Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Εννιάχρονα ανταλλάσσουν μηνύματα και φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου

Παιδιά κάτω των 10 χρόνων στην Αυστραλία ανταλλάσσουν μηνύματα και φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου, χωρίς να ξέρουν ότι μια τέτοια πράξη θεωρείται εγκληματική και τιμωρείται από το νόμο.


Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές, ο αριθμός των παιδιών που επιδίδονται σ' αυτό το παιχνίδι ακολουθεί αυξητική τάση......




Η αστυνομία προγραμματίζει σχετική καμπάνια ενημέρωσης των μαθητών, μετά τη διαπίστωση ότι το πρόβλημα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις.




«Εκείνο το οποίο επιδιώκουμε είναι να πούμε στα παιδιά είναι: μην το κάνετε γιατί μπορεί να καταστρέψει τη ζωή σας», δήλωσε ο Στήβεν Γουόκερ, από την Υπηρεσία Δίωξης Εγκλήματος.


Υπάρχουν περιπτώσεις, θα πει ο ίδιος, που τα μεγαλύτερα αδέλφια επιδίδονται σ' αυτό το παιχνίδι και τα μικρά κάνουν το ίδιο. Πολλοί γονείς δεν έχουν ιδέα από όλη αυτή την υπόθεση.


Η σύσταση που γίνεται στα παιδιά είναι ότι «όταν κάποιος στην αυλή του σχολείου επιδίδεται σ' αυτή την ενέργεια, πέστε του ότι μπορεί να καταλήξει στη φυλακή» .


Πηγή : www.kathimerini.gr

4 σχόλια:

  1. Εδώ φίλε μου τα εννιάχρονα στο χωριό κυκλοφορούν με μίνι και στρίνγκ, η άλλη έγινε μέχρι και η βασσίλισα της φίφας και εσύ μας λές για φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου????Πολύ λογικό μου ακούγεται να συμβαίνει αυτό. Ο κόσμος όπως βλέπεις δεν πάει καθόλου καλά, χρειάζεται λίγο βούρδουλα μπας και ξυπνήσει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kassiopi = to xwrio twn orgiwn = megaloi +mikroi= asproi + mauroi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. nai re ti paterades ainai aytoi? blepei to koritsaki toy me strigaki kai den mila o malakas!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχει ξεφυγει η κατασταση, κανεις φυσικα δεν μιλα γι'αυτο, ουτε καταγγελει...Αφου οι ιδιοι οι πατεραδες τους δεν λενε τιποτα, τι να πει κανεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...