Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Το τείχος του Βερολίνου έπεσε,το τείχος στην Παλαιστίνη παραμένει



Κτυπήσαν τα γραφεία της οργάνωσης "Stop The Wall"("Σταματήστε το τείχος του Ισραήλ")

Το βράδυ της 8ης Φεβρουαρίου 2010, δυνάμεις κατοχής(στρατός του Ισραήλ) εισέβαλλε στα γραφεία της οργάνωσης, που κάνει αγώνα ενάντια στο τείχος της ντροπής του Ισραήλ. 10 στρατιωτικά τζίπ, χάμμερ και ένα οπλισμένο λεωφορείο περικύκλωσαν το κτίριο, ενω την ίδια ώρα στρατιώτες έψαχναν τα δωμάτια,κάνοντας άνω κάτω το γραφείο και κατέσχεσαν σκληρούς δίσκους υπολογιστών, Laptop και βιντεοκάμερες μαζί με χαρτιά,CD και κασέτες.

Η εισβολή αυτή στα γραφεία της οργάνωσης απο τις Ισραηλινές δυνάμεις κατοχής είναι μέρος της προσπάθειας του Ισραήλ να τρομοκρατήσει το Παλαιστινιακό αλλά και διεθνές κίνημα εναντίον του τείχους που κτίζει για τον αποκλεισμό των Παλαιστινίων.

Οι δυνάμεις κατοχής του Ισραήλ στοχοποιούν και διεθνείς ακτιβιστές. Δυο ξένοι που εργάζονταν για το Διεθνές Κίνημα Αλληλεγγύης συνελήφθησαν στην Ραμάλα πριν μερικές ημέρες όταν οι δυνάμεις κατοχής εισέβαλλαν στο διαμέρισμά τους. Τον προηγούμενο μήνα και άλλος ένας ακτιβιστής του ίδιου οργανισμού συνελήφθει κατα τη διάρκεια μιας εισβολής στην Ραμάλα.



Δεκάδες συλλήψεις στον προσφυγικό καταυλισμό Σουαφάτ

Μεγάλη επιχείρηση των ισραηλινών δυνάμεων κατοχής στον προσφυγικό καταυλισμό Σουαφάτ, βόρεια της κατεχόμενης Ανατολικής Ιερουσαλήμ. Σύμφωνα με κατοίκους οι συλλήψεις φαίνεται να έχουν ξεπεράσει τις 60. Ενώ επιχειρήσεις γίνονται ταυτόχρονα και σε άλλες περιοχές της Δυτικής Όχθης με πάνω από 10 συλληφθέντες μέχρι στιγμής, ανάμεσά τους και παιδιά.

Ο προσφυγικός καταυλισμός Σουαφάτ, έχει κάπου 25.000 κατοίκους, κυρίως άτομα που έχουν εκδιωχθεί από τα σπίτια τους στην Ιερουσαλήμ. Χωρίζεται με το Τείχος από αυτήν και οι κάτοικοι καθημερινά πρέπει να περνάνε από τσεκπόιντ.

Σημ. η είδηση βρίσκεται σε εξέλιξη

Απο http://www.intifada.gr





2 σχόλια:

  1. Λευτεριά στη Παλαιστίνη. Έξω οι έποικοι και ο ισραιληνός στρατός από τη Γή της Παλαιστίνης. Πόσα ακόμα παιδάκια Παλαιστινίων πρέπει να σκοτωθούν από εβραικές σφαίρες για να αντιδράσουμε άραγε...;

    Ξυπνήστε και αντιδράστε, έρχετε η σειρά της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σσσσ!! Μη μιλάς έτσι 12:24.Η Μοσαντ εχει ντόποιους κόκκινους ανταποκριτές και την έβαψες!!! οποιονε λέει κακά πράματα για τους δικούς τους τονε τρωει το μαυρο σκοτάδει. Σσσσ!!! Να λες μόνο για κακούς Αμερικάνους!!!Μοναχα αυτο επιτρεπεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...