Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

"ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο BLOGGER";

Πριν λίγο καιρό έγινε αυτό το blog για να μπορούν να σχολιάζοντε τοπικά πράγματα με χιούμορ. Δυστυχώς κάποιοι που τους θύγονται τα συμφέροντα, έχουν βάλει κάποιους ηλίθιους με χαμηλό ΙQ να απαντούν για αυτούς. Αντί να ασχοληθούν με αυτους που εξουσιάζουν το μέρος, προσπαθούν να βρούν ποιός έχει το blog. Και σαν μεγάλα «λαγωνικά» και «Νικολούληδες» που είναι, κάθε φορά που έχουν μια υποψία, αρχίζουν να βρίζουν ανυποψίαστους ανθρώπους μέσα απο το blog. Βρίζουν και μένα που δημοσιεύω τα ανώνυμα σχόλιά τους. Με βρίζουν για το οτι είμαι ανώνυμος, ενώ και αυτοί είναι ανώνυμοι. Δεν σέβοντε το γεγονός οτι εγώ τους επιτρέπω να δημοσιεύουν τα ανώνυμα σχόλιά τους.

Το blog ξεπερνάει τις 1000 αναγνώσεις την ημέρα.

Απο εδω και στο εξής δεν θα δημοσιεύω κανένα σχόλιο που ασχολείται με το ποιός είναι ο blogger. Και ειδικά τα σχόλια που κτυπάνε άσχετους ανθρώπους. Στείλτε σχόλια για αυτούς που είναι στην εξουσία και διαχειρίζονται τα κοινά με στοιχεία, στείλτε σχόλια για αυτούς που κλέβουν, που πουλούν ναρκωτικά, για τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα που καταδυναστεύουν τον τόπο και έχουν μετατραπεί σε εξουσιαστές του τόπου. Στείλτε σχόλια για αυτούς που χωρίς να έχουν δουλέψει ούτε λεπτό στη ζωή τους έχουν κάνει τεράστιες περιουσίες εις βάρος άλλων. Στείλτε σχόλια και κάντε χιούμορ με ανίκανους που έχουν βλέψεις για «καρέκλες». Κάντε χιούμορ για ευτράπελα και περίεργα που συμβαίνουν στο τόπο μας.


Υ.Γ: «Γιατί ανώνυμος;»

υπογράφω ως ανώνυμος γιατί ως ανώνυμος τους αναγκάζω να απαντούν

ενώ ως επώνυμος τα επιχειρήματα τους τα μετατρέπουν σε πίεση...

πίεση που μεταφράζεται σε οτιδήποτε μέσο μπορεί να εφεύρει ένα άθλιο πολιτικό και κοινωνικό σύστημα

Αυτή είναι η ανωνυμία που διεκδικώ μέσω του blog

δεν είναι η ανωνυμία της συκοφάντησης και των εκβιασμών όπως θέλουν κάποιοι να μου αποδώσουν
είναι η ανωνυμία που βάζω ως ασπίδα στις πιέσεις τους για σιωπή και έλεγχο της ελευθερίας!





8 σχόλια:

  1. ΧΑΧΑΧΑΑΑΑ!!
    ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΣΧΟΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 35 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩ ΣΤΟ ΚΑΣΟΠΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟ BLOG ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ. Η ΕΙΡΩΝΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΕΦΟ ΚΑΙ Η ΚΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΙΓΟΝΤΑΙ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΣΑ ΧΟΝΤΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ. ΜΗ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΑΙ BLOGGER ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕ ΒΓΗΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝΕ Η ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΟΥΝΕ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. προς 1:14

    Τί περιμένεις και εσύ, αφού η γοργόνα καίει μαζούτ, μέχρι να το διαβάσει, να το εμπεδώσει και να απαντήσει έχουμε καιρό...σε καμιά εβδομάδα και άν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι μας λες ρε φιλε, τπτ απο ολα αυτα που γραφεις δεν ειναι αληθεια και το βλέπουμε ολοι καθημερινα!! Εδω δεν σχολιαζουμε μονο καρεκλαδες, ραβουμε σακακια και πατρον σε ολο το βασιλειο του δημου κασσοπαιων!!! Βαζουμε ονοματα και διευθυνσεις!!! Ο μπονανα, ο σειχης, ο ιταλος μηχανικος εμπ..... και αλλα ατομα που δεν εχουν να κανουν με καρεκλες και μαλακιες!!! Τωρα για το ποιος εισαι και τι κανεις, ολοι το ξερουμε και πιστεψε με, μπορει εσυ να μην το καταλαβαινεις η να μην σου φτανει το μυαλο σου, αλλα υπαρχουν και ανθρωποι μορφωμενοι, σιγουρα ποιο πολυ και απο εσενα και δεν εχουν αναγκη να ''βαλουν καποιον να γραψει αντι αυτων''!!! Ακου τωρα, θα μας αποτελειωσει τουτος!! χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ !!!!!!!!!!!!!
    ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΗΝ ΜΟΥΓΚΑ!!!!!
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οτι και να κανουν πρεπει να τους υπενθυμιζουμε οτι ΔΕν απαντουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς τον 20 Φεβρουαρίου 2010 10:05 π.μ.
    Κάποιοι απο αυτούς που γράφεις μέσα δεν αναφέρονται στο ιστολόγιο,μην κάνεις "ματσακουλιές" και πας να μπλέξεις τα πράγματα...Ξέρεις πολύ καλά ποιός γράφει βλακείες στο facebook...Καμιά σχέση εκείνος ο ηλίθιος με το blog....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. RE SY 20 FEB.10:05!!!
    EISAI KAI PROVOKATORIKO MOYTRAKI EEE??? PIONE PAS NA BLEXEIS RE XAMENE??? TI APOLA AYTA POU GRAFEIS DIAVASES RE STO BLOG???OXW KOYTOPONHRE!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...