Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

"K-FILES" by "ekprosopos"




13 σχόλια:

  1. ΔΥΟ ΦΙΔΑΚΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΡΟΤΑΛΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΙΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΙΑ ΚΑΣΣΙΟΠΗΣ...ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΙΧΙΑ ΝΑ ΙΔΟΠΟΙΟΙΣΕΙ ΕΠΙΓΩΝΤΟΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο καταλογος των k-files θα ειναι αρκετα μεγαλος. εχει ψωμι η δουλεια, λαμιες,μπατμαν,αρχαιολογοι, κορακια κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα βλέπω δύσκολα τα πράγματα παιδιά.Εκεί που είμασταν καλοβολεμένοι δουλεύαμε 3 μήνες τους υπόλοιπους <> βλέπω να γινόμαστε μετανάστες για να μπορέσουμε να ζήσουμε .Μίλαγα σε κάποιον χθες και τον ρώτησα τι γνώμη έχεις εσύ για την κρίση ,ποιά κρίση μου απάντησε δεν βλέπω πουθενά κρίση,(ξέχασα να σας πώ ότι ο άνθρωπος ήταν μετανάστης από γειτονική χώρα).Τελικά την κρίση μόνο εμείς την βλέπουμε η είναι σχέδιο ΄για να πέσει ο τσαμπουκάς του Έλληνα?Καλά σου λέει η Γερμανία ο δικός μας λαός πέφτει καθημερινά για ύπνο κατά τις 10,00 ο Έλληνας γιατί να σηκώνεται τις 10 ,00 από το κρεβάτι του για να είναι έτοιμος για τα μπουζούκια στις 12,00? Και το πρωί α σε βαστάει πήγαινε σε δημόσια υπηρεσία κατά τις 8,00 να δεις τι μπινελίκι θα φας από τον υπάλληλο που πήγε για ύπνο τις 5,00 και τις 8,00 έπρεπε να είναι στην δουλειά.Μια φορά πήγα σε μια δημόσια υπηρεσία προπαραμονή Χριστουγέννων.Περίμενα υπομονετικά τον υπάλληλο που με κοίταζε με δολοφονικό βλέμμα και έφτυνα τον κόρφο μου μη με πιάσει αυτό το μάτι,περίμενα ,περίμενα μου έκανε εντύπωση όμως γιατί ο μοναδικός άνθρωπος εκεί μέσα είμουν εγώ και ο υπάλληλος μία εμένα κοίταζε με αυτό το βλέμμα του θα σε κανονίσω εγώ για να μάθεις , μία το ρολόι. Είμαι από φύση μου υπομονετικό ον και γω τον κοίταζα και του χαμογελούσα όλο νόημα (μαλάκα εγώ σε πληρώνω τουλάχιστον θα κάτσω εδώ να σε κοιτάζω και θα σου σπάσω τα νεύρα).Σε κάποια στιγμή ο υπάλληλος ρίχνει μία ματιά στο ρολόι και ξαφνικά σηκώνεται επάνω απο την καρέκλα που η κολάρα του είχε αποθοθεί εκεί από το πρωί και με ένα βλέμμα όλο σαρκασμό τι μου λέει ο αθεόφοβος:να πάμε και τουαλέτα γιατί άνθρωποι είμαστε και μεις από το πρωί καταλαβένετε? Η υπομονή μου πια είχε εξαντληθεί και σηκώθηκα και πήγα προς το μέρος του και αν και τα νευρα μου ήταν σκοινιά τον ρωτάω : με συνγχωρείτε θα αργήστε για να ξέρω τι να κάνω ,με κοιτάζει με το μπλαζέ ύφος του και με όλη την σιγουριά του δημοσίου καλοβολεμένου υπαλλήλου και μου λέι :δεν κοιτάτε τι ώρα είναι μέχρι να τελειώσω την τουαλέτα μου θα είναι ώρα για να σχολάσω.Κοιτάζω το ρολόι και ήταν 1,00 η ώρα τον κοιτάζω και σκέφτηκα να του πώ συγνώμη το δημόσιο χέσιμο κρατάει μισή ώρα ? Το στόμα μου όμως έμεινε κλειστό γιατί αν το άνοιγα σίγουρα την επόμενη φορά που θα πήγαινα να κάνω την δουλειά μου και έπεφτα σε αυτό το δισκοίλιο γουρούνι είναι σίγουρο ότι θα με πηγαινόφερνε καμιά δεκαριά φορές.Τον κοίταξα του είπα καλές γιορτές και από μέσα μου του έψελνα τον εξάψαλμο (που να σε πιάσει δοιάρια ,να σου κάτσει η γαλοπούλα στο λαιμό ,να μην προλάβεις να και χεστείς επάνω σου και πολλά άλλα )άνοιξα την πόρτα και μετά από 2 ώρες ατελείωτες που είμουν μέσα στη άδεια αίθουσα και περίμενα πότε θα ερχόταν του υπλαλλήλου να χέσει για να με διώξει έφυγα .Τι να έλεγα στο αφεντικό μου που περίμενε να έχω τελειώσει την δουλειά που με έστειλε να κάνω ,ΧΕΣΤΗΚΕ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ?Αυτά συμβαίνουν στις δημόσιες υπηρεσίες και ύστερα περιμένουμε να πάμε μπροστά ,ολοι κρεμόμαστε από ένα ΧΕΣΙΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι σημαίνει κουτσομπολεύω? Κουτσομπολεύω σημαίνει υπάρχω! Ανοίγω το στόμα μου κι όποιον πάρει ο χάρος! Έχω μια καυτή πληροφορία και δίνω στους άλλους τροφή για σχόλια! «Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά»! Τρελαίνομαι να κουτσομπολεύω τους άλλους αλλά δεν νιώθω πολύ άνετα να με σχολιάζουν οι άλλοι! Είναι καλύτερα όμως να με κουτσομπολεύουν παρά να με ξεχνούν!

    Η λέξη κουτσομπολιό ταυτίζεται με την … κοινωνική κριτική και προέρχεται από την Κέρκυρα. Συγκεκριμένα, κουτσόμπολα είναι τα μπαλκόνια στα στενά σοκάκια της Κέρκυρας. Οι κυράδες βγαίνανε σ’ αυτά και κουβεντιάζανε.

    Γενικότερα, το κουτσομπολιό έχει δύο διαστάσεις: Απ’ τη μία το κουτσομπολιό μπορεί να καταστρέψει ανθρώπους. Φήμες, αναλήθειες και εικασίες. Είναι αυτό που λένε «γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει». Στις κλειστές κοινωνίες (χωριό, σχολείο, συνοικία, τόπος εργασίας) το κουτσομπολιό αποτελεί μια από τις βασικές μορφές ελέγχου. Είναι το μεγάφωνο για την κυκλοφορία των πληροφοριών και η ράβδος για να ελέγχουμε εκείνον που παραβιάζει τους κανόνες. Από την άλλη το κουτσομπολιό κοινωνικοποιεί το άτομο μιας και μπορεί να κεντρίσει κανείς το ενδιαφέρον όλων ανά πάσα στιγμή. Μπορεί να δημιουργήσει διασημότητες, ίσως παροδικές αλλά σίγουρα προσδίδει αναγνωρισιμότητα. Μπορεί να ξε-αγχώσει κάποιον αφού δεν ασχολείται με τα δικά του θέματα αλλά με των άλλων. Μπορεί να διδάξει, καθώς ίσως δημιουργήσει την ανάγκη για μίμηση αλλά και να δείξει το κακό παράδειγμα και να δημιουργήσει μια τάση αποφυγής. Τέλος, μπορεί να βοηθήσει να καταλάβουμε ήθη, έθιμα και αξίες της κοινωνίας μας.
    Αυτά για να κάνουμε κάποιους να νιώσουν καλύτερα αν και γω θα σας συμβούλευα πριν ανοίξετε το στόμα σας ο καθένας να κάνει την αυτοκριτικη του και μετά να πετάει τα βέλη του.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανοιχτε τα μάτια σας:
    Στις 15 του Φλεβάρη του 2006, ήρθε ομάδα εμπειρογνωμώνων απο την Τουρκία για να ελέγξει τα σχολικά βιβλία της Ελλάδας. Πόσοι Έλληνες το γνωρίζουν άραγε αυτό; Γνωρίζετε οτι αυτή την συμφωνία την υπέγραψε ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, με τον ομόλογό του Ισμαήλ Τζέμ; Γνωρίζετε οτι μέχρι σήμερα η Τουρκία δεν έχει εφαρμόσει τίποτα απο αυτή τη συμφωνία και τα βιβλία της είναι γεμάτα ανθελληνικές αναφορές; Παρ’ όλα αυτά οι εμπειρογνώμονές της συνεχίζουν και έρχονται στην Ελλάδα και ελέγχουν τα σχολικά βιβλία προκειμένου να μην υπάρχουν μέσα σε αυτά αναφορές που προσβάλλουν τους Τούρκους.
    Τι πρέπει να πω εγώ τώρα στα παιδιά μου ,ότι όσα μου έμαθε ο δάσκαλος μου είναι ψέματα? ότι δεν έγινε τίποτα από αυτά αλλά τα φαντάστηκαν κάποιοι με νοσηρή φαντασία, ότι αυτοί οι δάσκαλοι του γένους δεν υπάρχουν?Έχω μπερδευτεί ,τι πρωθυπουργό βάλαμε θέλει να αλλάξει τον ρου της ιστορίας να την γράψει όπως την θέλουν οι Τούρκοι?Να ξεχάσουμε ότι όσοι πέθαναν για να ελευθερωθούμε μετά απο 400 ολόκληρα χρόνια από έναν λαό που μας πήγε 400 χρόνια πίσω ,και να πούμε τι στα παιδιά μας τι γιορτάζουμε την 25η Μαρτίου .Ας ρωτήσουμε την Άντζελα να μας πει να ξέρω και γω τι να λέω στα παιδιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θέλω από αυτήν την σελίδα να πούμε ένα μπράβο στα παιδιά μας ,δημοτικού ,γυμνασίου ,λυκείου που δουλευουν σκληρά και να τους πούμε να συνεχίσουν έτσι ,να πάνε μπροστά να μας βγάλουν ασπροπρόσωπους ,να ακουστεί επιτέλους και αυτό το χωριό ότι έχει έξυπνους ανθρώπους.Έχει μέλλον αυτό το χωριό και το μέλλον μας είναι τα παιδιά μας τα οποία εμείς πρέπει να υποστηρίξουμε και όχι να κρίνουμε σε ότι πουν και ότι κάνουν .ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οι κροταλιες δαγγωνουν ασχιμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το δάγκωμα της λάμιας είναι χειρότερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΙΛΕ 6:15 ΤΑ ΛΕΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ! ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ "ΑΓΧΩΜΕΝΟΙ" "ΦΙΛΟΔΟΞΟΙ" ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΦΙΕΡΟΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥΣ ΣΠΑΡΤΗΛΑ ...... http://2.bp.blogspot.com/_Q26NE8NlFpc/S0tYMs2OhiI/AAAAAAAAAJI/lsFcZGo2cjw/s200/middle_finger-boy.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΡΩΤΩ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ,ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ,ΜΠΑΙΝΟΥΝ Η ΟΧΙ ΓΙΑΤΟ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...