Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Προήχθη και φεύγει ο Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής

Στη θέση του Συντονιστή Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην περιοχή ευθύνης της
Αποκεντρωμένης Διοίκησης (Πελοπόννησος, Δυτική Ελλάδα και Επτάνησα) τοποθετήθηκε ο μέχρι σήμερα περιφερειακός διοικητής της Π.Υ. Ιωάννης Καρατζιάς.

 Σύμφωνα με ανακοίνωση της πυροσβεστικής: «την 26η Μαρτίου 2014 ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Ιονίων Νήσων, Αρχιπύραρχος Καρατζιάς Ιωάννης του Θεοδώρου, προήχθη στο βαθ-μό του Υποστρατήγου Π.Σ., κατόπιν αποφάσεως του Πρωτοβαθμίου Ανωτάτου Συμβουλίου του Πυροσβεστικού Σώματος και τοποθετήθηκε Συντονιστής Επιχειρήσεων με έδρα την πόλη των Πατρών και τομέα ευθύνης την Πελοπόννησο, Δυτική Ελλάδα και τα Ιόνια Νησιά.
Ο απερχόμενος Διοικητής, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους Πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας, Λευκάδας, Κεφαλονιάς και Ζακύνθου για την ευαισθητοποίηση και υπευθυνότητα που επέδειξαν στην πρόληψη και καταστολή των αγροτοδασικών πυρκαγιών. Επίσης, την Πολιτική Προστασία όλων των βαθμίδων των προαναφερόμενων Περιφερειακών Ενοτήτων, της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και του συνόλου των συναρμόδιων φορέων για την πολύ καλή συνεργασία.
Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης -έντυπα και ηλεκτρονικά- για τη συμβο-λή τους στην πρόληψη των πυρκαγιών και των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, καθώς και για την προβολή του πυροσβεστικού έργου. Ιδιαιτέρως, όλες τις Εθελοντικές Ομάδες για την σπουδαία συνεισφορά τους προς όφελος του κοινωνικού συνόλου. Εύχεται στην Νέα Διοίκηση καλή επιτυχία στο έργο της με ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στον τομέα της δασοπυρόσβεσης, αλλά και σε κάθε αντικείμενο αρμοδιότητας της υπηρεσίας μας».

corfupress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...