Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Ο ΜΑΝΑΒΗΣ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ

...για τις εκλογές του συλλόγου.Οποιος ξέρει περισσότερα ας στείλει.



Πατήστε την φώτο για μεγέθυνση!!

bravo "MANABH" στείλε και άλλα!!!




44 σχόλια:

  1. Διάβασα όσα ανώνυμος έγραψε για την κα Μαρτζούκου και όχι μόνο, και πιστέψτε με στενοχωρήθηκα.
    Είναι γεγονός ότι πίσω από τη μάσκα ή την ανωνυμία, μπορείς να κάνεις και να λες ότι θέλεις, δίχως φόβο και με απύθμενο θράσος. Τα πάντα πλέον βασίζονται στη ακεραιότητα του χαρακτήρα σου και τον έλεγχο που μπορείς να δεχτείς από την συνείδηση σου.
    Γνωρίζω τόσο καλά την Δανάη, τους έντιμους αγώνες της και το ακέραιο του χαρακτήρα της που το μόνο που σκέφτηκα ήταν… Κρίμα!!!
    Πιστεύω ότι και η εμπάθεια, όσα όρια ή περιθώρια της επιτρέπει η ανωνυμία να έχει, εδώ τα ξεπερνά!
    Προσωπικά ειμαι αντίθετος στο οποιονδήποτε έλεγχο του λόγου, των κειμένων, της σκέψης, γι αυτό φίλε διαχειριστή μπορείς να αντικαταστήσεις το «προσωπικές επιθέσεις και ονόματα θα διαγράφονται» όπως προειδοποιείς τους συμμετέχοντες με το: « Γράψε οτιδήποτε και για οποιανδήποτε, φίλε , αρκεί να φαίνεται ότι το κείμενο έχει ίχνη συνειδησιακού ελέγχου, διαφορετικά θα αντικαθιστώ το «ανώνυμος» με το «ασυνείδητος».
    Δανάη είσαι πιο ΑΝΤΡΑΚΙ από κάτι άλλους «άντρες». Συνέχισε τους έντιμους αγώνες από οποιοδήποτε μετερίζι γουστάρεις. Θα είμαστε μαζί σου. Τις υπηρεσίες τις δικές σου, αλλά και κάθε άλλου σαν εσένα, ο τόπος τις έχει ανάγκη.
    Μην πτοείσαι.
    «Ανωνύμως και ‘γω»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ta politika symferonta kapiletikan ton sylogo.pasokoi kai deksioi.
    exoyme dimokratia!!!!!
    ta lamogia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΣΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝΕ ΤΟ ΤΙΤΛΟ ΣΤΟ "ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ" ΤΟΥΣ: Χ.ΤΑΔΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.
    ΝΑ ΚΑΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΕΙΦΟΥΝΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ.
    ΝΑ ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΝΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝΕ ΑΠΟΞΩ ΤΣΟΥ "ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ" ΜΗ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΦΑΝΟΥΝΕ ΠΙΟ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΤΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ.
    ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ...ΓΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΟΥΝΕ!!! ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑΑ!! ΥΣΤΕΡΑ ΛΕΝΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΡΕ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και ο πολιτιστικος συλογοσ μια απο τα ιδια ειναι. ολες η ιδιες παρεουλες!!! οπου και να δεις τουσ ιδιουσ ανθρωπους συναντας, στο πολιτιστικο συλογο-στο συλογο γονεων του σχολειου-στην ομαδα- ολα αυτα τα χρονια τουσ ιδιους ανθρωπους βλεπουμε. ολο τησ ιδιεσ κλικες τον νεοπλουτον με τουσ κολαουζους τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ με τον "11 Φεβρουαρίου 2010 2:04 μ.μ.".
    Θα πω όμως μια αλήθεια που λίγοι γνωρίζουν.Οταν μερικοί νέοι πέρισυ προσπάθησαν να κάνουν κάτι διαφορετικό στον πολιτιστικό & μορφωτικό(μην το παραλείπουμε)σύλλογο,τότε το γνωστό "κομματικό τρίο" μεγάλων γυναικών,πήγαινε και μιλούσε εναντίον τους στα άλλα μέλη του συλλόγου,για να μην τους αφήσουν να κάνουν τίποτα εκτός απο πανηγύρια...
    Οσο τα κόμματα και τα "σκυλάκια" τους αποφασίζουν για τον τόπο αυτά θα γίνονται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΝΩΝΥΜΕ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 3:59 Π.Μ. ΠΕΡΥΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΧΑΜΕ. ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΜΑΤΙΚΟ ΤΡΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΝΕΟΠΛΟΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ. ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΟΠΗ ΤΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΑΖΕ ΗΤΑΝΕ Η ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!! ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ!! ΟΙ ΨΕΥΤΟΛΟΡΔΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο σύλλογος θα έπρεπε να ονομάζεται πλέον ως "τοπική οργάνωση" του εκάστοτε κόμματος. Οι κλίκες και τα "μεγάλα κεφάλια" του χωριού ενδιαφέρονται μόνο για τον τίτλο. Αυτοί είναι που με τις πρακτικές τους διώχνουν την νεολαία από το σύλλογο και που "σβήνουν" κάθε φωνή της νεολαίας και των κατοίκων για πρόοδο. Όμως ξεχνούν ότι οι νεόι δεν ακολουθούν πλέον την κομματική γραμμή και τα κομματόσκυλα αλλά την ελεύθερη συνείδηση τους.

    Ντροπή και Αίσχος. Λευτεριά στο σύλλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οποιος γνωρίζει ας μας γράψει, πότε έγιναν εκλογές, αν βγήκε ανακοίνωση, ποιός είναι πρόεδρος, πόσοι ψήφισαν και ποιοί εκλέχθηκαν. Ας τα στείλει να τα δημοσιεύσουμε.
    Θα προτιμούσαμε τις απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα να τις δόσει επίσημα ο πρόεδρος του συλλόγου ή κάποιος άλλος απο το σύλλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. sto silogo sinion na deis.
    ekei exoyn monarxia.
    xaxaxaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. na doylia gia ton syllogo

      Κούρεμα χρέους 70% σε άνεργο αποφάσισε το Ειρηνοδικείο Καλαμάτας


      Ακόμα μια απόφαση κουρέματος χρέους σε δανειολήπτη απόφασισαν οι δκαστικές αρχλες. Το Ειρηνοδικείο Καλαμάτας αποφάσισε να απαλλάξει από το 70% των οφειλών του έναν άνεργο δανειολήπτη, ο οποίος αδυνατούσε να αντεπεξέλθει στην αποπληρωμή των οφειλών του προς τις τράπεζες, ύψους 213.999 ευρώ.

      Πρόκειται για 53χρονο οικοδόμο, που λόγω της κρίσης στην οικοδομή, εδώ και ενάμιση χρόνο δεν έκανε μεροκάματα. Το δικαστήριο αποφάσισε το «κούρεμα» του χρέους του από στεγαστικό και καταναλωτικά δάνεια προς έξι τράπεζες. Ετσι, από τις 213.999 ευρώ που χρωστά θα πληρώσει το πολύ 68.000 ευρώ.

      Ο δανειολήπτης έχει τρία ενήλικα παιδιά και ένα διαμέρισμα 80 τ.μ. στην Καλαμάτα, η εμπορική αξία του οποίου κρίθηκε από το δικαστήριο στα 80.000 ευρώ.

      Η απόφαση του Ειρηνοδικείου ορίζει μηδενικές καταβολές για ένα έτος. Εξαιρεί από την εκποίηση το μοναδικό περιουσιακό του στοιχείο -δηλαδή το διαμέρισμα στην Καλαμάτα, που είναι η κύρια κατοικία του- και του επιβάλλει να καταβάλλει τρία χρόνια μετά τη δημοσίευση της απόφασης και για 16 χρόνια το ποσό των 124 ευρώ τον μήνα στην τράπεζα όπου είχε την κύρια οφειλή από το στεγαστικό δάνειο, δηλαδή 23.800 ευρώ.

      http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=249679

      Διαγραφή
  10. KALA TA LETE OLOI. ALLA POIOS TOYS AFHNEI TOSA XRONIA NA TA KANOYNE AYTA?? OXI OLO KATHGORIES!! H THA DEXTEITE THN KATASTASH H THA ANTIDRASETE!!! ME TA LOGIA DEN ALLAZEI O KOSMOS!!! EKTOS KI AN EXETE VOLEYTEI ME THN KRITIKH GIA NA DIKAIOLOGHSETE THN ADRANEIA KAI THN ADYNAMIA SAS!!! AMA ENAS ENAS DEN PAREI PROTOBOYLIA KAI GIA ALLA 50 XRONIA TA IDIA THA EXOME!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σωστά τα λες φίλε 12:42 χρειάζεται πρωτοβουλία από όλους. Αμα όμως βάνεις υποψηφιότητα και πέφτει σύρμα να σε μαυρίσουνε για να μη βγεις τί θα κάνεις; Θα πρέπει να κατεβαίνεις οργανωμένος και να κουβαλεις κοντά σου όλο σου το σόι. Ετσι έγινε μια χρονιά και στο σύλλογο των Σινιωτών. Ψηφίσανε και ο Μπάτμαν και κάτι γερόντοι με το ένα πόδι στο τάφο που λέει ο λόγος για να εγκαταστήσουνε τη μοναρχία, μη πάει κι αλάξει κάτι και προβληθούνε άλλοι.
    Οξω τα κοματόσκυλα από τους συλόγους!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΩΗΝ ΜΕΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ15 Φεβρουαρίου 2010 στις 12:11 π.μ.

    Ακουσα οτι κατα τη διάρκεια των Χριστουγένων θα γινόταν εκλογές για το νέο ΔΣ του Συλλόγου.Καθορίσθηκε η ημερομηνία και κολλήθηκαν κάποιες αφίσες.Την πρώτη Κυριακή που ήταν να γίνει η ψηφοφορία όπως καθορίζεται απο το καταστατικό,δεν εμφανίσθηκαν παρα μόνο 2-3 άτομα,που ηταν μέλη του ΔΣ.Στην δεύτερη Κυριακή επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό:κανείς.Την τρίτη Κυριακή επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό:κανείς ενδιαφερόμενος.
    Την τέταρτη και τελική ψηφοφορία κατα την οποία το καταστατικό λέει οτι η ψηφοφορία ολοκληρώνεται με όσους παρευρεθούν,έγινε κάτι απίστευτο.Εμφανίσθηκαν στελέχη των δύο μεγάλων κομμάτων της περιοχής,οι οποίοι δεν είχαν εμφανισθεί σε καμία απο τις προηγούμενες ψηφοφορίες.Ακουσα οτι ήταν 7.Τα πρόσωπα ήταν αυτά που είναι τώρα στο ΔΣ και μόνο αυτά.Ψήφισαν τον εαυτό τους!!!
    Είναι δημοκρατικές διαδικασίες αυτές; Αν αυτό δεν είναι μεθόδευση, τότε τί είναι;
    Κάποιος είπε οτι το έκαναν για να μην κλείσει ο Σύλλογος.Αυτό και αν είναι ανέκδοτο για να γελάσουμε.Συνεργάστηκαν στελέχη των δύο μεγάλων κομμάτων για να σώσουν τον Σύλλογο.
    Τονίζω οτι είναι τόσο ξεδιάντροποι που δεν εμφανίσθηκαν έστω για τα προσχήματα στις προηγούμενες ψηφοφορίες.Τι περιμένεις όμως; Εδω και 30 χρόνια το χωριό μας υποφέρει απο τους διαπλεκόμενους με την εξουσία,που ήθελαν πάντα να ελέγχουν το τόπο.
    Προσωπικά πιστεύω οτι ο Σύλλογος πρέπει να διαλυθεί δεν αντιπροσωπεύει τους κατοίκους του χωριού.Πιστεύω οτι δεν πρέπει να στηρίξουμε αυτούς τους ανθρώπους και τα συμφέροντα που υπηρετούν.Δεν είναι δυνατόν να κάνουν εκδηλώσεις και να λένε οτι είναι ο Σύλλογος του χωριού.
    Είναι τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
    Επειδή δεν ήμουν μπροστά και μου τα είπαν,αν είναι κάτι λαθος απο αυτά διορθώστε με....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΤΕ ΤΟΝ "ΚΑΣΣΩΠΙΤΗ";; ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝΕ ΟΛΑ;; ΝΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΤΑ ΛΑΓΩΝΙΚΑ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΦΤΕΡΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. file ti psaxneis?
    praxikopima ekanan ston silogo.
    oloi aytoi sta xronia tis xoyntas htan xoyntikoi kai mas kinigagan.tora einai pasokoi kai nea dimokratia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιατί κ. Πρωθυπουργέ πούλησες την πατρίδα μας στους ξένους;

    http://skandalakommaton.blogspot.com/2010/03/blog-post_9635.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το τρομερό μυστικό όπλο των αμερικανικών δυνάμεων στη Βαγδάτη

    http://eleftheri-epistimi.blogspot.com/2009/02/blog-post_27.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Του έπαιρναν το σπίτι και έβαλε φωτιά να καεί ζωντανός έξω από την Piraeus Bank. Έξω από τη ΜΠΑΝΚ πήγε να δώσει τέλος στη ζωή του επειδή του έπαιρναν το βιος. Όπως χιλιάδες άνθρωποι που βλέπουν ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.

    Που κοιτούν τα παιδιά τους στα μάτια και δεν κλαίνε επειδή δεν έχουν για το μεταπτυχιακό στο εξωτερικό ή τα ακριβά ΠΑΜΠΕΡΣ αλλά επειδή δεν έχουν να τους δώσουν τα βασικά.
    ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

    Ποιοί; Αυτοί που πριν λίγους μήνες έδωσαν το δάνειο ΜΑΜΟΥΘ για να φύγει ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ από το πρώτο θέμα και να το πάρει ο ΘΕΜΟΣ.

    Η τράπεζα που προσφέρει πολυτελείς απολαύσεις σε δημοσιογράφους με ταξιδάκια στο μουντιάλ.

    Μία από τις εταιρείες που επιδοτήθηκαν με τα ΔΙΣ του ΔΝΤ.

    Είχε δίκιο ο ΓΑΠ που έλεγε ότι “Λεφτά υπάρχουν”. Όντως υπάρχουν γι’ αυτούς που στηρίζουν την σάπια εξουσία του. Όλα αυτά τα υποκείμενα που τέλεσαν την πλύση εγκεφάλου από το “λεφτά υπάρχουν” μέχρι το “υποταχθείτε γιατί θα πτωχεύσουμε”.

    Πως είναι δυνατόν εν μία νυκτί να βρίσκουν δεκάδες εκατομύρια για το “Πρώτο Θέμα” και τους εργολάβους και από την άλλη να παίρνουν το σπίτι ενός ανθρώπου για μερικά (πόσα Ευρώ) άραγε;

    Με ποιό θράσος μας μιλούν για πτώχευση όταν τα δις αλλάζουν χέρια σε αυτούς που άλλαζαν πάντα;

    Μην αναρωτιέστε “πως θα κοιμηθούν” αυτά τα παχύδερμα απόψε. Σαν πουλάκια θα κοιμηθούν.

    Όπως κοιμάται ο Τσουκάτος που έπαιρνε την βαλίτσα ενώ η Siemens έκανε πάρτι στα δημόσια ταμεία.

    Όπως κοιμούνται οι παχύδερμοι βαρώνοι όταν έπαιρναν τα δισεκατομύρια από τα δημόσια έργα.

    Όπως ο Πάγκαλος λικνίζεται στην πισίνα του Χίλτον.

    Όπως ο Μαντέλης δεχόταν τα εμβάσματα χωρίς να νοιάζεται από που έρχονται.

    Ποτέ άλλοτε η διαφορά του “καλού” με τον “κακό” δεν ήταν τόσο εμφανής.

    Μας τάιζαν τα παραμύθια τους. Ο μαρξισμός είναι καλός, ο φιλελευθερισμός είναι καλός, ο σοσιαλισμός είναι σούπερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. kai h foto
    http://3.bp.blogspot.com/_Moz08RhEWgo/TAZ-WIxGfbI/AAAAAAADRLo/V38WKtjaDcY/s320/1519401.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. . Στις εκλογές του 2004 απέτυχε να επανεκλεγεί. Το 2008 οι εισαγγελικές αρχές ανακάλυψαν ότι το 1999 είχαν κατατεθεί ένα εκατομμύρια μάρκα σε λογαριασμό του από την εταιρεία Siemens, ισχυρισμό τον οποίο ο ίδιος αποδέχτηκε[1]. Πρόσθεσε επίσης ότι τα χρήματα μπήκαν σταδιακά στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, καταγγελία που ακόμα δεν έχει αποδειχτεί[1].TSOUKATOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αναδημοσίευση από: www.naftemporiki.gr

    Τη συνεισφορά της ελληνικής γλώσσας στην αγγλική εξετάζει το πρωτότυπο λεξικό «It’ all greek indeed» του Βασίλη Θεοδώρου,

    http://strangehellas.blogspot.com/2010/08/h.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ειναι μποτικο η μποτικου καπως ετσι ονομαζονται οι νταιδες????ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ με τα τοσα χρονια αυτα που εχετε κανει..μαναβηδες μπακαληδες και λοιποι ειναι ντροπη για οποιον εχει αξιοπρεπεια υποχειρια ψαχνανε για να προωθησουν τα σχεδια καποιων τωρα η ροδα δεν γυριζει ΓΥΡΙΣΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος είπε...
    εχει πουληθει και το φυλακιο στο κασσωπη...στον αγγλο φιλο μας...ο πολιτιστικος συλλογος η ο δημος το ξεπουλησαν...

    31 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ 2010 2:13 Μ.Μ.??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ?η συζυτηση μεταξυ ελισαβετ κ σαρακηνου κ ρουλα? ΑΜΑ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΧΕΣΤΡΑ ΜΑ ΔΕ ΣΑΣ ΧΩΡΑΕΙ ΟΛΟΥΣ συκοφαντη αν υπαρχουν τετοια χαρτια δειξτα στους συντοπιτες σου οσο για τα ελαφρα> καποιος μπορει να φευγει γιατι κατι μπορει να βρωμαει τοσο οσο και οι ψυχες σας, οσο και να παρακολουθειται το μπλογκ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος είπε...
    lete xazomares!o agklos to phre apo ton politistiko sulogo to ktirio me thn proipothesh oti tha plhrwnei noiki tha to vapsei mesa eksw k epishs prin fugei tha valei k kainouria plakakia!!ti shmainei auto??kerdos ston politistiko tou xwriou ara kerdos ston topo mas!!k akouste k auto:phge h roula k to zhthse to fulakio nomizontas oti to exoun dwsei tsampa k afou ths parousiasan thn sumfwnia graptws k me upografes ths eipan mporeis na to exeis den theloume noiki apo esena mono na agoraseis k na valeis mia lekanh(xestra}pou einai xalasmenh!!alla opws katalavainete to hthele tsampatzidika k thn ekane me elafra!!!oso giaton ntopio zwgrafo o agklos einai mia trixa apo ta a...ia tou!!auto to kseroume ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΤΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΕΣΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αφού κανείς δεν απελευθερώνει φίδια και ερπετά, πως εξηγείται ο πολλαπλασιασμός και η αύξησή του πληθυσμού τους;
    Και το ερώτημα αυτό αποδεικνύει ξεκάθαρα το μεγάλο έλλειμμα περιβαλλοντικής παιδείας που διακρίνει τον μέσο Έλληνα πολίτη και την αποτυχία των καλοπληρωμένων και αμέτρητων κέντρων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης που είναι διάσπαρτα ανά την Ελλάδα.
    εμεις απλα κανουμε υπομονη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πόσοι από εσάς ξέρατε, ότι εάν πάτε κόντρα σε ότι υποστηρίζει το μνημόνιο, μπορεί να βρεθείτε σε ένα ωραιότατο εξωτικό ξερονήσι για παρατεταμένες "διακοπές", προσφορά της "δημοκρατίας" και του κοινοβουλίου μας;;;
    Άραγε ποίοι θα είναι οι πρώτοι τυχεροί;;; Οι φορτηγατζήδες, οι υπάλληλοι της ΔΕΗ, ή απλά όλοι οι σκεπτόμενοι και αντιστεκόμενοι Έλληνες;;;;EINAI ΑΠΕΙΛΗ ΑΥΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. τα χαρτια αυτα αν υπαρχουν δειξτα στο χωριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΚΕΛΩΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος είπε...
    πωπωπω, θα εχει σημανει συναγιαρμος τωρα. θα τρεχει ο φακιρης απο τη λαμια, στο μπουφο, απο το μπουφο στη γοργονα, μετα θα παει και απο του μιμιτσου και αφου κανουν συσκεψη εκει στα αδυτα του μιμι-τσου, θα στειλουν το κουτσουκελα στο καφενειο να μιλησει για τον κακο μπλογκερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΙΣΟΥΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ??.ΕΓΩ ΝΟΙΩΘΩ τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟΝ ΞΕΦΤΕΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ,ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΙΣΩΣ ΕΠΙΒΙΩΣΑΝ ΤΑ ΛΑΘΟΣ ΓΟΝΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αποδόθηκαν οριστικά στους Σοβιετικούς οι ευθύνες για τη σφαγή στο Katyn

    Η ρωσική κάτω βουλή εξέδωσε σήμερα ψήφισμα, με το οποίο παραδέχεται ότι οι σφαγές 20.000 Πολωνών αξιωματικών το 1940 στο Katyn κι ενώ μαινόταν ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος, έγιναν υπό τις άμεσες διαταγές του τότε ηγέτη της Σοβιετικής Ένωσης, Ιωσήφ Στάλιν.
    Με το ψήφισμα αυτό δίνεται ένα τέλος στην πολύχρονη διαμάχη ανάμεσα στη Μόσχα και τη Βαρσοβία σχετικά με το ποιος ήταν υπεύθυνος για τη γενοκτονία του Katyn.
    Για δεκαετίες, προτού ακόμη καταρρεύσει το κομμουνιστικό καθεστώς στην Ρωσία, οι Σοβιετικοί χρέωναν τη σφαγή του Katyn στους Γερμανούς, μια θεωρία που αργότερα ανατράπηκε, καθώς ιστορικές πηγές απέδιδαν το έγκλημα στην NKVD, τη διαβόητη μυστική αστυνομία του Στάλιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ-δάσκαλος και οι ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ "μαθητές"

    Κοιτάχτε πάλι κάτι "συμπτώσεις"... Κοντά στους κουκουλοφόρους να συνομιλεί μαζί τους (να τους καθοδηγεί και να τους βάζει χέρι γιατί καθυστερούν θα έλεγε κάποιος άλλος) είναι πάλι κάποιος που έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του. Ποιός;

    ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

    Μέλος του ΑΝΤAΡΣΙΑ. πρώην μέλος της ΟΛΜΕ. Υποψήφιος με το ΑΝΤΑΡΣΙΑ στις δημοτικές εκλογές που πέρασαν με τον συνδυασμό "ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΔΑΦΝΗΣ" Είναι τώρα μέλος στην Ε' ΕΛΜΕ.

    Έχει χαρακτηρίσει "ΑΝΟΗΤΟΥΣ" τους εκτελεστές της "Σέχτα", καθοδηγούσε μαζί τον Κωνσταντίνου μουσουλμανικές κινητοποιήσεις στο κέντρο της Άθήνας, ενώ δικαιλογούσε το πλιάτσικο και την καταστροφή της Αθήνας εκείνον το "Δεκέμβριο" χαρακτηρίζοντας επαναστάτες τους πλιατσικολόγους και τους εμπρηστές.

    Αυτός είναι ο καθηγητής Παύλος Αντωνόπουλος που συνομιλεί με τους κουκουλοφόρους.... ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΧΗΜΕΙΑ!

    http://www.youtube.com/watch?v=PKW8zlsaIuA&feature=player_embedded#at=23

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ" ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ -ΟΝΤΩΣ- ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ.Η " ΗΡΩΙΔΑ" ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΤΕΧΝΕΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ

    230.000 ευρώ ο βασικός μισθός της επιτρόπου Μ.Δαμανάκη και 50.000 ευρώ τα έξοδα κίνησης χωρίς τα έσοδα από ακίνητα κτλπ...Παρόλα αυτά παίρνει
    και βουλευτική σύνταξη κανονικά

    ΚΑΙ ΝΑΙ !! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Η...ΗΡΩΪΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.....ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 230.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ
    ΣΥΝ 50.ΟΟΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΞΟΔΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ 13.ΟΟΟ ΕΥΡΩ!!!

    http://www.katohika.gr/2011/10/blog-post_7950.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Σφάζουν και πουλάνε σκυλιά στο κέντρο της Αθήνας

    Καταγγελίες για απίστευτη βιαιότητα στο κέντρο της πρωτεύουσας, φθάνουν στα γραφεία της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας για την εγκληματική συμπεριφορά αλλοδαπών Ασιατών, που έχει σχέση με τη βρώση σκύλων και γατιών.

    Συγκεκριμένα, επώνυμες καταγγελίες για την απίστευτη εικόνα που βίωσαν Έλληνες πολίτες, βλέποντας κρεμασμένα ανάποδα σκοτωμένα σκυλιά προς πώληση στην οδό Αγησιλάου στο κέντρο της Αθήνας από Κινέζους «πωλητές» επιβεβαίωσαν δεκάδες άλλες καταγγελίες για εξαφάνιση αδέσποτων σκύλων και γατιών σε περιοχές όπου ζουν Ασιάτες.


    H πράξη αποτελεί ποινικό αδίκημα που διώκεται αυτεπάγγελτα από τον νόμο (3170/03 και 1197/81), ενώ ο υπό ψήφιση νόμος για την προστασία των μικρών ζώων στη χώρα μας θα είναι πολύ αυστηρότερος προβλέποντας χρόνιες φυλακίσεις άνευ εξαγοράς.

    Η Φιλοζωική Εταιρεία καλεί κάθε Έλληνα πολίτη να καταγγέλλει παρόμοια γεγονότα στις αρμόδιες αρχές.

    Zougla.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΑΣΟΚ. ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ!

    Ο ένας ετοιμάζεται για την Βενεζουέλα και ο άλλος, ο αρχιερέας της Αναγνωστοπούλου ,για τα καταπατημένα των Αγίων Θεοδώρων ή για το Κορακοχώρι.
    Μετά την αποκάλυψη του βετεράνου Σπύρου Καρατζαφέρη που βασίζεται σε αξιόπιστη πηγή, σύμφωνα με την οποία ο ανακριτής Γαβριήλ Μαλής και οι δύο συνεργάτες του ανακριτές που χειρίζονται την υπόθεση Τσοχατζόπουλου αποφάσισαν να καλέσουν ως μάρτυρες για τα σκάνδαλα των υποβρυχίων και των πυραύλων TOR- M1 τους πολιτικούς που έπαιξαν ύποπτο ρόλο στις συμβάσεις αμυντικών εξοπλισμών, τους έχει λουσει κρύος ιδρώτας.

    Τον πρώην πρωθυπουργό κ.Κώστα.Σημίτη
    Τον πρώην πρωθυπουργό κ.Γ.Παπανδρέου
    Το σημερινό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλο
    Τον πρώην υπουργό Γ.Παπαντωνίου
    Την πρώην υπουργό Β.Παπανδρέου. Ολοι τους ξέρουν πολλά απο αυτά που δεν είπαν στις εξεταστικές επιτροπές και κουκούλωσαν την υπόθεση που βρωμοκόπαγε.
    Πρέπει να σημειωθεί ότι βασει της απόφασης του ανακριτή προφυλακίστηκε ο Ακης αφού δεν κατόρθωσε να πείσει τον δικαστικό λειτουργό ότι συγγενικά του πρόσωπα εμφανίζονται να διακινούν εκατομμύρια ευρώ, μέσω υπεράκτιων εταιρειών και με αφετηρία τρία σκάνδαλα (Βατοπαιδίου, υποβρυχίων, και πυραύλων ΤΟΡ Μ – 1). Σε λάθος και σύμπτωση απέδωσε και την εμφάνιση του ονόματος θείας της συζύγου του Αικατερίνης Σταμάτη, η οποία εμφανίζεται να δέχεται στον λογαριασμό της το ποσό τω 3.000.000 δραχμών από την εταιρεία Torcaso. Προφανώς έγινε λάθος στο τραπεζικό σύστημα και πιστώθηκε ο λογαριασμός της εκ λάθους, ανέφερε ο πρώην υπουργός.
    Οδηγούμαστε σε εξελίξεις. Αφού είναι πανεύκολο απλός μάρτυρας να γίνει βασικός ύποπτος, οπως προβλέπει η Ποινική Δικονομία. Τώρα θα δούμε εαν οι δικαστές έχουν τα κότσια να τους στείλουν όλους στα κάτεργα.
    ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ Η ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ! ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ
    ΜΠΑΜΠΑΤΣΗΣ
    ΛΑΜΙΑ
    ΦΑΚΙΡΙΣ
    ΜΠΟΥΦΟΝΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Σύγκρουση Ραγκούση-Πρετεντέρη για το "Κίνημα Κηπουρών"

    Ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης άσκησε δριμεία κριτική στον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη, για το άρθρο του με τίτλο "Κίνημα Κηπουρών".

    Συγκεκριμένα, στο άρθρο του στο Βήμα της Κυριακής, ο Γ. Πρετεντέρης στηριζόμενος στις δηλώσεις πρώην υπουργών του ΠΑΣΟΚ καυτηριάζει τη συμπεριφορά των "κηπουρών" του Γιώργου Παπανδρέου:
    "Δεν έχω αντίρρηση να προσάψουμε στο ΠΑΣΟΚ όλα τα κακά του κόσμου. Δεν έχω αντίρρηση να φορτώσουμε στον Βενιζέλο όλα τα λάθη, όλες τις αδυναμίες και όλες τις στραβοτιμονιές του", αναφέρει στην αρχή του άρθρου του ο δημοσιογράφος.

    "Αλλά να κουνούν το δάκτυλο και οι κηπουροί του Παπανδρέου πάει πολύ! Δεν γίνεται δηλαδή να ζητούν τα ρέστα ο Ραγκούσης, ο Ξυνίδης, η Μαριλίζα και όλοι εκείνοι που έριξαν χαζοχαρούμενα τη χώρα στα βράχια και το ΠΑΣΟΚ στην Κόλαση".
    "---Δεν είναι απλώς ότι ο λαός τους αποδοκίμασε συντριπτικά στις κάλπες και πολιτικά και προσωπικά: Να θυμίσω πως ούτε ΕΝΑΣ από τους εκλεκτούς του πρώην πρωθυπουργού δεν κατάφερε να επανεκλεγεί.---
    Για αυτό δυσκολεύομαι να καταλάβω πώς είναι δυνατόν οι πρωτεργάτες της μεγαλύτερης καταστροφής των τελευταίων δεκαετιών να περιφέρουν δημοσίως αυτάρεσκες δοξασίες ή ανεξέλεγκτες επικρίσεις σε βάρος όσων ανέλαβαν να διαχειριστούν την καταστροφή που εκείνοι προκάλεσαν.

    Είναι σαν οι αξιωματικοί του ''Τιτανικού'' να βρίζουν τους ναυαγοσώστες.

    Πότε λοιπόν πρόλαβε το ΠΑΣΟΚ να γίνει το '' ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου'' που λέει ο Ραγκούσης; Και πότε πρόλαβε ο Βενιζέλος να κάνει το ΠΑΣΟΚ ''παράρτημα της ευρύτερης Κεντροδεξιάς'' που λέει η Μαριλίζα;

    Και πότε ακριβώς ανακάλυψαν αυτοί οι ανήσυχοι πολιτικοί την ''αριστερή τους συνείδηση'';

    Διότι επί δυόμιση χρόνια άντεχαν μια χαρά να κόβουν συντάξεις, να βάζουν φόρους, να βουλιάζει η χώρα αλλά να χειροκροτούν τον πρωθυπουργό που τους κρατούσε στην εξουσία.

    Διότι ακόμη και αν επιζητούν την πολιτική επιβίωσή τους (επιδίωξη απολύτως θεμιτή...), αποκλείεται να την επιτύχουν εκδηλώνοντας ''κίνημα κηπουρών''», καταλήγει στο άρθρο του ο Γιάννης Πρετεντέρης.
    Όπως είναι επόμενο, το άρθρο προκάλεσε την οξύτατη αντίδραση του Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος δημοσίευσε στον προσωπικό του ιστότοπο την απάντηση.
    Σε αυτήν την τραγωδία το πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης συνολικά και συγκεκριμένοι πολιτικοί έχουν αδιαμφισβήτητα την πρωτεύουσα ευθύνη.

    Αλλά ποιοί πολιτικοί; Όλοι;

    Όσοι έως το 2009 είχαν συμμετοχή στην υπερχρέωση της χώρας, στη διάλυση του παραγωγικού της ιστού και στην οικοδόμηση του τερατώδους πελατειακού κράτους; Προφανώς! Όσοι ανέλαβαν το 2009 να ανελκύσουν το ναυάγιο, να διασώσουν τη ρημαγμένη χώρα, χωρίς να έχουν καμιά ευθύνη για την κατάντια της, γιατί για πρώτη φορά συμμετείχαν σε κυβέρνηση; Από πού και ως πού; Και με βάση ποια αξιολόγηση?

    Υπεύθυνοι είναι σίγουρα πολλοί - που είναι και τακτικοί ¨τρόφιμοι¨ των εκπομπών του κ. Πρετεντέρη - όσοι σκόρπισαν το δημόσιο ταμείο όπου "έπρεπε" για να διασφαλίσουν μια εύκολη πολιτική καριέρα.

    Και ακριβώς για να καλύψει αυτήν την παρέα, τους πρωταγωνιστές της σκοτεινής πλευράς της μεταπολίτευσης, ο κ. Πρετεντέρης υβρίζει, χωρίς να μπορεί να πει το παραμικρό επί του συγκεκριμένου: ούτε για τον Καλλικράτη, ούτε για την αξιοκρατία στο δημόσιο, ούτε για το απόλυτο φρένο στις προσλήψεις, ούτε για το νόμο για την ιθαγένεια, ούτε για την διαύγεια.

    Δυστυχώς όμως για τον κ. Πρετεντέρη η ώρα του απολογισμού δεν έφτασε μόνο για τους πολιτικούς.

    Έφτασε και για κάποιους - λίγους - δημοσιογράφους, πραγματικούς σεναριογράφους, σκηνοθέτες και σταρ της μεταπολίτευσης. Που εννοούσαν και εννοούν, χωρίς καμιά νομιμοποίηση, να χειραγωγούν την πολιτική και οικονομική ζωή, δοξάζοντας τη δημοσιογραφία που εφηύραν, δηλαδή τη διαμεσολαβητική δημοσιογραφία της συναλλαγής.

    Αυτό που προσέθεσε η σκοτεινή πλευρά της μεταπολίτευσης είναι τους δημοσιογράφους-συνδέσμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ιδού τι συμβαίνει στις τουρκικές φυλακές

    http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2012/11/blog-post_6831.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
    ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΣΑΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΒΙΝΤΕΟ

    http://afipnisoy.blogspot.com/2012/12/blog-post_388.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Σοδομα και γομορα ο πολιτιστικος του μπουφου .
    Δε παιρνω λογαριασμο δε δινω λογαριασμο τι γινονται τα λεφτα του ταμειου.
    Πληρωνουν τα δανεια για την επαυλη και περνουν αυτοι καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Η επισημη δραστηριότητα του συλλόγου ξεκίνησε!Διασκεδαστές, στα πάρτυ των βιλλων των εγγείων!!!Τι πολιτισμός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...