Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Κάτοικοι του Μπαρμπατίου καταγγέλλουν μπάζωμα και χτίσιμο τοιχίου στον αιγιαλό!



Στον Εισαγγελέα Κέρκυρας προσέφυγαν κάτοικοι της περιοχής του Μπαρμπατίου, οι οποίοι παράλληλα κατέθεσαν προσφυγές στην Πολεοδομία και το Λιμεναρχείο καταγγέλλοντας μπάζωμα στην παραλία της περιοχής.

 Συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελία κατοίκων που δημοσιεύτηκε και στα κοινωνικά δίκτυα (facebook), στην παραλία του Μπαρμπατίου γίνεται μπάζωμα και χτίζεται τοιχίο πάνω στον αιγιαλό! «Κάντε μαζι μας τις απαραιτητες ενεργειες να μη καταστραφει και αυτή η παραλία με την ανέχεια της πολιτειας και τη δική μας», υπογραμμίζουν οι καταγγέλλοντες, οι οποίοι έδωσαν στη δημοσιότητα και τη σχετική φωτογραφία.
Δυστυχώς, δεν είναι μοναδικό φαινόμενο η αυθαιρεσία ορισμένων που, εδώ και χρόνια, με την ανοχή ή την αδιαφορία των αρμόδιων ελεγκτικών μηχανισμών αλλά και τη σιωπηρή στάση των κατοίκων της κάθε περιοχής, έχουν καταστρέψει πολλά πανέμορφα σημεία της ακτογραμμής της Κέρκυρας, με μπαζώματα, χτίσιμο αυθαιρέτων, καταπατήσεις δημόσιων εκτάσεων κ.α…

 πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...