Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Αυτά βρέθηκαν στην γιάφκα στον Βύρωνα - Σοκαριστικό βίντεο απο τους πυροβολισμούς






ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ....








Απο http://troktiko.blogspot.com

2 σχόλια:

  1. Σουρωτήρι είναι τα σύνορα της Ελλάδας, σουρωτήρι κάνουν τα κορμιά των πολιτών με τα καλάσνικωφ, με πενταήμερη άδεια από τις φυλακές της Λάρισας βγήκανε αυτοί οι αλλοδαποί εγκληματίες και μακελέψανε το Βύρωνα. Βουλωμένα είναι τα στόματα του κόσμου με το φόβο της φήμης του φασίστα του ακροδεξιού και του ρατσιστή. ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!! ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΟ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΝΩΝΥΜΕ 11:09!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΚ!! ΤΑ ΣΥΝΟΡΑΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΟΓΓΟΛΟ-ΑΛΒΑΝΟ-ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟ- ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ-ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ-ΒΡΟΜΟΝΕΓΡΟ ΑΦΡΙΚΑΝΟ!!!!!Η ΑΘΗΝΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΠΟΥΛ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΙ ΑΛΟΔΑΠΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ-ΒΙΑΖΟΥΝ-ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΚΑΙ ΑΝ ΚΕΡΑΤΩΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ. ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΚΡΙΒΑ ΑΜΑΞΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΕΦΤΑ; ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!! Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΗΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ Ο ΤΖΕΦΡΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 700.000 ΑΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΛΕΟΟΟΟΣΣΣ!!! ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΜΑΣ; ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ ΣΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΝΤΟΠΙΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΛΟΣ Η ΑΝΟΧΗ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...