Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Η "ξύλινη" γλώσσα των πολιτικών και οι ερμηνείες της...

Αναγνώστης μας έστειλε να αναρτήσουμε το παρακάτω...


  • Κυρίες και κύριοι, η παρούσα δομή του συστήματος αυτού μας υποχρεώνει να προσδιορίσουμε και να καθορίσουμε ένα δυναμικό σύστημα αντιμετώπισης των μεγάλων απαιτήσεων.
  • Η καθημερινή πραχτική έχει αποδείξει ότι ένα νέο μοντέλο πολύπλευρης δράσης βοηθά αποφασιστικά στην προσπάθεια να στερεώσουμε ένα καινούριο μοντέλο ανάπτυξης.
  • Τα ιδεολογικά κριτήρια όταν συνδιαστούν και η πλατειά συμμετοχή των μαζών στις σχετικές διαδικασίες αποτελούν μια πολύ σημαντική βάση για τις διάφορες μορφές ενίσχυσης της επηροής μας.
  • Η επιμέλεια της οργάνωσης και προπάντων η σταθερή άνοδος στην ποιότητα και την ποσότητα των προσπαθειών μας συμβάλλει με τρόπο αποφασιστικό στο να σηματοδοτήσει τις νέες τάσεις και κατευθύνσεις απέναντι στην πρόκληση των καιρών.
  • Περιττεύει να υπογραμμίσω τη σημασία αυτών των στοιχείων γιατί η ανάπτυξη της ποικιλόμορφης δραστηριότητάς μας εγγυάται τη μεγαλύτερη δυνατή απήχηση ώστε να επεξεργαστούμε τις βάσεις μιας προοδευτικής μετεξέλιξης.
Καταπληκτική ομοιότητα με τη γλώσσα που ακούμε απο τους πολιτικούς ολων των κομμάτων...




6 σχόλια:

  1. den xriazetai to keimeno.kathe mera to akoyme sthn thleorasi. kai oloi lene ti leei aytos.
    apatewnes politikoi. komatoskyla.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχώς που το έβαλλες, γιατί έρχονται και εκλογές. Έχουμε να ακούσουμε φούμαρα πάλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπή στους εργατοπατέρες και σε όσους καπηλεύονται τον αγώνα των εργατών και των εργαζομένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτοί φάγανε τα δάνεια, φάγανε και τα πακέτα ντελόρ, φάγανε και το χρηματιστήριο και τη Ζίμενς φάγανε και τα ταμεία αλλά τους ξαναψηφίζουνε!! Γιατί τους θαυμάζουνε! Οσοι τους ψηφίζουνε θέλουνε να είναι σαν κι αυτούς δεν αγαναχτήσανε ακόμα. Αμα η αγανάχτηση δεν φτάσει μέχρι το σημείο να σε πνίγει δεν αντιδράς φίλε μου. Επειδή είναι και πονηροί και βλέπουν την αγανάχτηση να ανεβαίνει τώρα μιλάνε για "πατρίδα" και θυσίες. Αυτοί να τρώνε και να θυσιαστούμε εμείς για να συνεχίσουνε τη μάσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. παει, ο αγωνας του φακιρη. τωρα δεν θα εχει τι να πει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. eidateston syllogo den lene leksi perimenoyn na ksexastei.!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...