Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Για να μην ξεχνάμε τις παραδόσεις μας... by "ekprosopos"



Μας το έστειλε ο "ekprosopos".Στείλε και άλλα έχεις ταλέντο!


9 σχόλια:

  1. Ρε τα λαμογια, περασανε το συλλογο προεκλογικο μαγαζακι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Φακηρας, ο μπουφος και η λισαβο.
    μεγαλα κεφαλια καημενε, που θελουνε και πολιτιστικο συλλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το τρίο που σκοτώνει. Κολεγιέτο να σου πυτίχει...

    Ωρέ που πάμε, πού πάμε...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;;ΣΑΝ ΠΟΙΟΝ ΜΟΙΑΖΕΙ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε καταλάβετε το. Μόνο οι συνιώτες αξίζουν. Εσείς στο κασσώπι μόνο πως θα βγάλετε ο ένας το μάτι του άλλου κοιτάτε. Δε λέω ότι στις συνιές δεν γίνονται τέτοια, αλλά, όταν χρειαστεί εμείς ενωνόμαστε και οργανώνουμε μια εκδήλωση της προκοπής. Ευτυχώς που υπάρχει το blog και σας γελιοποιεί και λίγο, μήπως και βάλετε τελικά μυαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. I AM, POS TO LETE EDW, POLY XAROUMENH, VERY VERY HAPPY!!! EPITELUS SYNANTHSA TOUS PISTOUS MOU YPHKOOUS!!! I HAVE A SURPRISE FOR YOUOUOU!!!TO SABBATO TO VRADY THA GINEI H APONOMH TWN TITLON EVGENEIAS. MH LEIPSI KANEIS, PLEASE. YOUR QUEEN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο φακήρας, μετά από τα τόσα μαγειρέματα είναι ολάκερος Φακίρης. Τόσα χρόνια λιούσανε και δένανε όπως τσου γούσταρε. Ο κόσμος όμως το έχει τούμπανο και αυτός κρουφό καμάρι. Έχει κάμει αυτός μαγειρεψιές τόσα χρόνια... από παστιτσάδο κόκορο, μέχρι μανέστρα κολοπίμπιρι που λέει ο λόγος. Κυρ Φακίρη άφηκε τσι βεγγέρες και τα πανυγήρια, γιατί πάει το πουλάκι επέταξε και κανένας δε σας ακούει πιά. Πάνε τα χρυσά πράσινα χρόνια...σας ξέρουμε τι μαγειρέματα έχετε καμει τόσο χρόνια και δεν τα ξεχνούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αφησαν ένα σχόλιο με ονοματεπώνυμο.Οποιος θέλει να αφήσει σχόλιο επώνυμα που να περιέχει το όνομά του και το επώνυμό του,να στείλει email απο το προσωπικό του,όχι απο οποιοδήποτε email.Δεν μπορούμε να δημοσιεύσουμε σχόλιο με ονοματεπώνυμο αν δεν είναι σίγουρο οτι αυτός που το γράφει είναι ο ίδιος.Καταλαβαίνετε όλοι γιατί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...