Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Δημήτρης Κολλάτος κατακεραυνώνει Τσίπρα για τα Τουρκικα στην Θράκη.


1 σχόλιο:

  1. Η Χρυσή Αυγή Κέρκυρας για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας

    Ανακοίνωση της Χ.Α για το ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας.


    Το πλήρες κείμενο έχει ως εξής:
    Η κυβέρνηση των υποτακτικών της Τρόικα, που εξουσιάζει μοιράζοντας αφειδώς τον λόγο της σε σιωνιστικά λόμπι και διεθνείς τοκογλύφους και ενάντια στα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού, προχωρά ακατάπαυστα στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας στήνοντας απάτες και σκάνδαλα, προκείμενου να εξυπηρετήσει πέρα των ξένων δανειστών και τα εγχώρια αρπακτικά της ολιγαρχίας του πλούτου.
    Σε αυτό το πλαίσιο το ΤΑΙΠΕΔ , μετά το ξεπούλημα του Ερημίτη, προχωράει στο ξεπούλημα του Καστέλο , στο ξεπούλημα του Ίσσου , στο ξεπούλημα ενός νέου ¨φιλέτου¨ στην τουριστική περιοχή των Γουβιών, στο ξεπούλημα του λιμανιού και του αεροδρομίου του νησιού μας.
    Είναι γνωστό το καθεστώς με το οποίο λειτουργεί το ΤΑΙΠΕΔ.
    Τα χρήματα θα μπουν στο δεσμευμένο λογαριασμό που βρίσκεται στην Τράπεζα της Ελλάδος και από εκεί θα χρησιμοποιηθούν για την αποπληρωμή των διεθνών τοκογλύφων.
    Επομένως, τα χρήματα που θα εισρεύσουν από τον όποιο επενδυτή, θα πάνε στις τσέπες των ξένων δανειστών και όχι για τις ανάγκες της Πατρίδας και του λαού.
    Η κυβέρνηση των απατεώνων και των κλεφτών, των μιζαδόρων και των διεφθαρμένων, όχι μόνο εξαθλιώνει τον Ελληνικό Λαό αλλά τον εμπαίζει κατά τρόπο σκαιό.
    Τα κόμματα της διαφθοράς φροντίζουν για την εξυπηρέτηση των οικονομικών συμφερόντων των τραπεζών κι εκείνες δανείζουν τα κόμματα της σαπίλας, αφειδώς με χρήματα που αποτελούν το αίμα και τις θυσίες του Ελληνικού Λαού.
    Το καθεστώς των διεφθαρμένων εξακολουθεί να βασιλεύει και η εκρίζωση του, επιβάλλει την μοναδική επιλογή Εθνικής Αντίστασης :
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος !!!!
    Καμία ανακωχή στον Εθνικό Αγώνα.
    Ό,τι σήμερα ξεπουλιέται με υπογραφές προδοτών αύριο θα κερδηθεί ξανά από το Εθνικό και Λαϊκό κράτος

    http://www.corfupress.com/v3/politiki/37012-%CE%B7-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE-%CE%BA%CE%AD%CF%81%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%BE%CE%B5%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CF%83%CE%B9%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...