Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

"BATMAN" ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΦΙΣΑ!

Μας έστειλαν και για άλλον υποψήφιο διακύρηξη...


"Προειδοποίηση: Κασσωπίτες ψηφίστε με, γιατί αλλιώς θα πετάξω με το προσωπικό μου μπατμομπιλοτζετ πάνω από το κασσώπι και θα σας κάνω στάχτη.


Χιχιχι, έννοια σας και δεν αργεί η ώρα που θα κάνω τις Σινιές πρωτεύουσα της Ελλάδας και εγώ θα γίνω βασιλιάς του Πόρταμ σίτυ.


Με αγάπη ο Μπάτμαν σας.
"




3 σχόλια:

  1. BATMAN AGAPHMENE, MHN TOLMISEIS NARTHEIS STO KASOPI. H LAMIA TOU LIMANIOU STO VASTAEI MANIATIKO ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στα μέλη ανατίθενται θέσεις ανάλογα με την ηγεμονική ιεραρχία: βρίσκονται ως τίτλος πάνω από αυτόν του βαρονέτου, αλλά κάτω από όλους τους υπόλοιπους. Οι σύζυγοι, τα παιδιά και οι νύφες των Ιπποτών Εταίρων επίσης παίρνουν τίτλο ευγενείας, όπως και ο Καγκελάριος, από τους Αξιωματούχους του Τάγματος.

    Οι άνδρες μέλη του Τάγματος αποκαλούνται με τον τίτλο "σερ" και οι Γυναίκες με τον τίτλο "λαίδη". Τα μέλη του Τάγματος μπορούν να απεικονίζουν στο οικόσημό τους το έμβλημα του τάγματος με την περικνημίδα, καθώς και το περιτραχήλιο. [14] Ωστόσο, χρησιμοποιείται μόνο η περικνημίδα. Οι Ξένοι Ιππότες και Κυρίες του Τάγματος δεν κοσμούν τα οικόσημα που χρησιμοποιούν στα κράτη τους με αγγλικά διακριτικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. HONOR TITLE Ο τίτλος "αντόν" = LORD"άρχοντα" δόθηκε στον ιδιοκτήτη του ακινήτου και των δούλων? Επίσης το πρόσωπο για το οποίο καταβλήθηκε φόρος τιμής ήταν, ως τιμώμενη χώρα (Γένεσις xviii. 3) ή που έχει κάνει μια πράξη καλοσύνης (θβ . xix. 18). Ο Αβραάμ ήταν «άρχοντας» και «nesi Ελοχίμ" = "ισχυρός πρίγκιπας" (ib. xxiii. 6), και "προφήτης" (ib. xx. 7). Ο εκπρόσωπος του λαού ήταν μια "Μελέκ" = "ηγέτης", ή σε ορισμένες περιπτώσεις "βασιλιάς". , Σε βαθμό, ήταν το "aluf" = "Duke" ή "οπλαρχηγού." Κάθε ένα από τα δούκες της Ησαύ ήταν ο κυβερνήτης μιας οικογένειας ή ενός clan (ib. xxxvi. 15), και πιθανότατα με την επιφύλαξη των επικεφαλής του συνόλου φυλή. Ο βασιλιάς διόρισε αντιβασιλέα που ονομάζεται "mishneh" = "δεύτερο". Ιωσήφ ήταν mishneh να Φαραώ, με τον τίτλο "abrek" = "τόξο στα γόνατα" (ib. xli. 43), που δηλώνει το σεβασμό που οφείλεται στην αξιοπρέπειά του? Ωστόσο ότι σύμφωνα με το Ταλμούδ "ab-rek» () είναι μια σύνθετη λέξη των οποίων τα δύο στοιχεία σημαίνουν respecttively "πατέρας" (με τη σοφία) και "νέοι" (σε έτη), το σύνολο που δηλώνει "νεαρού πατέρα» κατά την έννοια του "Jupiter" = "Ju" + "πάτερ" (Levinsohn, "Shorashe Λίβανο, "sv). Φαραώ μετονομάστηκε Joseph "Zaphnath-paaneah" = "ο αποκάλυψα του μυστικά."

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...