλά απέτυχε λόγω του θάρρους και της ανδρείας που έδειξαν οι κάτοικοι αλλά και ο λιγοστός στρατός της φρουράς . Στο εσωτερικό του σώζονται δύο μεγάλες δεξαμενές νερού και οι εκκλησίες των Ταξιαρχών και της Αγ. Κυριακής. Η εκκλησία των Ταξιαρχών κτίστηκε το 1784 στη θέση παλαιότερης. Η Αγ. Κυριακή είναι κτισμένη σε ένα μικρό σπήλαιο και έχει τοιχογραφίες του 18ου αι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ιστορικά μνημεία συνέχεια.
    2.Άγιος Σπυρίδων
    Χτίστηκε το 1589 με τη συνεισφορά της Κερκυραϊκής κοινότητας.
    Το μεγάλο πυργοειδές καμπαναριό της εκκλησίας δεσπόζει στην Πόλη της Κέρκυρας. Το καμπαναριό είναι ίδιο με το καμπαναριό της Ελληνικής εκκλησίας της Βενετίας (San Giorgio dei Greci). Ο Άγιος Σπυρίδων έζησε στην Κύπρο τον 4ο αιώνα. Έλαβε μέρος στην Α' Οικουμενική Σύνοδο το 325 μ.Χ. όπου και θαυματούργησε.

    Μετά την κοίμηση ανακηρύχθηκε Άγιος. Το ιερό λείψανο του μετακινήθηκε τον 7ο αιώνα στην Κων/πολη. Μετά την πτώση της στους Τούρκους το ιερό λείψανο μετακινήθηκε αρχικά στην Άρτα και κατόπιν στην Κέρκυρα όπου παρέμεινε στην ιδιοκτησία οικογενειών (Καλοχεραίτη, Βούλγαρη) έως το 1967.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 3.Ανουνσιάτα
    Είναι το μνημείο το οποίο βρίσκεται για να μας θυμίζει τους νεκρούς Λατίνους ευγενείς που έπεσαν στη Ναυμαχία της Ναυπάκτου το 1571. Η οποία οριοθέτησε και το τέλος της απειλής των τούρκων για επεκτατικά σχέδια. Η συγκεκριμένη Ναυμαχία ήταν μεγάλης σημασίας μιας και ήταν η 1 νικηφόρα έπειτα από 8 μη νικηφόρες ναυμαχίες που είχαν προηγηθεί και είχε σαν αποτέλεσμα την αναπτέρωση του ηθικού των μαχόμενων. Βοήθησε στο να κρατήσουν οι Χριστιανικές δυνάμεις τον έλεγχο της Μεσογείου και ειδικά της Δ. Μεσογείου (ο έλεγχος της Α.Μεσογείου είχε χαθεί με την απώλεια της Κύπρου μόλις δύο μήνες πριν).

    Μετά την καταστροφή της εκκλησίας κατά τους Γερμανικούς βομβαρδισμούς στις 14/9/1943 τα οστά μεταφέρθηκαν στο Καθολικό Νεκροταφείο της Κέρκυρας στην περιοχή Καπουκίνοι.

    Από την εκκλησία σώζεται σήμερα μόνο το καμπαναριό και ένα μέρος από το χώρο του ιερού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 4.Αναγνωστική Εταιρεία
    Η αναγνωστική Εταιρεία είχε σαν πρότυπο της την αντίστοιχη της Γενεύης. Ιδρύθηκε το 1836 με πρώτο πρόεδρο τον καθηγητή, πολιτικό διπλωμάτη και φιλόσοφο Πέτρο Βράϊλα-Αρμένη. Είναι ένα από τα αρχαιότερα πνευματικά ιδρύματα της νεότερης Ελλάδας. Από τα πρώτα μέλη της Α.Ε. ήταν ο Κάλβος, Καποδίστριας κ.α. Η Α.Ε. είναι κατάμεστη από παλιά βιβλία (50.000 τόμοι), γκραβούρες, πίνακες ζωγραφικής, παλιές εφημερίδες φυλλάδια. Υπήρξε πολιτιστικό και φιλολογικό κέντρο με απώτερο σκοπό τη διακίνηση φιλελεύθερων ιδεών. Από τα μέλη της ξεκίνησαν σημαντικές αλλαγές που είχαν να κάνουν με την πολιτιστική και πολιτική πορεία του Νησιού όπως η επιβολή της ελληνικής γλώσσας του Ηνωμένου Κράτους των Ιονίων Νήσων η καθιέρωση της ελευθεροτυπίας κ.α. Τώρα τα μέλη της οργανώνουν συνέδρια, σεμινάρια, διαλέξεις, και κάθε μορφής εικαστικά και μουσικά δρώμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 5.Αχίλλειο
    H ανακτορική βίλα της «θλιμμένης αυτοκράτειρας» Σίσι έμβλημα μιας ολόκληρης εποχής. Το καλοκαίρι του 1861 πρωτοαντίκρισε το παλάτι ο αυτοκράτορας της Αυστροουγγαρίας. Το 1889 αγόρασε την περιοχή από το λόγιο και πολιτικό Πέτρο Βραΐλα-Αρμένη.

    Σκαρφαλωμένο στην πλαγιά ενός κατάφυτου λόφου, με εκπληκτική θέα στη λιμνοθάλασσα Χαλικιόπουλου, το Κανόνι, το Ποντικονήσι και τον Παντοκράτορα, το κτήμα που περιβάλλει το Αχίλλειο αποπνέει μια μοναδικότητα. Συνδυάζει την γαλήνη τη χλιδή και την ομορφιά μέσα από την φυσική ομορφιά που το περιβάλει. Σε ταξιδεύει σε μία άλλη εποχή περπατώντας μέσα στον υπέροχο κήπο του γεμάτο από αγάλματα κίονες, εξώστες, αετώματα, και νωπογραφίες. Σε όλα βλέπεις να κυριαρχεί το Αρχαιοελληνικό στοιχείο κάτι το οποίο λάτρευε και η θλιμμένη αυτοκράτειρα.
    Το παλάτι αφιερώθηκε στον Αχιλλέα, τον ήρωα που για την αυτοκράτειρα αντιπροσώπευε την ελληνική ψυχή και την ομορφιά των ανθρώπων του τόπου.



    Περισσότερα Άρθρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 6.Ιόνιος Ακαδημία
    Εκεί όπου βρισκόταν οι στρατώνες Grimani. Το 1824 φιλοξενήθηκε το πρώτο Ελληνικό Πανεπιστήμιο. Στο ίδιο κτήριο στεγάσθηκε και η Δημόσια Βιβλιοθήκη. Το 1943 στις 14 Σεπτεμβρίου κάηκε ολοσχερώς έπειτα από αεροπορική επιδρομή των Ιταλών. Τώρα πια ανακαινισμένο καλύπτει τις σχολικές και Πανεπιστημιακές ανάγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 7.Παλαιό Φρούριο
    Χτισμένο πάνω σε μια βραχώδη χερσόνησο με δύο χαρακτηριστικούς λόφους (Corifes) αποτελεί το Ανατολικό άκρο της Πόλης. Άρχισε να κατοικείται και να οχυρώνεται μετά τις καταστροφές της αρχαίας Πόλης ( Παλαιόπολη ) μετά τον 6ο αιώνα και αποτέλεσε την Πόλη της Κέρκυρας (Corifo , Corfu) από τον 11ο έως τον 15ο αιώνα. Από τον 16ο αιώνα η Πόλη έχει λάβει περίπου τη σημερινή της μορφή και το Παλαιό Φρούριο μετατρέπεται σε στρατιωτικό χώρο. Για να μπείτε πρέπει να περάσετε από τη γέφυρα που συνδέει το φρούριο με την πόλη, πάνω από μία τεχνητή υγρή τάφρο που ονομάζεται "Κόντρα φόσσα" και χρησιμοποιείται σήμερα.

    Στην αρχή της γέφυρας και πριν τα προπύλαια θα δείτε το άγαλμα του στρατάρχη Σούλενμπουργκ σε μνήμη της επιτυχούς άμυνας κατά την τελευταία πολιορκία από τους Τούρκους. Σημειώστε ότι τόση ήταν η ευγνωμοσύνη στο στρατάρχη που αυτό το άγαλμα κατασκευάστηκε ενώ ο ίδιος ήταν εν ζωή.

    Ανάμεσα στα κτήρια που θα δείτε είναι η παλιά Ενετική φυλακή (1786), οι Αγγλικοί στρατώνες (1850), ο επιβλητικός νεοκλασικός ναός του Αγίου Γεωργίου (1840) και το Αγγλικό νοσοκομείο.

    Στην αριστερή (Βόρεια) πλευρά μια ημιυπόγεια σήραγγα θα σας οδηγήσει στο Ενετικό λιμάνι ( "Μαντράκι" ) που χρησιμοποιείται σήμερα από τη Λέσχη ιστιοπλοΐας και λειτουργεί Εστιατόριο και Μπάρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΠ. ΧΑΤΖΑΡΑΣ -ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ:
    Ομιλητικότατοι σε ξένες εφημερίδες οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι και οι υπουργοί, ενώ την ίδια στιγμή (άγνωστο γιατί) δεν ανακοινώνεται τίποτε στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης
    http://kostasxan.blogspot.com/2010/02/blog-post_20.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιατί ψυχή μου 11:47 11:49 δε τα στέλνεις να τα καμουνε άρθρο και ταβαλες στα σχόλια; Ετούτα που γράφεις είναι καλά να τα μαθαίνομε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. diavasame sten elefterotypia:
    Μια έρευνα για τα πρώτα βήματα του τουρισμού, μέσα από την περίπτωση της Κέρκυρας και την απόπειρα δημιουργίας τουριστικής βιομηχανίας στην Ελλάδα, παρουσιάζει ο Χρίστος Βασιλόπουλος στη «Μηχανή του χρόνου» μεθαύριο στις 19.00 στη ΝΕΤ.

    Τουρίστριες με μπικίνι, προκάλεσαν σοκ στους χωρικούς της Κέρκυρας το 1956
    Η εκπομπή «ακολουθεί» τους πρώτους λόρδους επισκέπτες με τα ομπρελίνα και τα ψηλά καπέλα και τα εντατικά μαθήματα κανόνων καλής συμπεριφοράς στους πρώτους ξενοδοχοϋπαλλήλους. Αλλά και τις χωρικές με τα τσεμπέρια που έγιναν καμαριέρες και φόρεσαν λευκές ποδιές. Η «Μηχανή του χρόνου» μάς γυρνά πίσω στον χρόνο, στους αχθοφόρους των λιμανιών, στα καμάκια και τα ενοικιαζόμενα σε τιμή ευκαιρίας. Εστιάζει στο σοκ που προκάλεσαν τα πρώτα γκρουπ Γάλλων τουριστών στην Κέρκυρα, με τα μπικίνι και τα ολοήμερα πάρτι στη θάλασσα.

    Μέσα από σπάνιο φιλμ του 1956, παρακολουθούμε πώς διασκέδαζαν οι πρώτοι οργανωμένοι τουρίστες στη Δασιά, οι οποίοι ζούσαν σε καλύβες, φορούσαν παρεό και χόρευαν ροκ 'ν' ρολ. Πρόκειται για ένα άγνωστο ντοκουμέντο των πρώτων ημερών του τουρισμού στη χώρα μας. Και από εκεί πάμε στο καζίνο στο «Αχίλλειο» της Κέρκυρας και στην άτυπη κόντρα με το καζίνο του Μόντε Κάρλο και τους επίδοξους μνηστήρες του, από Ωνάση και Νιάρχο έως τους Γερμανούς, οι οποίοι έστησαν τον πρώτο μεταπολεμικό «ναό» του τζόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δημοψηφιασμα τωρα για το μεταναστευτικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εξω οι πρασινοι ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Για να μην ξεχνιόμαστε, αυτά είναι τα "καλά" του ΠΑΣΟΚ:

    1)ΙΜΙΑ
    2)ΝΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ
    3)ΕΘΑΨΑΝ ΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ
    4)ΕΘΑΨΑΝ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
    5)ΔΙΝΟΥΝ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ, ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ
    6)ΚΑΤΑΧΡΕΟΣΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ
    7)ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    8)ΘΕΣΠΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΩΣ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ
    9)ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΣΜΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ
    10) ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ
    .
    .
    .
    O κατάλογος είναι ατελείοτος...

    Ξαναψηφίστε τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προεκλογικα ακουγα το ΠΑΣΟΚ και πηγα και το ψηφισα...
    Την πατησα και εγω οπως οι περισσοτεροι Ελληνες...
    Αν γνωριζα την οικονομκη τους πολιτικη και το οτι θα δωσει ιθαγενεια και ψηφο στους μεταναστες, δεν θα εκανα αυτο το τραγικο λαθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. to eidate to germaniko focus .Mas kamane rezile oi paliogermanarades .Vlepo oi fournoi apo to ausvits na pernoun fotia alla oxi pia me evreous alla me genitsarous.Kala na pathenoume tosa xronia fagane oi alites tis kathe kyvernisis kai tora sto repsimo tha tin plirosoume emeis....aftous na valoun stin PIRA pou kanane tin ellada to gyftaki tes evropis ...STIN PIRA oloi tous oi alites ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. deite ti egrapsan gia emas :Παρουσιάζουν …πρόστυχη την Αφροδίτη της Μήλου
    Έξαλλος ο Πρόεδρος της Βουλής

    Παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Φίλιππου Πετσάλνικου προκάλεσε εξώφυλλο του έγκριτου περιοδικού Focus, που αποκαλεί τους Έλληνες "απατεώνες" και συνοδεύεται από χυδαίο εξώφυλλο με παραποιημένη φωτογραφία της Αφροδίτης της Μήλου.

    Ο κ. Πετσάλνικος ζήτησε να δει τον γερμανό πρέσβη για το θέμα και έστειλε επιστολή προς το περιοδικό, αναφέροντας ότι η Ελλάδα αποτελεί για την γερμανική βιομηχανία όπλων και άμυνας, ότι η Γερμανία είναι ο βασικός εξαγωγέας στις χώρες του ευρωπαϊκού νότου και ότι και η Γερμανία έχει λάβει πληθώρα κονδυλίων απο την Ε.Ε. για την ενσωμάτωση του πρώην ανατολικού τμήματος.

    Για δημοσιεύματα ανάξια σχολιασμού έκανε νωρίτερα λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ερωτηθείς από δημοσιογράφους.


    Κεντρικός τίτλος στο εξώφυλλο είναι "απατεώνες στην Ευρω - οικογένεια", ενώ η φωτογραφία που το κοσμεί είναι μία παραποιημένη εικόνα της Αφροδίτης της Μήλου να προβαίνει σε άσεμνη χειρονομία.

    Το ερώτημα που θέτει το δημοσίευμα είναι αν η Ελλάδα "τρώει" τα χρήματα των γερμανών φορολογουμένων. Οι συντάκτες επισημαίνουν τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η κρίση στην Ελλάδα στην ευρωστία του ευρώ και στη γερμανική οικονομία, ενώ αναφέρουν ότι οι Έλληνες είναι εξίσου σοκαρισμένοι με τους Γερμανούς, για το τί πραγματικά συμβαίνει στο ταμείο της χώρας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 7 ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΑΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΡΙΨΑΝ!!!!!!!
    Η θέση στάθμευσης που κρατούσαν επτά αλλοδαποί για «δικό τους» αυτοκίνητο, ήταν τελικά η αιτία για την αιματηρή συμπλοκή, τα ξημερώματα, με θύματα πατέρα και γιο, έξω από τη Σχολή Τυφλών, στη Θεσσαλονίκη.
    Το συμβάν σημειώθηκε στη 1:10 το πρωί, όταν ένας 22χρονος επιχείρησε να παρκάρει στη θέση που κρατούσαν οι αλλοδαποί.
    Εκείνοι αντέδρασαν, η μια κουβέντα έφερε την άλλη και ακολούθησε συμπλοκή, στην οποία ενεπλάκη και ο 56χρονος πατέρας του οδηγού.

    Αποτέλεσμα, οι επτά αλλοδαποί να τους τραυματίσουν σοβαρά καταφέροντάς τους πολλαπλές μαχαιριές σε όλο το σώμα.

    Πατέρας και γιος διακομίσθηκαν αιμόφυρτοι στο εφημερεύον νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται.
    Η Ασφάλεια διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. enet

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
    Χρυσοχοίδης: κατάσταση εκτάκτου ανάγκης! Είδα αλβανό μέρα μεσημέρι να κυνηγά με καλάσνικωφ...

    http://makelio.blogspot.com/2010/03/blog-post_1703.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. http://www.visualjokes.com/pics/beanraider.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Aλματώδης τα τελευταία εικοσιτετράωρα αύξηση των ανθρωποκτονιών - ΠΤΩΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΔΟΥΣ - ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΡΦΩΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ - ΦΑΤΕ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!

    http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/05/blog-post_1299.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΛΑΘΡΟΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟ ΜΕ ΜΠΑΛΤΑ ΚΑΙ ΡΟΠΑΛΑ - ΕΙΧΑΝ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕΙ ΜΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΑΛΛΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!

    http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/05/blog-post_8947.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο Χρυσοχοΐδης καταδιώκει και συλλαμβάνει προέδρους και μέλη ποντιακών συλλόγων!
    Ανοιχτή επιστολή του Παμποντιακού Συλλόγου "Η Αργώ" προς τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

    http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/05/blog-post_3729.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Όλοι θυμόμαστε τον υφυπουργό (!!!!) πλέον Καρχιμάκη να δηλώνει στη Βουλή, στα κανάλια και στις εφημερίδες ότι ο Γ. Βουλγαράκης είναι ιδιοκτήτης-μέτοχος της εταιρίας offshore LENTMAR LTD. και να προσπαθεί μάλιστα να τον συνδέσει μέσω της offshore και με το Βατοπαίδι!

    Λέγε-λέγε στη συνείδηση του κόσμου έμεινε ότι ο Γ. Βουλγαράκης είχε offshore εταιρία…
    Σήμερα σχεδόν δυο χρόνια μετά και τόννους λάσπης, αποδεικνύεται με έγγραφα από την Κύπρο, ότι ο Γ. Βουλγαράκης ουδέποτε είχε σχέση με την εν λόγω εταιρία…
    Όσοι λοιπόν ενδιαφέρονται να μάθουν την αλήθεια και να δούν τα έγγραφα
    που αποδεικνύουν ότι ο Καρχιμάκης και το ΠΑΣΟΚ ψεύδονταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΕΘ! ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ"ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ
    http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/07/blog-post_3553.html

    (oi vromopasokoi tora to paizoyn kai patriotes
    deite poion ebalan )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΣΕ ΟΔΗΓΟΥΣ - ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ!
    Φίλοι Οδηγοί.

    Προσοχή οι ληστές μαχαιρωνουν το αριστερό πίσω ελαστικό σας και μετά αφού πάτε να αλλάξετε λάστιχο σας ληστευουν.Το έπαθα χτές το απόγευμα στις 19.30 στην Ηρακλείου στήν Νέα Ιωνία…Αφου κατέβηκα να αλλάξω λάστιχο ακούω δυο περαστικές κοπέλες να μου φωνάζουν Κύριε σας αρπάζουν κάτι μέσα απο το αμάξι.Αυτο το κάτι ηταν η επαγγελματική μου τσάντα που είχε μέσα μόνο φυλλάδια.Σήμα μου επιβεβαίωσε το βουλκανιζατέρ οτι είναι συνηθες το φαινόμενο κυρίως στίς γυναίκες.Προτιμούν το πίσω αριστερό λάστιχο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ: Βιασμός ανήλικης από τέσσερα αλλοδαπά κτήνη, μέσα στο σπίτι της μπροστα στον πατερα της!!

    Η πολυπολιτισμικότητα επελαύνει, με την κοινωνία να παρακολουθεί σοκαρισμένη τα φοβερά εγκλήματα των αλλοδαπών.


    Θύμα αυτή τη φορά της πολυπολιτισμικότητας, μια ανήλικη κοπέλα στην Άρτα.

    Τέσσερις κακοποιοί, αλλοδαποί όπως …
    επισημαίνει το ρεπορτάζ, εισήλθαν στο σπίτι της μικρής από ανασφάλιστη πόρτα, ξυλοκόπησαν άγρια τον πατέρα της και βίασαν μπροστά του την κόρη του κατ’ εξακολούθηση.


    Φεύγοντας, απέσπασαν αντικείμενα, ποτά και τρόφιμα και μερικές δεκάδες ευρώ. Αυτό έγινε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης, ενώ και τα δύο θύματα νοσηλεύονται στο νοσοκομείο. Την ίδια ώρα, κανείς αρμόδιος δεν δείχνει να συγκινείται από τα συνεχή κρούσματα βιασμών κατά Ελληνίδων και μάλιστα μέσα στα σπίτια τους.
    Και μια τελευταία πληροφορία: ο κ. Παπουτσής μείωσε την επάνδρωση στα σύνορα με την Αλβανία, λόγω της κατάργησης της βίζας, σε μια κίνηση που αναδεικνύει την πολιτική αφέλεια του ΠΑΣΟΚ.
    Φαίνεται, ότι ο κ. Παπουτσής δεν διαβάζει το αστυνομικό δελτίο που του βάζουν κάθε πρωί πάνω στο γραφείο του… Την ίδια ώρα, η (η εισαγόμενη εξ Αλβανίας κυρίως) εγκληματικότητα στην Ήπειρο, «θερίζει».
    Και οι δράστες, γυρίζουν αμέριμνοι αυθημερόν στην Αλβανία, αφού έχουν τελειώσει εδώ το πολυπολιτισμικό έργο τους. Το ΠΑΣΟΚ, έχει καταστήσει σε δευτερεύουσα υπόθεση την ασφάλεια του Έλληνα πολίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μία ακόμη επένδυση φεύγει από την Ελλάδα και πάει στην Τουρκία
    17-02-2012
    Για μία ακόμη φορά η Ελλάδα κάνει ότι μπορεί για να διώξει επενδυτές από την χώρα και να τους στείλει σε γειτονικές χώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρεία «Geo-Vet», η οποία επρόκειτο να πραγματοποιήσει επένδυση ύψους 40 εκατ. ευρώ εξόρυξης ζεόλιθου στην περιοχή της Ορεστιάδας στον βόρειο Έβρο και στην οποία θα απασχολούνταν 100 εργαζόμενοι δυστυχώς «ανοίγει πανιά» για την Τουρκία.

    Αφού η εταιρεία υπέγραψε πριν από κάποιο χρονικό διάστημα σύμβαση με την Αποκεντρωμένη
    Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης, διαπίστωσε ότι η διαδικασία σταμάτησε με παρέμβαση του υφυπουργού Περιβάλλοντος Γ. ΜΑΝΙΑΤΗ, ο οποίος προέκρινε τελικά τη διενέργεια διεθνούς πλειοδοτικού διαγωνισμού γιατί πολύ απλά στην Ελλάδα έχουμε την πολυτέλεια να καθυστερούμε την ανάπτυξη της περιφέρειας….

    Έτσι η εταιρεία αποφάσισε να φύγει για την Τουρκία όπου οι διαδικασίες πραγματοποιούνται με
    μεγαλύτερη ευκολία χωρίς τις γνωστές ασυνεννοησίες της ελληνικής γραφειοκρατίας. Αυτά γιατί κάποιοι απορούν γιατί η Ελλάδα δεν μπορεί να αναπτυχτεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΚΕΡΚΥΡΑ:Τον έδειραν επειδή ήταν… φτωχός

    Το «ξύλο της χρονιάς του» -χωρίς λόγο και αιτία- έφαγε ένας άνδρας στην Κέρκυρα από τρεις κακοποιούς που διέρρηξαν το σπίτι του…
    Όσο κι αν ερεύνησαν ένα προς ένα τα δωμάτια, δεν βρήκαν ούτε δεκάρα για να κλέψουν κι έτσι αναγκάστηκαν να φύγουν με άδεια χέρια.
    Ο 67χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού στην περιοχή Μηλιά Κοινοπιαστών κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό που υπέστη στους αστυνομικούς του τμήματος Αχιλλείων οι οποίοι αναζητούν τους δράστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...