Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2014

Αντζελα Γκερέκου: Ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητα της

Διεκδικεί την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων 

Την υποψηφιότητά της για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ανακοίνωσε και επισήμως την Τετάρτη η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αντζελα Γκερέκου η οποία δήλωσε: «Ξεκινώ έναν δύσκολο αλλά συναρπαστικό αγώνα».
 Όπως αναμενόταν η δήλωση υποψηφιότητας της Αντζελας Γκερέκου δεν έγινε από τη Χαριλάου Τρικούπη, αλλά από την ίδια τη βουλευτή ώστε να μην υπάρχει άμεση σύνδεση με το ΠΑΣΟΚ. Η ανακοίνωση της Αντζελας Γκερέκου έχει ως εξής:

 «Ξεκινώ τη διεκδίκηση της Περιφέρειας, μπαίνοντας μπροστά σε μια προσπάθεια που φιλοδοξεί να ενώσει ανθρώπους από διαφορετικές αφετηρίες, αλλά με κοινή την αγάπη για τον τόπο μας και η πίστη στις προοπτικές του. » Η Περιφέρεια έχει τεράστιες δυνατότητες που μπορούν και πρέπει να αξιοποιηθούν. Με ένα άμεσα υλοποιήσιμο σχέδιο, γεννημένο από τα σπλάχνα αυτού του τόπου και με αιχμή τα πιο δυναμικά κομμάτια της τοπικής κοινωνίας. » Αυτό θα είναι το μεγάλο μας όπλο στη μάχη, όχι μόνο για να αποτρέψουμε την περαιτέρω αποδυνάμωση της Περιφέρειάς μας αλλά και για να δείξουμε σε όλους πώς ένα από τα πιο εγκαταλειμμένα από την κεντρική διοίκηση κομμάτια της χώρας μπορεί, στηριγμένο στη δική του συλλογική ευφυΐα και δυναμική, να αποτελέσει παράδειγμα ευημερίας και προόδου. » Στόχος μας είναι τα Επτάνησα να εξελιχθούν σε μια από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες περιοχές της Ελλάδας. Ένα πρότυπο αυτό-οργάνωσης και αυτονομίας που θα δίνει πραγματικές ευκαιρίες στους ανθρώπους του. Και που πάνω απ’ όλα δεν θα αφήνει ΚΑΝΕΝΑΝ στη μοίρα του. » Ξεκινώ έναν δύσκολο αλλά συναρπαστικό αγώνα. Γι’ αυτό προσκαλώ όλους όσοι αισθάνονται χρήσιμοι για τον τόπο να ενώσουν τις δυνάμεις τους στην προσπάθειά μας. » Κάποτε γράψαμε ιστορία δείχνοντας στην Ελλάδα το δρόμο για να γίνει ένα σύγχρονο κράτος. Μπορούμε ξανά».

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...