Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Έλα δεν το πιστεύω...

Θεοδωράκης: "Ανοιχτό" το Ποτάμι σε μετεκλογικές συνεργασίες 

Οκτώ χρόνια είναι το ανώτατο όριο που πρέπει να παραμείνει κάποιος στην πολιτική, σύμφωνα με τον Σταύρο Θεοδωράκη, που μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Χαλκίδας, παρουσιάζοντας το Ποτάμι. "Έγω σε 8 χρόνια φεύγω" είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος, που δεν απέκλεισε πάντως το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με άλλα κόμματα μετά τις εκλογές.
Όπως διαβάζουμε στο EVIAZOOM, λίγο πριν επισκεφτεί τη Χαλκίδα, προκειμένου να συναντηθεί με τους εθελοντές και τους φίλους του κόμματός του, την Κυριακή 23 Μαρτίου, ο Σταύρος Θεοδωράκης φιλοξενήθηκε στο ραδιοφωνικό σταθμό της Χαλκίδας ΣΟΚ FM.

Ο γνωστός δημοσιογράφος υποστήριξε πως το Ποτάμι δεν το δημιούργησε αυτός αλλά η ανάγκη του κόσμου για κάτι καινούργιο, ενώ όπως είπε χαρακτηριστικά "αν πιστέψει κανεις τα μισά από αυτά που λένε οι δημοσκοπήσεις είναι πολύς ο κόσμος που έχει αποφασίσει να μπει στο Ποτάμι" Σκοπός της κίνησης είναι να ασχοληθούν με την πολιτική άνθρωποι που μέχρι τώρα της γύριζαν την πλάτη, ενώ "δεξαμενή" του ποταμιού είναι οι "ενεργοί δραστήριοι άνθρωποι με νέα μυαλά".
 Ο Σταύρος Θεοδωράκης υποστήριξε πως για να λυθούν τα προβλήματα που "μας απομακρύνουν από την ευτυχία" χρειάζεται "ρεαλισμός και επαναστατικότητα".
Ανοιχτός σε συνεργασίες με άλλα κόμματα αλλά μετά τις εκλογές Ο δημοσιογράφος πρόσθεσε πως διαφωνεί με την τάση οι πολιτικοί να παραμένουν σε θέσεις εξουσίας για δεκαετίες, και υποστήριξε πως γι' αυτόν το λόγο έχει θέσει στον εαυτό του ένα όριο οκταετίας, μετά από το οποίο θα παραχωρήσει τη θέση του σε έναν ικανό και πιο νέο άνθρωπο.
Το Ποτάμι μπορεί να "κυλάει" μέχρι στιγμής χωρίς τη συμμετοχή πολιτικών προσώπων, ωστόσο ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με άλλα πολιτικά κόμματα. "Αν ο κόσμος μετά τις εκλογές δώσει το προβάδισμα σε άλλα πολιτικά σχήματα θα πρέπει να συνεργαστούμε.
Η λύση δεν μπορεί να έρθει μόνο από έναν άνθρωπο και από ένα κόμμα", τόνισε. Όπως είπε "δεν είναι όλοι απατεώνες" ενώ πρόσθεσε πως υπάρχουν πολιτικοί που εκτιμά, ωστόσο απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση με ποιους από αυτούς θα ήθελε να συνεργαστεί, λέγοντας πως δεν θα ήθελε να μπει σε ονοματολογία...

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=278610&catid=9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...