Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Λεφτά υπάρχουν και οι φόροι θα τα πάρουν!!!







6 σχόλια:

  1. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΕΙ? Ο ΘΛΙΜΕΝΟΣ ΜΠΟΥΦΟΣ? Η ΛΑΜΙΑ? Η Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΝ ΘΛΙΜΕΝΟ ΜΠΟΥΦΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Δυστυχισμένε μου λαέ, καλέ κι αγαπημένε, πάντοτε ευκολόπιστε και πάντα προδομένε"
    Τι θα πούν τώρα οι σύντροφοι της "μεγάλης δημοκρατικής παράταξης";
    Μούγκα στην στρούγκα.Έλεγχος απο το ΔΝΤ και πλήρης υποδούλωση του λαού.Πρώτοι σε αναλογία στα χρέη σε όλο το πλανήτη είμαστε.
    30 χρόνια ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και στις προηγούμενες εκλογές κουνούσαν σημαιάκια ακόμη και στο χωριό.Αυτό πάει να πεί θράσσος.Να εξαπατάς το λαό επανειλλημένως και σκοπίμως για να εξασφαλίσεις το "παντεσπάνι το επιούσιο".....
    Και στη συνέχεια μας πετάνε και το μαγικό "φταίνε οι Ευρωπαίοι,είναι πολυ σκληροί μαζί μας".
    Σκληρός θα έπρεπε να είναι ο ελληνικός λαός μαζί σας εδω και καιρό,που τον καταντήσατε να παρακαλάει για ένα κομμάτι ψωμί τους χειρότερους μεγαλοκαρχαρίες που υπήρξαν ποτέ στην ανθρωπότητα.
    Κοντεύει όμως η ώρα.
    "Στο Γουδί,στο Γουδί χωρίς αναισθητικό"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΑΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΕΛΠΙΔΕΣ. ΤΩΡΑ ΤΗ ΠΛΗΡΩΝΟΜΕ ΟΛΟΙ...ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝΕ ΤΗΣ ΝΔ. ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΓΑΜΕ ΡΕΕΕ;;ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΘΗΚΕΤΕ ΣΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΕΡΑΤΕ ΠΙΣΩ. ΤΗ ΚΟΥΤΑΜΑΡΑ ΣΑΣ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΤΗ ΠΛΗΡΩΝΟΜΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τρέχα, φακίρη να μαζέψεις τα ασημάζευτα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. AYTOI POY TA FAGANE EXOYNE LOGO NA XAIRONTE...ETSI KI ALLIWS PANTA GRAMMENOUS EIXANE KAI MAS KAI TH PATRIDA TOYS... APODEIXTHKE APO TA APOTELESMATA...AYTA TA PLASMATA OMWS, TA PARADOPISTA POY TREXOYNE STIS KOMMATIKES SIGENTRWSEIS KAI PANE NA MAS PEISOYNE POS EXOYNE KAI DIKIO KAI NA PSIFISOME TO KOMMA TOYS POSO THA TA ANTEXOYME AKOMA??? DE PANE TA XWTHOYNE POYTHENA KAI NA MAS AFHKOYNE ISYXOYS TA VLHMATA??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. zhto to pasok
    pasok pasok!!!!

    fate tora pasok .
    pasok psifisame. distixos kai ego tin patisa .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...