Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Διεύρυνση και… ισορροπίες, πάνε πίσω την ανακοίνωση της συντονιστικής Νικολούζου

Σε μία επιχείρηση διατήρησης των εσωκομματικών ισορροπιών προκειμένου να μην υπάρξουν
περαιτέρω κλυδωνισμοί στο ήδη τραυματισμένο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, κινείται η ανακοίνωση των αντιπεριφερειαρχών αλλά και η συγκρότηση της συντονιστικής για τις τοπικές εκλογές.

Χθες το βράδυ, έγινε η πρώτη συνάντηση στελεχών του κόμματος αλλά και προσώπων που έχουν αποδεχθεί την πρόταση Νικολούζου για συμμετοχή στο δημοτικό ψηφοδέλτιο, προκειμένου να συγκροτηθεί η συντονιστική επιτροπή της νέας δημοτικής παράταξης αλλά και η ανάληψη τομέων δράσης από ομάδες στελεχών, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Ωστόσο, η συγκρότηση των ομάδων εργασίας δεν προχώρησε καθώς αποφασίστηκε να γίνει τις επόμενες ημέρες προκειμένου να ολοκληρωθεί η διεύρυνση που επιχειρούν οι επιτελείς του συνδυασμού.
Την ίδια ώρα, η από το Θ. Γαλιατσάτο επιλογή της Νικολέτας Πανδή στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο για τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη επικράτησε επί του Κώστα Παυλίδη, παρά την αντίδραση στελεχών που πρόσκεινται στην «προεδρική» πτέρυγα του κόμματος οι οποίοι δήλωναν αντίθετοι με την επιλογή και για τις τέσσερις θέσεις υποψήφιων χωρικών αντιπεριφερειαρχών, στελεχών του εσωκομματικού «αριστερού ρεύματος» του Π. Λαφαζάνη. Τελικά, συμφωνήθηκε ο Κώστας Παυλίδης να συμμετάσχει στο δημοτικό ψηφοδέλτιο ενώ ο κ. Γαλιατσάτος επέλεξε «προεδρικό» υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη για το νομό της Ζακύνθου.

η συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα. Εκτός από τα υβριστικά. Οσα σχόλια περιέχουν ονόματα θα σβήνονται άμεσα. Μην κάνετε το κόπο να γράφετε υβριστικά σχόλια για συγχωριανούς μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...