Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΡΗΜΙΤΗ....ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ!

Κασσιώπη, Κέρκυρα

Γενικές Πληροφορίες

Θέση Ακινήτου
Συνορεύει με τη Χερσόνησο της Κασσιώπης, στην Κέρκυρα. Παραθαλάσσια έκταση που βρίσκεται 38 χλμ. βόρεια από την πόλη της Κέρκυρας, όπου υπάρχει διεθνής αερολιμένας. Ο συνολικός αριθμός των ξένων τουριστών ξεπερνά τις 700.000 ετησίως, σύμφωνα με το ξενοδοχειακό επιμελητήριο Ελλάδος. Η πλειοψηφία των τουριστών είναι Άγγλοι και ακολουθούν οι Γερμανοί και οι Ρώσοι.
Η μέση διάρκεια της τουριστικής περιόδου είναι 5 μήνες (Μάιος-Σεπτέμβριος). Η υψηλή τουριστική περίοδος καλύπτει Ιούλιο & Αύγουστο ενώ περίοδος αιχμής παρατηρείται και την άνοιξη λόγω του παραδοσιακού εορτασμού του Ορθόδοξου Πάσχα.
Εμβαδόν Γεωτεμαχίου
Το εμβαδόν του γεωτεμαχίου είναι περίπου 490 στρέμματα ,πάνω από το μισό του οποίου αποτελεί ιδιωτική δασική έκταση, ενώ σε αυτό υπάρχει και μία μικρή φυσική λίμνη. Η αξιοποιήσιμη έκταση εκτιμάται σε περίπου 178.000 τ.μ. Το ακίνητο έχει μια ακτογραμμή μήκους περίπου 725μ.

Γενική Ιδέα Αξιοποίησης του Έργου

Το ακίνητο είναι ιδιαίτερου φυσικού κάλλους και βρίσκεται σε περιοχή της Κέρκυρας που δεν έχει μείνει ως επί το πλείστον ανεκμετάλλευτη. Με δεδομένο ότι στην περιοχή του ακινήτου βρίσκονται ιδιοκτησίες υψηλού προφίλ, όπως το κτήμα Rothschild, η δυνατότητα αξιοποίησής του και η απορρέουσα αξία θα μπορούσαν να είναι ιδιαίτερα υψηλές. Το ακίνητο προτείνεται για αποκλειστική χρήση ή για ανάπτυξη συγκροτήματος με έμφαση σε παραθεριστικές κατοικίες και ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις / υπηρεσίες τουρισμού αναψυχής. Το ΕΔ σκοπεύει να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να διευκολύνει την αξιοποίηση και ανάπτυξη του ακινήτου

ΔΕ ΜΠΑΝ ΝΑ ΒΑΡΑΝ ΤΑ ΠΡΙΟΝΙΑ..ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΛΙΝΚ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...